Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių namučiai

Labas rytas 4u.gif

Kaip jums mociutes bigsmile.gif thumbup.gif biggrin.gif

http://www.balsas.lt...fejos-foto#5507
Atsakyti
thumbup.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 06 30, 11:09)
Labas rytas  4u.gif

Kaip jums mociutes  bigsmile.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

http://www.balsas.lt...fejos-foto#5507

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
ar tik ne šią naktį buvo pilntis ?? nes mažoji malėsi,davėsi, zyzė iki 1 valandos nakties doh.gif
Ramunka, va čia tai babulės biggrin.gif *****, mes taip neatrodom būdamos 30, kaip jos 50 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 06 30, 11:24)
labas rytas smile.gif
ar tik ne šią naktį buvo pilntis ?? nes mažoji malėsi,davėsi, zyzė iki 1 valandos nakties doh.gif
Ramunka, va čia tai babulės biggrin.gif *****, mes taip neatrodom būdamos 30, kaip jos 50  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as dar atrodau lotuliukas.gif blush2.gif na pilvukas nestuke.gif tik lenda dabar rolleyes.gif bet siaip dar liuks as visai liezuvis.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 30 birželio 2010 - 10:29
QUOTE(Medute28 @ 2010 06 30, 11:24)
Ramunka, va čia tai babulės biggrin.gif *****, mes taip neatrodom būdamos 30, kaip jos 50

Aha pilnatis,blynas kaip turi but pas mus kabejo vakar bigsmile.gif
As tai saves dar nenubrokuoju blush2.gif lotuliukas.gif figura savo nesiskundziu blush2.gif zinoma ne tokia krucine kaip pas tas babules ale visa kitai stengiuos prilaikyt kap pas jas tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(NikeZ @ 2010 06 30, 11:29)
as dar atrodau  lotuliukas.gif  blush2.gif na pilvukas  nestuke.gif tik lenda dabar  rolleyes.gif bet siaip dar liuks as visai liezuvis.gif cool.gif

Vo drinks_cheers.gif Nike kiek tau metu primink,kad save i pencianierus jau irasineji? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 06 30, 12:48)
Aha pilnatis,blynas kaip turi but pas mus kabejo vakar  bigsmile.gif
As tai saves dar nenubrokuoju  blush2.gif  lotuliukas.gif figura savo nesiskundziu  blush2.gif zinoma ne tokia krucine kaip pas tas babules ale visa kitai stengiuos prilaikyt kap pas jas  tongue.gif  biggrin.gif
Vo  drinks_cheers.gif Nike kiek tau metu primink,kad save i pencianierus jau irasineji?  lotuliukas.gif

nu nea jau link 30 einu lotuliukas.gif gimdysiu 29 metu jau savo lialiu thumbup.gif
Atsakyti
tai jau skaityk būsi sena biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Medute28 @ 2010 06 30, 13:05)
tai jau skaityk būsi sena biggrin.gif

gal sena bet su figura lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 06 30, 13:02)
nu nea jau link 30 einu  lotuliukas.gif  gimdysiu 29 metu jau savo lialiu  thumbup.gif

Boze kas sneka lotuliukas.gif jaunikle biggrin.gif as tai va jau link 40m eina,cia jau prablema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 06 30, 14:38)
Boze kas sneka  lotuliukas.gif jaunikle  biggrin.gif as tai va jau link 40m eina,cia jau prablema  lotuliukas.gif

svarbu kaip save pateiki kitiems ir kaip pati jautiesi ,tai svarbiausia drinks_cheers.gif tada man 16 liezuvis.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 06 30, 14:55)
svarbu kaip save pateiki kitiems ir kaip pati jautiesi ,tai svarbiausia  drinks_cheers.gif

tada man 16 liezuvis.gif  lotuliukas.gif

Va cia tai sutinku drinks_cheers.gif

O man 18 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 06 30, 15:05)
Va cia tai sutinku  drinks_cheers.gif

O man 18  lotuliukas.gif

ne veltui tada bobos parduotuvej rekia nat manes lotuliukas.gif
o MB mano tada kokiu 12 doh.gif lotuliukas.gif kartais buna lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 30 birželio 2010 - 14:09