QUOTE(leliumai @ 2010 07 09, 15:34)
paskutinioji rodyta lelija labai graži (bordo su taškiukais)
Teatre, gal žinot pavadinimą?

QUOTE(diasaja @ 2010 07 09, 16:43)
Nors ir ne man skirtas klausimas (manau, kad Teatrė nesupyks
). Auginu ir aš tokias lelijas. jas aš vadinu "Laukinukėmis", nes svogūniukus augina tarp "pažastų". dauginasi labai sparčiai, nereiklios. Pas mane iš šitos serijos dar yra ir šviesiai rudų.

AČIŪ Diasajai už atsakymą, nes tikrai nežinau, kaip vadinasi; beveik viską ką turiu, tai senosios šeimininkės iš kurios pirkome sodą su visomis "gėrybėmis" palikimas.
Kas svogūniukus augina iš "pažastų" girdėjau, pabandžiau, bet

Kiek nuostabių lelijų

QUOTE(TEATRĖ @ 2010 07 09, 18:31)
gal per anksti nuėmei? Man visi sudygsta. Aš juos imu tada, kai vos vos laikosi prie "mamos".
Arrivederici, gal tiksliau atsakys labiau patyrusios. Kurios ne lepios, tai vaikų kasmet po kelis

Aš perku dažniausiai iš gėlininkų ir po vieną.
QUOTE(diasaja @ 2010 07 10, 01:23)
Arrivederici, gal tiksliau atsakys labiau patyrusios. Kurios ne lepios, tai vaikų kasmet po kelis

Aš perku dažniausiai iš gėlininkų ir po vieną.

QUOTE(Arrivederici @ 2010 07 10, 14:42)
po jusu atsakymu galvoju iskart po keleta gumbu tos pacios veisles pirkt, man graziau kai jos kerais auga, o ne po viena stiebuka 

kitas būdas pirkti ne po kelias vienos veislės, o daugiau skiringų veislių ir grupuoti pagal spalvą pvz. po tris ar penkias. Iš toli spalviškai bus labai artimos ir ne vieniši stiebukai, o iš arti matysis skirtingumai. Šis būdas tinka, jei sklypelis ne miniatiūrinis, nes sodinant reiktų išlaikyt tokius atstumus, kad po kelių metų pasidauginusios nesusimaišytų.
sveikos
rodomes ir mes

QUOTE(leliumai @ 2010 07 10, 16:30)
kitas būdas pirkti ne po kelias vienos veislės, o daugiau skiringų veislių ir grupuoti pagal spalvą pvz. po tris ar penkias. Iš toli spalviškai bus labai artimos ir ne vieniši stiebukai, o iš arti matysis skirtingumai. Šis būdas tinka, jei sklypelis ne miniatiūrinis, nes sodinant reiktų išlaikyt tokius atstumus, kad po kelių metų pasidauginusios nesusimaišytų.
aciu uz patarimus

sklypas puse ha

QUOTE(vijoleta20 @ 2010 07 10, 16:36)
kaip gražiai Lollypop spalva išryškėjus