Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

Evilka, kokia graži lelija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 07 08, 20:31)
Evilka, kokia graži lelija thumbup.gif

aciuks.gif Ūgis iki puses metro tik,o dauginasi kaip pasiutusi blush2.gif
Atsakyti
Lelija tai nuostabiai grazi    , bet man ji ryskiai ruzava  , o jus matot violetine?
Leliumai, tai kaip ten is tikruju yra?

as matau sviesiai violetine g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egis11: 08 liepos 2010 - 18:55
QUOTE(egis11 @ 2010 07 08, 18:13)
dabar supratau,kodel jediara,be karunos,ogi puse karunos, is jos ateme leliumai  mirksiukas.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos šauniosios leljų augintojos,
Prisižiūrėjau šitokių grožių, kad naktim sapnuojasi wub.gif
Norėjau pasiteirauti, mačiau, kad auginate pilnavidures leljas: Fata Morgana, Sphinxs, Aphrodite, Coctail twins. Ar jos Jums pirmais metais pražydo jau pilnavidurės? Nes manosios Aphroditės pirktos is Eurogėlių šiandien pražydo nepilnavidurės ir su kuokeliais verysad.gif bet spalva atitinka g.gif tai gal dar yra vilties, kad ji bus pilnavidurė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagalve @ 2010 07 09, 10:33)
Sveikos šauniosios leljų augintojos,
Prisižiūrėjau šitokių grožių, kad naktim sapnuojasi  wub.gif
Norėjau pasiteirauti, mačiau, kad auginate pilnavidures leljas: Fata Morgana, Sphinxs, Aphrodite, Coctail twins. Ar jos Jums pirmais metais pražydo jau pilnavidurės? Nes manosios Aphroditės pirktos is Eurogėlių šiandien pražydo nepilnavidurės ir su kuokeliais  verysad.gif  bet spalva atitinka  g.gif  tai gal dar yra vilties, kad ji bus pilnavidurė?  bigsmile.gif

Mano pirkta iš Eurogėlių Coctail twins irgi pražydo nepilnaviduriais žiedais. Netgi spalva gerokai tamsesnė. Beje, ir kitos, kurias pirkau iš Eurogėlių, neatitinka parodytųjų paveikslėliuose.
Atsakyti
Sveikos, lelijų mylėtojos,
Ir aš noriu pasidžiaugti savo žiedais, jie paprasti, bet man labai mieli blush2.gif Vartydama SM puslapius vis "užsikrėčiu" naujų gėlių auginimu. Tikiuosi po kelerių metų ir mano lelijų kolekcija bus platesnė mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[attachmentid=201115]
Atsakyti
Visu nuostabios lelijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 08, 17:13)
dabar supratau,kodel jediara,be karunos,ogi puse karunos, is jos ateme leliumai  mirksiukas.gif 

pradinukas prisipirkęs daug saldainių (t.y. aš lelijų) vargiai gali konkuruoti su saldainių parduotuve lotuliukas.gif
O jei rimtai, "karūnuoti" reiktų milžiniškas kolekcijas turinčius ir selekcija užsiimančius žmones, pvz. V.Vyšniauskienę.
QUOTE(diasaja @ 2010 07 08, 18:30)
Leliumai-violetinė labai graži, dar nesu mačiusi tokios spalvos. Ir tikrovėje tokia?

QUOTE(nila_ks @ 2010 07 08, 18:33)
Lelija tai nuostabiai grazi 4u.gif  wub.gif , bet man ji ryskiai ruzava g.gif , o jus matot violetine?
Leliumai, tai kaip ten is tikruju yra? ax.gif

Aš splavą įvardinčiau kaip ružavą su alyviniu atspalviu smile.gif Iš arti atrodo kaip foto, iš toli žiūrint arba apšviesta saulės atrodo ružava.
QUOTE(TEATRĖ @ 2010 07 09, 14:34)
Ir aš noriu pasidžiaugti savo žiedais, jie paprasti, bet man labai mieli  blush2.gif 

paskutinioji rodyta lelija labai graži (bordo su taškiukais) wub.gif Teatre, gal žinot pavadinimą?
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 07 09, 15:34)

paskutinioji rodyta lelija labai graži (bordo su taškiukais)  wub.gif Teatre, gal žinot pavadinimą?

Nors ir ne man skirtas klausimas (manau, kad Teatrė nesupyks mirksiukas.gif ). Auginu ir aš tokias lelijas. jas aš vadinu "Laukinukėmis", nes svogūniukus augina tarp "pažastų". dauginasi labai sparčiai, nereiklios. Pas mane iš šitos serijos dar yra ir šviesiai rudų.
Atsakyti
Šiandien pražydo naujokė "Girafee":

user posted image
Atsakyti