QUOTE(staselė @ 2010 07 08, 20:31)

Lelija tai nuostabiai grazi , bet man ji ryskiai ruzava , o jus matot violetine?
Leliumai, tai kaip ten is tikruju yra?
as matau sviesiai violetine

QUOTE(egis11 @ 2010 07 08, 18:13)
dabar supratau,kodel jediara,be karunos,ogi puse karunos, is jos ateme leliumai

Sveikos šauniosios leljų augintojos,
Prisižiūrėjau šitokių grožių, kad naktim sapnuojasi
Norėjau pasiteirauti, mačiau, kad auginate pilnavidures leljas: Fata Morgana, Sphinxs, Aphrodite, Coctail twins. Ar jos Jums pirmais metais pražydo jau pilnavidurės? Nes manosios Aphroditės pirktos is Eurogėlių šiandien pražydo nepilnavidurės ir su kuokeliais
bet spalva atitinka
tai gal dar yra vilties, kad ji bus pilnavidurė?

Norėjau pasiteirauti, mačiau, kad auginate pilnavidures leljas: Fata Morgana, Sphinxs, Aphrodite, Coctail twins. Ar jos Jums pirmais metais pražydo jau pilnavidurės? Nes manosios Aphroditės pirktos is Eurogėlių šiandien pražydo nepilnavidurės ir su kuokeliais

QUOTE(Pagalve @ 2010 07 09, 10:33)
Sveikos šauniosios leljų augintojos,
bet spalva atitinka
tai gal dar yra vilties, kad ji bus pilnavidurė? 

Mano pirkta iš Eurogėlių Coctail twins irgi pražydo nepilnaviduriais žiedais. Netgi spalva gerokai tamsesnė. Beje, ir kitos, kurias pirkau iš Eurogėlių, neatitinka parodytųjų paveikslėliuose.
Visu nuostabios lelijos

QUOTE(egis11 @ 2010 07 08, 17:13)
pradinukas prisipirkęs daug saldainių (t.y. aš lelijų) vargiai gali konkuruoti su saldainių parduotuve

O jei rimtai, "karūnuoti" reiktų milžiniškas kolekcijas turinčius ir selekcija užsiimančius žmones, pvz. V.Vyšniauskienę.
QUOTE(diasaja @ 2010 07 08, 18:30)
Leliumai-violetinė labai graži, dar nesu mačiusi tokios spalvos. Ir tikrovėje tokia?
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 08, 18:33)
Lelija tai nuostabiai grazi
, bet man ji ryskiai ruzava
, o jus matot violetine?

Aš splavą įvardinčiau kaip ružavą su alyviniu atspalviu

QUOTE(TEATRĖ @ 2010 07 09, 14:34)
paskutinioji rodyta lelija labai graži (bordo su taškiukais)

QUOTE(leliumai @ 2010 07 09, 15:34)
paskutinioji rodyta lelija labai graži (bordo su taškiukais)

Nors ir ne man skirtas klausimas (manau, kad Teatrė nesupyks