Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai (VGN) - 8 tema

QUOTE(ellinga @ 2010 06 22, 20:06)
Kiek supratau gimdet susitarusi?  g.gif Tai gal tame ir skirtumas  biggrin.gif

aš tariausi, tai man liepė gydytoja nusipirkt ir kateterį, ir ringerio tirpalo, ir diclofenaco.
tai taip keistai pasirodė, nes gydytoja užsiprašė tikrai nemažai, plius nuo kiekvienos gimdyvės VGN gauna virš 1000 lt iš ligonių kasų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2010 06 25, 12:09)
aš tariausi, tai man liepė gydytoja nusipirkt ir kateterį, ir ringerio tirpalo, ir diclofenaco.
tai taip keistai pasirodė, nes gydytoja užsiprašė tikrai nemažai, plius nuo kiekvienos gimdyvės VGN gauna virš 1000 lt iš ligonių kasų mastau.gif

Lupikas sakyciau blink.gif o dar ir konkrecia suma uzsiprase? (na gal VGN tikrai sunkios dienos g.gif ) daktarai badauja, vaistu neturi biggrin.gif
Atsakyti
O aš manau, kad "populiarūs" daktarai VGN minimum su Ferariais turėtų lakstyti.
Viskas iš godumo.
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2010 06 25, 12:09)

kokia tai suma?
klausimas idomus kalbant apie VGN ir gydytojus, manau, ne vienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2010 06 25, 15:15)
kokia tai suma?
klausimas idomus kalbant apie VGN ir gydytojus, manau, ne vienai  smile.gif

mes uz diclofenaca,kateteri.3ringerius,pleistra ir 6 vienkartines palutes medininku vaistineje mokejom apie 40lt.
uz epiduro rinkini antakalnio poliklinikos vaistinej taip pat beveik 40lt.
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 06 25, 12:55)
Lupikas sakyciau  blink.gif o dar ir konkrecia suma uzsiprase? (na gal VGN tikrai sunkios dienos  g.gif ) daktarai badauja, vaistu neturi  biggrin.gif

QUOTE(chile0 @ 2010 06 25, 14:15)
kokia tai suma?
klausimas idomus kalbant apie VGN ir gydytojus, manau, ne vienai  smile.gif

1500Lt

Man tas ir nepatiko, kad užsiprašė konkrečios sumos, nors aš ir neklausiau. Bet čia kaip kam, kitiems patinka konkretumas.
bet tokiu atveju gyd. atsiskaitytų su akušere ir anesteziologu (jei jo prireiktų)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <nemiga<pievoje<: 25 birželio 2010 - 18:54
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2010 06 25, 19:53)
Man tas ir nepatiko, kad užsiprašė konkrečios sumos, nors aš ir neklausiau. Bet čia kaip kam, kitiems patinka konkretumas.

Man labai patiktų kad pasakytų konkrečią sumą. Jei jau tektų naktį gydytoją prikelti ir išsikviesti tai norisi žinot, kad ir jis liks patenkintas ir savęs nenuskriausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 06 25, 20:06)
Man labai patiktų kad pasakytų konkrečią sumą. Jei jau tektų naktį gydytoją prikelti ir išsikviesti tai norisi žinot, kad ir jis liks patenkintas ir savęs nenuskriausi ax.gif

Tai bet kada galima gydytojo paklausti ir, jei jis nenorės būti nuskriaustas, pasakys, kiek jam sumokėti mirksiukas.gif
Atsakyti
as su niekuo nesitariau, bet kai buvau apziuroj niekas nieko neminejo, bet manau kad vyras nieko negailes kai jau reiks gimdyt, net gine nieko neminejo apie tuos skyscius ir epidiurus g.gif
Atsakyti
nu blyn as irgi jau pasimeciau cia jusu pasiskaiciusi, buvau VGN apsiziureti, tai klausiau del tu visu epiduru, sake jei noresiu duos, tik gali reikt atpirkt, nu bet tikrai nenoreciau kad vyrui tektu lakstyt po visa vilniu kai as paprasysiu kad jo suleistu doh.gif gal tikrai geriau ji turet tada su savim, juolab kas esu 100% apsisprendusi jog prasysiu epiduro, nes siuo metu vaikstau su uzspaustu nervu, tai skausmai nezmoniski, jei dar saremiu skausmai dasides tai nezinau kaip reiktu iskest be nuskausmino blush2.gif
tik va db nezinau ko tiksliai ir reikia, kaip suprantu reikia nusipirkti epiduro rinkini, ta kazkoki Ringerio tepala, o kiek jo pirkti? ir kokius tada kateterius pirkti, nes zinau kad ju ten keliu numeriu gi buna, kaip zinot kokio reiks?
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2010 06 26, 13:52)
nu blyn as irgi jau pasimeciau cia jusu pasiskaiciusi, buvau VGN apsiziureti, tai klausiau del tu visu epiduru, sake jei noresiu duos, tik gali reikt atpirkt, nu bet tikrai nenoreciau kad vyrui tektu lakstyt po visa vilniu kai as paprasysiu kad jo suleistu doh.gif  gal tikrai geriau ji turet tada su savim, juolab kas esu 100% apsisprendusi jog prasysiu epiduro, nes siuo metu vaikstau su uzspaustu nervu, tai skausmai nezmoniski, jei dar saremiu skausmai dasides tai nezinau kaip reiktu iskest be nuskausmino blush2.gif 
tik va db nezinau ko tiksliai ir reikia, kaip suprantu reikia nusipirkti epiduro rinkini, ta kazkoki Ringerio tepala, o kiek jo pirkti? ir kokius tada kateterius pirkti, nes zinau kad ju ten keliu numeriu gi buna, kaip zinot kokio reiks?

jei planuojat su epiduru tai tikrai is karcios patirties nuosirdziai patariu ji nusipirkti is anksto(aisku gal pasisektu ir pataikytumet ant gyd.kuri nelieptu atpirkt,bet juk ne karve kainoja,tad del sventos ramybes...), pirkti jo rasit antakalnio poliklinikos arba medininku vaistinese(kiek zinau kitose jais neprekiauja schmoll.gif ),mes pirkom tris ringerio tirpalus,tiek pasake,bet sulasino kazkodel tik viena g.gif ir del kateterio tai jus teisi reikia tam tikro dydzio bet jau nepamenu kokio. geriausia butu jei apsilankytumet ar paskambintumete i VGN ir jums viska tiksliau pasakytu.
Atsakyti
Kadangi man CP, tai galiu parasyti ka as nusipirkau: 4l ringerio, 2 pleistrus 9x30 randui, diclofenak zvakuciu 10 vnt. ir intravenini kateteri 18 nr. 4u.gif Tas kateteris kainuoja kapeikas 1.56 lt, duos jei neturesit...
Atsakyti