Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(Selga @ 2011 06 27, 19:26)
O greit tas sviestas susigeria, nepalieka riebaus blizgesio? bigsmile.gif

Jungiuosi ir aš į Sibericos gerbėjų sąrašą  4u.gif
Išbandyta nedaug (šampūnas ir balzamas dažytiems plaukams, dieninis kremas sausai odai), bet kol kas viskas patiko ir tiko  thumbup.gif

aš bandžiau parduotuvėje pasitepti tuo sviestu iš mėginėlio, man labai gerai susigėrė, bet tepiausi tik ant rankų, kaip kitose vietose, negalėčiau pasakyt. Bet į rankas tai susigėrė akimirksiu ir dar ilgokai kvepėjo wub.gif
mano rankos nėra sausos, sakyčiau normalios.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 28, 06:37)
Taigi ką tik diskutavom apie tai  ax.gif 

Atsiprašau, išties skaičiau prabėgom ir turbūt nepastebėjau blush2.gif

QUOTE(gira @ 2011 06 28, 12:20)
aš bandžiau parduotuvėje pasitepti tuo sviestu iš mėginėlio, man labai gerai susigėrė, bet tepiausi tik ant rankų, kaip kitose vietose, negalėčiau pasakyt. Bet į rankas tai susigėrė akimirksiu ir dar ilgokai kvepėjo  wub.gif
mano rankos nėra sausos, sakyčiau normalios.

Tada būčiau linkusi manyti, kad mano labai sausai odai jis patiktų 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, rugpjucio men. Lietuvoje bus NS dekorativine kosmetika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gifMy Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrizzze: 29 birželio 2011 - 14:18
QUOTE(gabrizzze @ 2011 06 29, 15:17)
Mergaites, rugpjucio men. Lietuvoje bus NS dekorativine kosmetika  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gifMy Webpage

Kaip gaila, kad viskas tik Vilniuje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2011 06 29, 14:17)
Mergaites, rugpjucio men. Lietuvoje bus NS dekorativine kosmetika  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gifMy Webpage

Nu smagu thumbup.gif
bet pasigedau lūpų blizgesių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2011 06 29, 15:17)

Faina smile.gif Bet Rusijoje didesnis asortimentas. Gal po truputį ir pas mus išplis smile.gif Aš pradėsiu nuo lūpdažio ir skaistalų rolleyes.gif

Update, įsiskaičiau, kad yra ir kitokių priemonių, tame tarpe ir lūpų blizgėsių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 29 birželio 2011 - 15:04
Tiksliai, parašyta, kad ir blizgesių bus bigsmile.gif o aš tik į paveiksliuką žiūriu doh.gif
Įdomu kokios spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
Pirkau mamai šampūną dažytiem plaukam, tai, žinoma, ir pati išbandžiau biggrin.gif nelabai patiko, galvą ploviau ryte, o į vakarą jau sukritę, negražūs plaukai... kondicionieriaus specialiai jokio nenaudojau.
Mano šiuo metu irgi dažyti plaukai ax.gif

Taip pat nusipirkau ir tą naują juodąjį kūno sviestą, kol kas bandžiau tik ant rankų. Na įdomus toks... tirštas, konsistencija sviesto, bet ant odos lyg ir suvandenėja (nežinau kaip paaiškint, kas turit turbūt supratot biggrin.gif ), susigeria, bet vėlgi ant odos lieka dar kurį laiką riebumas toks (ne veltui tinkamas masažui). Man asmeniškai nelabai malonus, tas kitas, naktinis, man malonesnis. Kvapas irgi galėtų būti skanesnis blush2.gif
Atsakyti
Placebo, maciau pirkai ranku kauke, jei neklystu. As ir jos ieskojau, kai buvau lt, bet neradau. Kaip jin? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2011 07 06, 12:09)
Placebo, maciau pirkai ranku kauke, jei neklystu. As ir jos ieskojau, kai buvau lt, bet neradau. Kaip jin? ax.gif  4u.gif

Pirkau, bet dar nebandžiau, parašysiu vėliau 4u.gif
aš tai galvoju kaip paprastą kremą naudot...
Atsakyti
Dar vienas mano pirkinys - naktinė kaukė veidui Detox. Labai savotiškas produktas, lipnokas, iki ryto įsigeria, žinoma, bet nakčiai gult į lovą su lipniu veideliu kažkaip ne itin malonu blush2.gif Rezultatas labai pradžiugino, labai gerai drėkina odą 4u.gif Turiu ir kitą kaukę veidui - "Maitinimas ir drėkinimas sausai ir normaliai odai". Tai Detox patiko labiau, akivaizdus rezultatas, o po anos nieko ypatingo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 07 06, 14:19)
Pirkau, bet dar nebandžiau, parašysiu vėliau 4u.gif
aš tai galvoju kaip paprastą kremą naudot...

gerai, lauksiu. atsiliepimu 4u.gif As tai naudociau nakciai su pirstinemis... ax.gif

dontstop, o kokia jusu oda? ax.gif
Atsakyti