Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(vmm32 @ 2010 08 21, 20:46)
laba diena visiems 4u.gif daznai paskaitau,bet jau kokia tingine pasidariau,tingiu rasyt  blush2.gif vis ruosiuosi ir neprisiruosiu parasyti ax.gif
tai va ,darau vaikam pasus varysim i anglija.gana cia sedeti.taip supykau tada kad mantui sanatorijos nedave schmoll.gif rugsejo gale isvaziuojam pas puske.ziuresim kaip ten bus tongue.gif

Laba
nu geras cia ir naujiena,tai jei viskas gerai liksit ten?
o del sanatorijos nereikejo nuleisti rankos,nes tikrai ji jum priklause unsure.gif
Atsakyti
nezinau gal ir liksim jei aisku vaikam bus gerai ten.zinai dukrai mokykla,angliskai sunkiai ,bet gal pripras.paziuresim.o del sanatorijos tai as gi net i ligoniu kasas vaziavau,su paciu virsininku kalbejau.sake musu liga psichine,o visos pasekmes nuo ligos .liga nepagydoma tai ir sanatorija nepriklauso.kur man dar aiskintis g.gif ai eina jie visi... tongue.gif isvaziavom i palanga tada,pabuvom 3 savaiteles,atsigavau,pailsejau,nenoriu daugiau nervu gadintis doh.gif
tik va beda viena turim del isvaziavimo.sunio nera kur palikti.mama mano nenori ziureti,ji sunku vedzioti senam zmogui, jegu reikia doh.gif atiduoti bet kam gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2010 08 22, 14:12)
nezinau gal ir liksim jei aisku vaikam bus gerai ten.zinai dukrai mokykla,angliskai sunkiai ,bet gal pripras.paziuresim.o del sanatorijos tai as gi net i ligoniu kasas vaziavau,su paciu virsininku kalbejau.sake musu liga psichine,o visos pasekmes nuo ligos .liga nepagydoma tai ir sanatorija nepriklauso.kur man dar aiskintis g.gif ai eina jie visi... tongue.gif isvaziavom i palanga tada,pabuvom 3 savaiteles,atsigavau,pailsejau,nenoriu daugiau nervu gadintis doh.gif
tik va beda viena turim del isvaziavimo.sunio nera kur palikti.mama mano nenori ziureti,ji sunku vedzioti senam zmogui, jegu reikia doh.gif atiduoti bet kam gaila verysad.gif

bet planai ir mintys yra tokios kad mint is lietuvos lauk?ane?
bet del to kad va visos pasekmes del ligos,ir liga nepagydamo ir todel neduoti sanatorijos tai vejai, doh.gif tai kaip tik juk reikia padeti vaikui,palengvinti esama bukle,o ne nieko nedaryt nes tai nepades,nu *** pasakymas ju doh.gif o praeitais metais priklause,siais nebe....
Atsakyti
jo mint kuo toliau ir kuo greiciau jei tik yra kur doh.gif
del sanatorijos ir as ta pati sakiau jiem bet tai kas is to doh.gif
mane puske jau seniai durnina ko as cia sedziu,laukia,pades ten isikurt ,viska susitvarkyt.ten visai kita prieziura vaikams su negalia ,visai kitaip ziuri visi,rupinasi.tai ne pas mus doh.gif
Atsakyti
vmm, ir džiugi ir liūdna žinia, bet, juk visi ieškom kur žolė žalesnė, tikiuosi, kad tikrai kitur labiau rūpinsis neįgaliu vaikučiu, nei čia. Čia iš viso nereikalingi piliečiai, nei sveiki, nei ligoti...

Laba visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2010 08 22, 16:50)
jo mint kuo toliau ir kuo greiciau jei tik yra kur doh.gif
del sanatorijos ir as ta pati sakiau jiem bet tai kas is to doh.gif
mane puske jau seniai durnina ko as cia sedziu,laukia,pades ten isikurt ,viska susitvarkyt.ten visai kita prieziura vaikams su negalia ,visai kitaip ziuri visi,rupinasi.tai ne pas mus doh.gif

TAi zinoma jei tik yra kur,yra salygos isikurti tikrai reikia begti is cia,nes cia in lithuania jokio prosvaisciu doh.gif
ir taip ineigaliuosius kitaip ziuri,rupinas,ir pinigeliu nieks nenuima,kaip tik daugiau moka ir stengias padeti,tai linkiu kad ir jum ten viskas pasisektu,ir Mantui butu geriau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Atsakyti
Laba dziena 4u.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikos, dėl sanatorijos ir aš "kariauju". Važiuosiu šiandien į ligonių kasas, pažiūrėsiu ką ten man pasakys unsure.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
koks orelis snd ciki piki ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti