sveiki,
gimdziau VGN liepos 16, ir nusprendziau pasidalinti ispudziais.
1. pats gimdymas: vezkites viska kas temoje pamineta, naktinius, vaistus, palutes ir pinigu.
gimdziau 22 val. tai maciau visko, ispuole trys pamainu pasikeitimai.
pirma pamaina supratusi kad negimdysiu tai buvo nakties metu, nuo 1 iki 6 ryto atejo tik pora kart pazeti kaip as, o man saremiai kas 10 min, bet kaklelis letai atsidarinejo, tai gerai kad vyras buvo tai padedavo ir iki tuoleto nueiti ir kai pykino vandens paduodavo. antra pamaina nuo 8 ryto atejo gydytojas ir nauja akusere, prisistate ir pasake kad priims mano gimdyma, paklausus apie nuskausminamus kazka sumurmejo ir liepe man anesteziologa pakviesti kad jis konsultuotu. sakiau nesivarginkit noriu epiduros - tai vyrui iskart liepe vaziuoti pirkti visko, sarasa i rankas ibruko, ten dar ir palutes irase, kai pasakiau kad turiu isbrauke

paklausiau gal veliau galim atpirkti tai jokiu budu ne pasake.
na pagaliau vyrui gryzus gavau epidura, anesteziologas buvo nuostabus pagyrimai jam.
gydytojas buvo Mileris, skaiciau cia apie ji nekokiu atsiliepimu, visiskai pritariu, kompetencijos mazai, bendravimo su pacientu lygis prastas, tiesa apie pietus atsirado kitas gydytojas jo nei vardo nei pavardes nepavyko suzinoti, buvo be korteles visa laika. jei ne vyras nei daktaru nei akuseriu buciau neprisisaukusi, nes para pries tai buvo pagimdziusios 16, o ta diena as buvau jau 12. vyrui juos koridoriuje sutikus ir paprasius ateiti dar teko klausytis ginco kuris turi eiti
pagaliau finisas gimdymas - 8 vakare vel nauja pamaina, berods Knitiene ir dar viena gydytoja, atejo manes apziureti, sako vaikeli tu jau gimdai kodel tavimi niekas neuzsiima, greit suveze aparatus nusiplove rankas ir puole i darba su nauja akusere beje, pasirodzius minetiems gyditojams viena is gydytoju tam nezinomajam sako kodel niekas neuzsiima su paciente, jis kazka sumurmejo o ji jam sako nenori dirbt eik namo ir isvare

tikriausiai isivaizduojat kaip faina man buvo visa tai stebeti

galiausiai jau gimdau, sunku buvo ejo su rankyte prie galvos mano maze, tas mileris tik gale stovejo ir vis bumbejo kad nepagimdysiu ir kad pompos reikia, tai aciu dievui gydytojos jo neklause - ir pagimdziau pati.
prieziura po gimdymo:
pirma para vyras ibruko seselei keliasdesimt litu, tai ji man padejo truputi.
antra para buvo kita sesute irgi maloni, parode kaip kudiki zysti, kaip nusitraukti rankomis, nes daug pieno buvo. taigi aptarnavimas gan malonus.
israsimas:
pasirode isvarytasis gydytojas, apsimete kad manes neatsimena

apziurejo ir israse, dovaneliu niekas nedave speju del to kad labai daug gimdyviu ta savaite buvo, as ir neprasiau kazkaip geda buvo ir dziaugiausi kad pagaliau namo nes palatoje buvo 30 laipsniu nors ir vejeli is seseliu issiprasiusi buvau.
isvada: VGN jau jauciamas gydytoju finansinis alkis, jei norite super geros prieziuros tarkites, nes gydytojas suprates kad nieko negaus jums skirs minimalu demesi ir ieskos kitos kuri sutik jam sumoketi papildomai prie jo gaunamo DU.