Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai (VGN) - 8 tema

QUOTE(sillwer @ 2010 08 10, 16:19)
sveikutes 4u.gif

Noriu paklausti jau gimdziusiu mamyciu ka daret su bikini ax.gif

su veidrodeliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaitau ir nesuprantu, ar as cia viena tokia buvau "darbstuole" nestumo metu ir kaip ir iki nestuke.gif priziurejus svaria, neapaugusia bikini ir ne tik zona? g.gif
Jus nestumo metu "apaugdavot"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2010 08 10, 23:29)
Skaitau ir nesuprantu, ar as cia viena tokia buvau "darbstuole" nestumo metu ir kaip ir iki nestuke.gif priziurejus svaria, neapaugusia bikini ir ne tik zona?  g.gif
Jus nestumo metu "apaugdavot"?  blush2.gif

lotuliukas.gif o tai apaugusi tai nesvari ane? lotuliukas.gif Chia yra labai asmeninis reikalas, o klausimas iskilo todel, kad priziureti bikini sriti su pupsanciu pilvu yra kur kas sudetingiau nei pries tai. Todel ir klausiama - kaip kas su tuo susidorodavo! Ar tiesa, kad pries cezari gimdymo namuose apskritai nuskuta viska? O pries paprasta gimdyma?
Atsakyti
QUOTE(Fauna @ 2010 08 11, 08:05)
lotuliukas.gif o tai apaugusi tai nesvari ane?  lotuliukas.gif Chia yra labai asmeninis reikalas, o klausimas iskilo todel, kad priziureti bikini sriti su pupsanciu pilvu yra kur kas sudetingiau nei pries tai. Todel ir klausiama - kaip kas su tuo susidorodavo! Ar tiesa, kad pries cezari gimdymo namuose apskritai nuskuta viska? O pries paprasta gimdyma?

Pries paprasta gimdyma niekas nieko neskuta. Pries cezari man nuskuto (net pilva) nors nelabai ten buvo ka skusti ypac ant pilvo biggrin.gif o palatos kaimynei kuriai CP tie patys daktarai dare pries mane nieko neskuto g.gif apie mano CP zinojo is vakaro is vakaro ir nuskuto, del kaimynes CP buvo nuspresta ryte. Tai gal del to g.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 08 11, 10:39)
Pries paprasta gimdyma niekas nieko neskuta. Pries cezari man nuskuto (net pilva) nors nelabai ten buvo ka skusti ypac ant pilvo  biggrin.gif o palatos kaimynei kuriai CP tie patys daktarai dare pries mane nieko neskuto  g.gif apie mano CP zinojo is vakaro is vakaro ir nuskuto, del kaimynes CP buvo nuspresta ryte. Tai gal del to  g.gif

Na as kasu toje vietoje nepinu, bet ir nevaikstau su plika vista biggrin.gif tai taip iseina, kad manes niekas ten tais atsipusiais peiliukais sovietiniais (kaip cia kazkur skaiciau) neskus? doh.gif nes as jau galvojau rizikuoti ir su depiliaciniu kremu ta virsu nusiimti, nes kitur kaip ir svaru 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 08 10, 13:55)
aišku galima  smile.gif

Tuomet su ta maike ir gimdysiu, tikiuosi nevys vyro naktiniu pirkti biggrin.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dratiene @ 2010 08 11, 10:03)
Na as kasu toje vietoje nepinu, bet ir nevaikstau su  plika vista  biggrin.gif  tai taip iseina, kad manes niekas ten tais atsipusiais peiliukais sovietiniais (kaip cia kazkur skaiciau) neskus? doh.gif  nes as jau galvojau rizikuoti ir su depiliaciniu kremu ta virsu nusiimti, nes kitur kaip ir svaru  4u.gif

Tai vat man tas pats klausimas ir iskilo . As tai galvoju su vasku nueiti pasidaryti ,anksciau pati dariausi ,bet su pilvuku labai sunku verysad.gif . Susitvarkyciau su peiliukais ,bet taip isberia kad poto nzn kur detis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwer @ 2010 08 11, 10:50)
Tai vat man tas pats klausimas ir iskilo . As tai galvoju su vasku nueiti pasidaryti ,anksciau pati dariausi ,bet su pilvuku labai sunku verysad.gif . Susitvarkyciau su peiliukais ,bet taip isberia kad poto nzn kur detis doh.gif

Jei nedarys CP, tai tikrai nereikia ten visko idealiai pasidaryti. Gydytojams tai tas pats, aisku, jeigu nebus kasos uzkritusios, kad leliukas nesugebes prasibrauti :-))))) O siaip tai cia tokia smulkmena, kad tikrai nereikia pergyventi. O del vasko tai patarciau nesidaryti, kiek girdejau, gydytojos labai nepataria. Pirmas dalykas - i nestumo pabaiga gali issaukti prieslaikini gimdyma, asntras dalykas - infekciju tikimybe nemaza. Skutant aisku irgi galima isipjauti ir pan. Vienu zodziu, dalykas individualus. As bandziau su putom, bet man ten irgi nelabai gavosi, nieko nesimate ir siaip. Tai pasiemiau elektrini epiliatoriu ir kaip jau ten gavosi, tai apsigrazinau, bet tikrai nepasidariau idealaus vaizdelio kaip einant i pliaza :-)))
Atsakyti
aš ir norėčiau gimdyti VGN, nes man arsčiausiai. Bet paskaičius komentarus darosi baisoka. Tai jei kyšio neduosi, tai taves nepriziures? o gal žinote ar yra galimybė gimdyti vonioje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 08 11, 14:26)
aš ir norėčiau gimdyti VGN, nes man arsčiausiai. Bet paskaičius komentarus darosi baisoka. Tai jei kyšio neduosi, tai taves nepriziures? o gal žinote ar yra galimybė gimdyti vonioje? g.gif

Na matai yra tu skirtingu komentaru 4u.gif Jei gimdymas ir po gimdymo viskas einasi sklandziai tai problemu manau nekils. Bet jei bus sunkiau tai visko gali buti.
Del vonios nieko nezinau unsure.gif

Tiesa, palatos kaimyne sumokejo seselei kai ta atejo pirma karta, bet paemus pinigus ji daugiau nepasirode biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 11 rugpjūčio 2010 - 13:29
Vonia lygtai nenaudojama g.gif Pasiskambink mirksiukas.gif
Atsakyti
As 5 turejau ir visas sunaudojau, jei buciau turejus daugiau butu ir daugiau praverte, bet cia man visa nakti vandenys bego doh.gif , tai gal jei viskas su tais vandenukais tvarkoj buna nereikia tiek:)  Bet siaip  kai as gimdykloj paklausta ar ju turiu dvi issitraukiau, akusere tokiu nustebusiu balsu paklause "tik tiek?"
o siaip jei lieka tai paskui labai patogu vaikuti pervystant pasikloti smile.gif

Mes ringeriu turejom, bet nepanaudojo nei vieno, kateterio prireike savo..

Gal galit man durnai paaiskint, kur tu paluciu pirkti? vaistinej? kaip jos atrodo? ir kas yra ringeris?
Atsakyti
QUOTE(light @ 2010 08 11, 16:16)
Gal galit man durnai paaiskint, kur tu paluciu pirkti? vaistinej? kaip jos atrodo? ir kas yra ringeris?

va del tu paluciu jau ir as norejau teirautis... o cia tos pacios kur mazi suniukai ant ju sisiuka daro, kad nereiktu vesti i lauka? gal ir nusikalbejau, bet nelabai isivaziduoju apie kokias kitokias eina kalba doh.gif blush2.gif
Atsakyti