Laba vakarelis stai ir as,begu paskaityt kaip kam sekas.
o mas siaip tai su sveikata nekas,ir nesuprantu kas,tada kai vemiau tai suprantu kad nuo alkoholio,bet sia savaite vel tas pat,ir va sianakt dar du vaikai veme,na sunenas atostogauja pas mus,priziuri deivida kol as reikalus tavrkaus,tai buvo streioko sianakt man,kai viens pokito pradejo

vakar buvom gimtadieni gal ten apsivalge

o deivids snd nelabai ir valgantis yra,ryte tik koses valge,o taip tik paziuri i maista ir nueina dziaaugciodamas
o beje del sanatorijos tai va snd viska susitvarkiau ir kita savaite ismauna i Gintara,tik reikia kazkaip dabar pasvekt.
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2010 08 17, 14:03)
Labas mergaitės, aš šiandien jau nuo pačio ryto be nuotaikos

. Pasiskambinau ryte, kad užsiregistruoti pas daktarę dėl kelialapio. Mat jis jau išrašytas, tik štampus liko susidėt (man taip sakė prieš mėnesį reabilitologė).

nu blin,tai jau galutinai taip ir pasake,kad nebegausit?tai jei jau jis israsytas ir beliko stampus sudeti tai kodel snd kitaip kalba,durdurdomas
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2010 08 17, 14:03)
Todėl turiu važiuot į mokesčius ir paimt pažymą, kad tikrai pajamų neturėjau. Mokesčiai pažymos neišduoda, nes nebuvo pajamų. Žiūrėsiu gal dar darbovietė išrašys kokį popieriuką.
Dabar jau tiek susibiesinau, kad ieškau kam snukį išmalt
uzburtas ratas,gainioja tuos zmonelius pas vieno pas kito ir vistiek nieko gero

karoc debilizmas,
o pala ar sniukiai niekam nenukentejo?
Papildyta:
QUOTE(Saulitėja @ 2010 08 19, 16:54)
aš tai labai džiaugiuosi tokiu oru

po tokių alinančių karščių tai tikra fantastika
man biski jau neramu snd,vejas baisingas,o prie musu lango medis auga,gerai kad neilangu puse vejas pucia,turbut su visais stiklais ilystu
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 08 15, 19:51)
o Jus NikeZ cia savaitgali gal buvot merkines piramidej?mums nuplauke kelione,is musu krasto chiebra vare,turejome ir mes vaziuoti bet deividui penktad temp pakilo,butu sakes buve per tuos karscius vaziuoti dar tokia kelione.
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 08 19, 10:02)
Gavau ką tik iš draugų naujausių paskalų kad lyg susiderino viską vadovas ir viena musiškė su mokslais, vadovas pilnas naujų minčių, tai regis dar dramuosim.

Pusė akmens nuo širdies jau nukrito.

Tikiuos bus viskas gerai.
gal tai bus ne tik paskalos ir jus toliau dramuosit