Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(gabrizzze @ 2011 06 10, 09:55)
Man ir sviestai idealus smile.gif Dabar gundausi nusipirkti ta nauja anticeliulitini sviesta smile.gif

aš dabar nusipirkau šį anticeliulitinį (pirma priemonė kūnui iš NS) ir likau sužavėta wub.gif naudoju ne visai pagal paskirtį (t.y. tepu visą kūna), bet labai patinka: jokio lipnumo jausmo, akimirksniu susigeria, bet tuo pačiu ir gerai pamaitina, oda kaip šilkinė smile.gif daug visokių ir natūralių ir sintetinių esu bandžiusi, bet kokybės ir kainos santykiu šitas idealus ax.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėte NS organinį dieninį veido kremą? Mano oda mišri, rieboka, galvojau pirkti mišriai/riebiai skirtą dieninį kremą, bet to organinio aprašymas irgi labai viliojantis, ypač ryžių pudra sudėtyje. Gal galit patarti, kas geriau? ax.gif

Ir dar, gal bandėte serumą mišriai/riebiai odai? Ar tikrai sutraukia poras?

Ačiū! smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri zinote, ar dar galioja nuolaidos NS priemonems ELEVITA PARDUOTUVĖJE, VIRŠULIŠKIŲ 40 (PC MADA)? Noriu nuvaziuot, bet labai nepakeliui, tai butu gaila nuvaziuot veltui smile.gif Maciau, kad ir Kosmadoj yra nuolaidos, bet ko gero Elevitoj butu pigiausia, tiesa? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aitvarė @ 2011 06 17, 15:14)
Gal kuri bandėte NS organinį dieninį veido kremą? Mano oda mišri, rieboka, galvojau pirkti mišriai/riebiai skirtą dieninį kremą, bet to organinio aprašymas irgi labai viliojantis, ypač ryžių pudra sudėtyje. Gal galit patarti, kas geriau?  ax.gif

Ir dar, gal bandėte serumą mišriai/riebiai odai? Ar tikrai sutraukia poras?

Ačiū! smile.gif

Turiu kremą mišriai/riebiai odai. Naudoju tik šaltuoju metų laiku, kai oda būna labiau mišri, vasarą esu linkusi naudoti kremus-gelius, nes oda tampa labiau riebi. Pats kremas patinka, malonaus kvapo, gerai susigeria, drėkina. Patinka dar ir tuo, kad turi SPF.
Serumą taip pat turiu, naudoju prieš tepant kremą. Šiek tiek sutraukia poras, padeda išlaikyti veidą matišką.

Papildyta:
QUOTE(~migla~ @ 2011 06 19, 15:58)
Merginos, gal kuri zinote, ar dar galioja nuolaidos NS priemonems ELEVITA PARDUOTUVĖJE, VIRŠULIŠKIŲ 40 (PC MADA)? Noriu nuvaziuot, bet labai nepakeliui, tai butu gaila nuvaziuot veltui smile.gif Maciau, kad ir Kosmadoj yra nuolaidos, bet ko gero Elevitoj butu pigiausia, tiesa? Aciu smile.gif

Nuolaidos galioja visą birželį. Kur pigiau, nežinau, nelyginau.
Atsakyti
Aciu, reikes nusigauti iki ten smile.gif O to Mados kupono kazi tikrai nereikia? Net neisivaizduoju kur ji gauti reiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~migla~ @ 2011 06 19, 19:42)
Aciu, reikes nusigauti iki ten smile.gif O to Mados kupono kazi tikrai nereikia? Net neisivaizduoju kur ji gauti reiktu smile.gif

Tikrai nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Vis dėlto man nelabai patiko plaukų kaukė, skatinanti augimą unsure.gif Gan greitai riebaluojasi plaukai po jos (nesvarbu, ar tepu ant šaknų, ar ne) ir nelabai gražiai gula unsure.gif
Atsakyti
Siandien maciau, kad Litfarmos vaistineje 25% nuolaida visiems Natura Siberica sampunams ir balzamams thumbup.gif Paksubekit!
O pati nusipirkau balzama sausiems plaukams (rausvame buteliuke). Vietoje 24lt su centais, sumokejau 18lt 4u.gif
Atsakyti
nu uzkelia kainas iki begalybes o paskui tipo 25 proc, kiek esu ziurejus max 21 su centais balzamai kainavo droge, kosmadoj, iki g.gif .. ar cia vel pakele? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 20 birželio 2011 - 18:48
QUOTE(dontstop @ 2011 06 20, 12:49)
Vis dėlto man nelabai patiko plaukų kaukė, skatinanti augimą  unsure.gif  Gan greitai riebaluojasi plaukai po jos (nesvarbu, ar tepu ant šaknų, ar ne) ir nelabai gražiai gula  unsure.gif

as turiu kauke plauku atstatymui, tai man gerai ji, tinka.
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2011 06 20, 19:43)
nu uzkelia kainas iki begalybes o paskui tipo 25 proc, kiek esu ziurejus max 21 su centais balzamai kainavo droge, kosmadoj, iki  g.gif .. ar cia vel pakele?  g.gif

elevitoj sampunai kainuoja 20 lt, o kitur matyt brangiau, eurovaistinej maciau kainavo 25 lt kazkada be akcijos.
Atsakyti
Elevitoj dabar sampunai 13 su centais, ten tikrai pigiausia nei vaisitnese ar Droge smile.gif
Nusipirkau taip pat pries pora dienu plauku kauke, skatinancia augima (sia). Isbandziau viena karta, tai labai didelio efekto nepastebejau, bandysiu naudoti ilgesni laika ax.gif Tik kvapas malonus, apskirtai man visi NS produktai maloniai kvepia, taip neikyriai smile.gif Ir dar paemiau tokia veido kauke , tai visai patiko, ryte nuplovus veidas lieka svelnus ir padrekintas smile.gif
Dabar galvoju, kad reikia koki krema veidui issirinkti, gal seruma riebiai/misriai odai, nes vasarai nieko sunkaus nesinori ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 21 birželio 2011 - 22:18