Taigi, buvau ir aš šiandien Elevitoj. Nusipirkau drėgnas servetėles (jų kaina

, bet dar neišbandžiau) ir lūpų blizgesį

. Tiesa, 30 proc. nuolaida dekoratyvinei netaikoma.
Turėjau nedaug laiko, tai į kai ką iš dekoratyvinės tik užmečiau akį (o ir šiaip, ne viskas domino), o kai ką ir pratestavau.
Taigi:
skaistalai.jpg)
Buvau nusižiūrėjus antruosius iš foto, atrodė graži persikinė spalva, bet realiai kažkaip nepatraukė dėmesio (pasirodė tamsesni nei foto ir turi plytinį atspalvį), tad net nepabandžiau pasižiūrėt tekstūros ar pigmentacijos. Visi trys turi blizgesio. Pirmieji kaip ir nuotraukoj yra švelniai rožiniai, o tretieji jau pernelyg tamsūs, į rudumą. Bijau pameluot, bet kaina man atrodo 59.9 Lt.
Skysta pudra.jpg)
Skystos pudros šiuo metu kaip ir nereikia, tad pabandžiau tik iš smalsumo. Pasirodė verta dėmesio

Malonios konsistencijos, švelni, nėra labai tiršta, užtepta nepradeda greit džiūti, tad turėtų lengvai sklaidytis. Turėtų būti lengvo/vidutinio maskavimo. Gražūs neutralūs atspalviai. Kaina, jei neklystu, irgi 59.9 Lt.
Kompaktinė pudra.jpg)
Ši mano planuojamuose

Patiko tekstūra, geri atspalviai. Kaina, jei gerai pamenu, vėlgi 59.9 Lt.
Priemonės akims nedomino

Akių pieštukai - atrodo 31.9 Lt; Blakstienų tušas - berods apie 52 Lt; Šešėlių kainos neįsidėmėjau. Kiek mačiau, tai tiek vienspalviai, tiek dvispalviai turi blizgesio.
Lūpdažiai.jpg)
Tamsesnės spalvos gana pigmentuotos, šviesesnės yra gana švelnios, kai kurie atspalviai net nelabai skiriasi vienas nuo kito. Turi blizgučių. Minkšti, maloniai dengiasi. Patiko, ateity ketinu kurį nors įsigyti. Kaina - 53.9 Lt.
Blizgiai(1).jpg)
Nusipirkau nr. 11 (rudas, be blizgučių, ant lūpų gaunasi švelni nude spalva

). Dalis blizgių yra su blizgučiais, dalis be. Nėra labai pigmentuoti, ypač šviesesni atspalviai. Šepetėlis patogus, tradicinis. Kvapas malonus, neintensyvus. Pats blizgis maloniai tepasi, nėra per skystas, nelipnus. Kiekis - 9 ml, kaina - 59.9 Lt
Išsiplėčiau