Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(Sophi @ 2011 12 14, 21:18)
Yra - man tinka smile.gif

atsiimu savo žodžius apie toniką "Anti-age" blush2.gif Iš pradžių atrodė, kad puikus, bet dabar taip nusausino odą doh.gif Pažiūrėjau, kad sudėty yra salicilo rūgšties - gal dėl to g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 01 06, 21:39)
atsiimu savo žodžius apie toniką "Anti-age" blush2.gif Iš pradžių atrodė, kad puikus, bet dabar taip nusausino odą doh.gif Pažiūrėjau, kad sudėty yra salicilo rūgšties - gal dėl to g.gif

Gerai, kad perspejot, nes svarsciau toki pirkinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2012 01 06, 21:10)
Gerai, kad perspejot, nes svarsciau toki pirkinuka  4u.gif

Pasirodo, kad jis skirtas riebiai ir mišriai odai. Gaila, kad tai parašyta tik NS svetainėj, o etikėtėj nė žodžio apie tai cool.gif
Atsakyti
Man sita kosmetika visai netiko ir nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(alionaa @ 2012 01 11, 11:48)
Man sita kosmetika visai netiko ir nepatiko.

Tokia žinutė nieko nesako...Jei jau rašote,parašykite ką bandėte, kas ir kodėl netiko,tada būtų aiškiau.
Atsakyti
Kur Vilniuje galima rasti šitą kaukę? 4u.gif (Be "EleVitos").

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 25, 19:54)
Tikrai nekemsa poriu sios putos:) Ten nera nieko, kas jas uzkimstu:) Bet man irgi jos neitin patiko
o kodel nepatiko?
o man visai patiko tik nezinau ar tiko kadangi jau senokai turiu problemu su oda. Dabar naudoju kita prausikli bet NS losijona ir krema riebiai/misriai odai. Kremas siam sezonui jau nebentinkamas nes per sausas, reikia riebesnio ieskoti. O losijonas atrodo tinka. Nors sunku pasakyti kadangi problemu su oda turiu tik manau kad jos daugiau vidines.
dar esu turejus sampuna ir balzama "apimtis ir balansas" atrodo (tamsiai zalios pakuotes) tai is pradziu labai patiko bet kadangi skalsiai naudojasi tai balzama naudojau metus laiko ir tokio gero poveikio veliau nebebuvo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 01 13, 23:52)
o kodel nepatiko?
o man visai patiko tik nezinau ar tiko kadangi jau senokai turiu problemu su oda. Dabar naudoju kita prausikli bet NS losijona ir krema riebiai/misriai odai. Kremas siam sezonui jau nebentinkamas nes per sausas, reikia riebesnio ieskoti. O losijonas atrodo tinka. Nors sunku pasakyti kadangi problemu su oda turiu tik manau kad jos daugiau vidines.
dar esu turejus sampuna ir balzama "apimtis ir balansas" atrodo (tamsiai zalios pakuotes) tai is pradziu labai patiko bet kadangi skalsiai naudojasi tai balzama naudojau metus laiko ir tokio gero poveikio veliau nebebuvo. biggrin.gif

Labai nepatogiai sugalvota, pakuote, dozavimas, skystos kazkokios, nei ten puta gaunasi nei kas. Ir pasirode kad labai prastai plauna. Pudra kokia visai prastai nuvalydavo doh.gif
Atsakyti
Na o as pagaliau radau ir nusipirkau svelnu veido sveitikli normaliai ir sausai odai smile.gif katik isbandziau, tai ka galiu pasakyti - tikrai kad SVELNUS biggrin.gif visai be grudeliu atrodo, nesijaucia visiskai, tai keista buvo sveisti veiduka, na bet mano jautriai odai tik geriau bus smile.gif nors esu pripratusi prie paparastu sveitikliu, oda mano misri. Bet po pirmo pabandymo ziuriu, kad inkstirai pavalyti labiau nei su paprastais sveitikliais, tai kolkas visai patenkinta esu ir lauksiu gersniu rezultatu po ilgesnio naudojimo 4u.gif
O kazin kaip riebios ir misrios odos sveitiklis? Su granulytem? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 01 13, 21:31)
Kur Vilniuje galima rasti šitą kaukę? 4u.gif (Be "EleVitos").

user posted image

"IKI", "Kosmadoje" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikute1 @ 2012 01 15, 18:31)
O kazin kaip riebios ir misrios odos sveitiklis? Su granulytem? ax.gif

Su, jos tokios nedidelės, neaštrios.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 01 15, 17:39)
"IKI", "Kosmadoje" biggrin.gif

Likau labai patenkinta sia kauke. Dar tik viena nakty tepiau ax.gif Ant pakuotes neraso kas kiek laiko ja teptis g.gif Jaigu naktine, tai gal kas nakt blush2.gif
Ir labai domintu ar Kaunietes aptike juoduju ikru pagrindu kosmetikos. rolleyes.gif Neteko nieko panasaus uzmatyti.
Atsakyti