Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

"Kriminaltango":

user posted image
Atsakyti
Cocktail Twins ir Fata Morgana
user posted image

Fata Morgana
user posted image
Nežiniukė
user posted image

Pagal pakuotę turėjo būti "American". Kažkaip abejoju.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 07 09, 15:34)
paskutinioji rodyta lelija labai graži (bordo su taškiukais)  wub.gif Teatre, gal žinot pavadinimą?

QUOTE(diasaja @ 2010 07 09, 16:43)
Nors ir ne man skirtas klausimas (manau, kad Teatrė nesupyks mirksiukas.gif ). Auginu ir aš tokias lelijas. jas aš vadinu "Laukinukėmis", nes svogūniukus augina tarp "pažastų". dauginasi labai sparčiai, nereiklios. Pas mane iš šitos serijos dar yra ir šviesiai rudų.

AČIŪ Diasajai už atsakymą, nes tikrai nežinau, kaip vadinasi; beveik viską ką turiu, tai senosios šeimininkės iš kurios pirkome sodą su visomis "gėrybėmis" palikimas.
Kas svogūniukus augina iš "pažastų" girdėjau, pabandžiau, bet verysad.gif nesudygo man schmoll.gif
Atsakyti
Kiek nuostabių lelijų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif ,
gal galetumete kas atsakyt per kiek laiko lelijos uzaugina vaikus?
na jei siemet nusipirksiu ir pasodinsiu po viena svoguna, tai uz keliu metu priaugs daugiau?
ar jus po viena perkat, ar iskart kelis tos pacios veisles?
Atsakyti
QUOTE(TEATRĖ @ 2010 07 09, 18:31)

Kas svogūniukus augina iš "pažastų" girdėjau, pabandžiau, bet  verysad.gif  nesudygo man  schmoll.gif

gal per anksti nuėmei? Man visi sudygsta. Aš juos imu tada, kai vos vos laikosi prie "mamos".
Arrivederici, gal tiksliau atsakys labiau patyrusios. Kurios ne lepios, tai vaikų kasmet po kelis nestuke.gif , o kurios retesnės, tai tik vienas kitas.
Aš perku dažniausiai iš gėlininkų ir po vieną.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 10, 01:23)

Arrivederici, gal tiksliau atsakys labiau patyrusios. Kurios ne lepios, tai vaikų kasmet po kelis  nestuke.gif , o kurios retesnės, tai tik vienas kitas.
Aš perku dažniausiai iš gėlininkų ir po vieną.

drinks_cheers.gif Taip, veislinės, retesnės nemėgsta "vaikuotis" schmoll.gif Perku po 1-2 svogūniukus ax.gif
Atsakyti
diasaja, jediara, aciu uz atsakymus:)
paprastu as turiu, bet cia ilindus toooookiu prisiziurejau, doh.gif ,
ir planuoju rugseji maut iki vysniausku, tai po jusu atsakymu galvoju iskart po keleta gumbu tos pacios veisles pirkt, man graziau kai jos kerais auga, o ne po viena stiebuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2010 07 10, 14:42)
po jusu atsakymu  galvoju  iskart po keleta gumbu tos pacios veisles pirkt, man graziau kai jos kerais auga, o ne po viena stiebuka 4u.gif

kitas būdas pirkti ne po kelias vienos veislės, o daugiau skiringų veislių ir grupuoti pagal spalvą pvz. po tris ar penkias. Iš toli spalviškai bus labai artimos ir ne vieniši stiebukai, o iš arti matysis skirtingumai. Šis būdas tinka, jei sklypelis ne miniatiūrinis, nes sodinant reiktų išlaikyt tokius atstumus, kad po kelių metų pasidauginusios nesusimaišytų.
Atsakyti
sveikos 4u.gif rodomes ir mes 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 07 10, 16:30)
kitas būdas pirkti ne po kelias vienos veislės, o daugiau skiringų veislių ir grupuoti pagal spalvą pvz. po tris ar penkias. Iš toli spalviškai bus labai artimos ir ne vieniši stiebukai, o iš arti matysis skirtingumai. Šis būdas tinka, jei sklypelis ne miniatiūrinis, nes sodinant reiktų išlaikyt tokius atstumus, kad po kelių metų pasidauginusios nesusimaišytų.

aciu uz patarimus 4u.gif ,
sklypas puse ha doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2010 07 10, 16:36)
sveikos 4u.gif  rodomes ir mes  4u.gif

kaip gražiai Lollypop spalva išryškėjus wub.gif
Atsakyti