Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(NikeZ @ 2010 06 25, 17:01)
del to niekada nesasyk niekda ,as sakiau : niekada neturesiu vyro kitos pilietybes  schmoll.gif turiu -lenka  doh.gif niekada netekesiu budama nescia  schmoll.gif ,tekejau 6 menesi  doh.gif ir niekdad nebus dideliu vestuviu  schmoll.gif  140 zmoniu  doh.gif

tai tas niekada nesakyk niekdad yra JEGA  thumbup.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif atsargiai reik su tuo "niekada" doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 06 25, 17:20)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif atsargiai reik su tuo "niekada"  doh.gif  lotuliukas.gif

zinok rimtai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 06 25, 15:19)
Laba diena

Pas mus vis dar vasara uzmarinavau kepsniuku grys MB is darbo pasikepsim  lauko zidini uzsikursim ir pavakarosim visi 
Oj pala pala  as ta pati kalbejau anksciau kai dar tavo metu buvau  kadangi esu grynakrauje mescionka visada sakydavau:"jau as tai gyvenime niekada kaime negyvensiu"  doh.gif neveltui sakoma:"niekada nesakyk niekada"  o dabar tik kaimas  wub.gif matyt senatve savo daro    zinoma dar kad ir su visais patogumais butu(tulikas,vonia)

Jau net skaitant jauciasi kaip spirgi nenusededama vienoj vietoj  biggrin.gif

Jetau kaip jums smagu, atsiūskit mums siuntinuke gero oriuko, ką? Taip reikia. biggrin.gif

Aš ir nesakau kad niekad negyvenčiau kaime, sakiau turbūt negalėčiau. smile.gif Na nebent kur prie pat prie pat miesto. biggrin.gif
QUOTE(NikeZ @ 2010 06 25, 16:01)
del to niekada nesasyk niekda ,as sakiau : niekada neturesiu vyro kitos pilietybes  schmoll.gif turiu -lenka  doh.gif niekada netekesiu budama nescia  schmoll.gif ,tekejau 6 menesi  doh.gif ir niekdad nebus dideliu vestuviu  schmoll.gif  140 zmoniu  doh.gif

tai tas niekada nesakyk niekdad yra JEGA  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Šiaip aš ir privengiu žodelio irgi niekada, nes tik ištariu ji irgi viskas taip apsiverčia. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
miesto nepasiilgom, vakar buvom pas tėvus mano užsukę, tai su vyru pasijuokėm, kaip greitai atpratom prie laiptinės kvapų, nuo kurių net akis graužė, nuo buto ir kiemo..kažkaip čia viskas atrodo taip įprasta ir sava, kad jau miestas susvetimėjo. Gyvenam apie 21 km nuo centro, bet pvz iki miesto važiuojam apie 15 min. Ne taip ir baisu. Apsiperkam kartą per savaitę, bet už tai lavinu fantaziją ir vaizduotę, ką pirkti ir ką reikės gaminti biggrin.gif Jei šnd nelis, pabaigsiu savo rūtų darželius tvarkytis biggrin.gif nes jau akis bado. Žodžiu kolei kas mes esam patenkinti savo kuklia buitimi ir būtimi smile.gif
Aš pamenu, apie tą stebuklingą "niekada" tai sakiau, kad niekada nedirbsiu popierinio darbo, nes mano mama su dokumentais ir kt popieriais dirbo, tai kiek matydavau, vis rymo ir rymo ji naktimis, tai ataskaitos, tai dar kokiu velnių reikėdavo, tai va, sakiau jau "aš tai niekada nedirbsiu su popieriais" biggrin.gif pokštininkė. Esu kvalifikuota sekretorė-administratorė, iš popierių neišlįsdavau lotuliukas.gif va tau ir niekada.. smile.gif o toliau tai vengiu to žodžio, nes nežinai, kaip tau kas pasisuks ir kaip bus smile.gif visada turiu prielaidą, kad taip gali nutikti ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 06 25, 14:26)
nea cesnakus ,o cenakus  lotuliukas.gif

nu ir nusiskaiciau doh.gif blush2.gif ax.gif 4u.gif o tai kas tie cenakai tada? g.gif smile.gif
Uij Laba diena visom mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 06 25, 17:01)
del to niekada nesasyk niekda ,as sakiau : niekada neturesiu vyro kitos pilietybes  schmoll.gif turiu -lenka  doh.gif niekada netekesiu budama nescia  schmoll.gif ,tekejau 6 menesi  doh.gif ir niekdad nebus dideliu vestuviu  schmoll.gif 140 zmoniu  doh.gif

OHO kokios galingos,dideles vestuves thumbup.gif turbut su paprociais dar visais,?oooo smagu turejo buti,bet tik jau ir pilvukas nemazas buvo?
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2010 06 26, 09:48)
labas rytas smile.gif
miesto nepasiilgom, vakar buvom pas tėvus mano užsukę, tai su vyru pasijuokėm, kaip greitai atpratom prie laiptinės kvapų, nuo kurių net akis graužė, nuo buto ir kiemo..kažkaip čia viskas atrodo taip įprasta ir sava, kad jau miestas susvetimėjo. Gyvenam apie 21 km nuo centro, bet pvz iki miesto važiuojam apie 15 min. Ne taip ir baisu. Apsiperkam kartą per savaitę, bet už tai lavinu fantaziją ir vaizduotę, ką pirkti ir ką reikės gaminti biggrin.gif Jei šnd nelis, pabaigsiu savo rūtų darželius tvarkytis biggrin.gif nes jau akis bado. Žodžiu kolei kas mes esam patenkinti savo kuklia buitimi ir būtimi smile.gif

thumbup.gif vadinas cia jusu vieta,cia ir turejot gyventi,jei taip puikiai jauciates thumbup.gif turbut jau rutu darzeli nusiravejai,nes turbut ir pas jusu puikus oras?
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2010 06 26, 09:48)
Aš pamenu, apie tą stebuklingą "niekada" tai sakiau, kad niekada nedirbsiu popierinio darbo, nes mano mama su dokumentais ir kt popieriais dirbo, tai kiek matydavau, vis rymo ir rymo ji naktimis, tai ataskaitos, tai dar kokiu velnių reikėdavo, tai va, sakiau jau "aš tai niekada nedirbsiu su popieriais" biggrin.gif pokštininkė. Esu kvalifikuota sekretorė-administratorė, iš popierių neišlįsdavau  lotuliukas.gif  va tau ir niekada.. smile.gif o toliau tai vengiu to žodžio, nes nežinai, kaip tau kas pasisuks ir kaip bus smile.gif visada turiu prielaidą, kad taip gali nutikti ir man smile.gif

mano svajone toki darba dirbti yra ax.gif patinka knaisiotis popierizme,o ir mama buchaltere buvo,tai as jai padedavau,kiek suprasdavau,nu dar maza as buvau ax.gif kai pagimdziau deivida,ir turejau atlikti praktika vienoj imonej,opoto pasiule pasilikti,bet niekaip neisejo suderinti visko,bet neprarandu vilites kada sulaukt pasiulimo ir sekmingai dirbti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 26 birželio 2010 - 13:27
Aj nee, netvarkiau darželio biggrin.gif mažoji kelias valandas nuo rankų nenulipo, tai abi ir sriubą pietums virėm ir šuniu košę ir plovėm indus, žodžiu rankos mano iki kelių, paskaudusi nugara, ir tinginys įsimetė į mane biggrin.gif vėjuota labai, tai išlindom į lauką ir namo nors šiluma pusėtina, bet kažkaip ant vėjo vaiko laikyti noro nėra, tai va jau mąstau apie pagulėjimą biggrin.gif nes tėtis vonios sienas tvarko, nelabai kas yra veikti, knygos dar mieste sad.gif paskui jau mažei vakarienę virt reikės, žodžiu ratas be pradžios ir pabaigos biggrin.gif
Savo darbą ir myliu, patinka bendrauti su žmonėmis, popierizmas ir t.t., bet va kai nesupratau, vaikas būdama, apie tą popierizmą tai ir sakiau, kad nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 06 26, 14:37)
nu ir nusiskaiciau doh.gif  blush2.gif  ax.gif  4u.gif o tai kas tie cenakai tada? g.gif  smile.gif
Uij Laba diena visom mirksiukas.gif
Papildyta:

OHO kokios galingos,dideles vestuves thumbup.gif turbut su paprociais dar visais,?oooo smagu turejo buti,bet tik jau ir pilvukas nemazas buvo?
Papildyta:

Cenakai

jo vestuves su viskuo,pilvulis jau nemzas buvo ,bet smagu buvo thumbup.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Medute28 @ 2010 06 26, 15:08)
Savo darbą ir myliu, patinka bendrauti su žmonėmis, popierizmas ir t.t., bet va kai nesupratau, vaikas būdama, apie tą popierizmą tai ir sakiau, kad nenoriu biggrin.gif

numirciau nuo popierinio darbo doh.gif man veiksmo reikia veiklos siek tiek valdzios atsakomybes rizikos thumbup.gif noriu darban ,bet negreit ,bet manau po metu begsiu jau ten lotuliukas.gif

Pasiskusiu koki nemalonu dalyka siandien apturejau,nuejau i "pasaulio rubai" ir buvau aprekta kaip vagis per visa parduotuve ,kad ne taipadejau pagalves uzvalkala unsure.gif doh.gif nu vienu zo be kalbu as ,jau nusiraminau ,bet sakiau apskusiu nescios moters sveikatos sutrigdymu cool.gif ir parasysiu skunda apie nuostabu aptarnavima doh.gif nu kaip nemalonu nu kosmaras ,kaip vagis ..... nu nx doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 26 birželio 2010 - 15:47
labas rytas ,kaip ramu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 06 26, 16:32)
Pasiskusiu koki nemalonu dalyka siandien apturejau,nuejau i "pasaulio rubai" ir buvau aprekta kaip vagis per visa parduotuve ,kad ne taipadejau pagalves uzvalkala  unsure.gif  doh.gif  nu vienu zo be kalbu as ,jau nusiraminau ,bet sakiau apskusiu nescios moters sveikatos sutrigdymu cool.gif ir parasysiu skunda apie nuostabu aptarnavima  doh.gif nu kaip nemalonu nu kosmaras ,kaip vagis ..... nu nx  doh.gif

nu sakes doh.gif nuo kada saukia pardese jei netaip kazka padedama,kaip tik pardavejos bent kiek as esu susidurus sako susitvarkys,o cia dabar toki morala atsiklausiai,nu virsune,turbut nenuotaikoj kazkas buvo,pizdoze kazkokia.....reikejo iskart eiti pas kokios vedejos..
Laba diena ax.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 06 26, 16:32)

o cia tai skaniai atrodo turetu buti thumbup.gif
o kaip jsu jauciates,gal jau burnytej geriau ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 27 birželio 2010 - 11:29
QUOTE(vikma @ 2010 06 27, 12:30)
nu sakes doh.gif nuo kada saukia pardese jei netaip kazka padedama,kaip tik pardavejos bent kiek as esu susidurus sako susitvarkys,o cia dabar toki morala atsiklausiai,nu virsune,turbut nenuotaikoj kazkas buvo,pizdoze kazkokia.....reikejo iskart eiti pas kokios vedejos..
Laba diena ax.gif
Papildyta:

o cia tai skaniai atrodo turetu buti thumbup.gif
o kaip jsu jauciates,gal jau burnytej geriau ?

nusipirkau "daktarin" jau nyksta spuogiukai burnoj thumbup.gif dar piktos naktim miegam prastai .... cool.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Andrėja pikta kaip širšė, ant rankų blogai, ant kelių blogai, pati nenori būti, išprotėti...klykia ir nežino ko ji nori pati..einu rykštės ieškoti mad.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Užsuku jau atsilabinti prieš lagaminų krovimėlį. Ryt jau iš pačio ryto kelsiu sparnelius į Birštoniuką. Oj kaip nekantrauju. doh.gif

Visoms sekmytės, gerų sveikatyčių ir gero oriuko. bye1.gif sunglasses2.gif vacation1.gif
Atsakyti