Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 28, 20:33)
lovos doh.gif kietos kaip akmuo,maža teritorija g.gif Na neblogas Meryan viešbutis ,bet kažkaip meilės jam neliko g.gif

lotuliukas.gif Tai man čia pliusus išvardinot thumbup.gif galiu ir ant žemės miegot ir teritorijos mažos noriu ax.gif Aš jau galvojau baisiau kažkas. Juk svarbiausia gera nuotaika, o betkokiu atveju bus geriau nei namie aplink puodus šokinėt wub.gif
Atsakyti
kaži kas geriau didelės viešbutis ar mažas? g.gif

labas vakarėlis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 06 28, 20:40)
kaži kas geriau didelės viešbutis ar mažas?   g.gif

labas vakarėlis  biggrin.gif

Žiūrint kokie Jūsų poreikiai. Man labiau patinka kai viskas ranka pasiekiama ir daug žalumos, kitiems gal didesnės masės žmonių ir teritorijos veiklai reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elevin: 28 birželio 2010 - 20:46
Oaze, labukas mirksiukas.gif Ar lagaminai jau sukrauti? Kaip suprantu, ketvirtadieni jau kylat rolleyes.gif Nuo rytojaus vakarais dirbsiu, tai neturesiu kaip susirasyti. Tai kada skiri pasimatyma? drinks_cheers.gif mirksiukas.gif Mes atskrisim liepos 11d., tai pavakarely galim susimatyti. Tikrai, galvoju, jei ten didele teritorija, tai ir prasilenksim, kaip juroje laivai g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 06 28, 20:40)
kaži kas geriau didelės viešbutis ar mažas?  g.gif

na čia jau kaip kam pagal poreikius, man asmeniškai labiau patinka maži viešbučiai smile.gif , svarbu kad būtų linksmas su šaunia animacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2010 06 28, 21:46)
Žiūrint kokie Jūsų poreikiai. Man labiau patinka kai viskas ranka pasiekiama ir daug žalumos, kitiems gal didesnės masės žmonių ir teritorijos veiklai reikia  4u.gif

Su ta tertorija zinot kaip buna bigsmile.gif : Buvom ir viesbuciuose su mazesnem teritorijom, siemet - didziuleje. Tai kai vienas iseidavo kur nors pavaiksciot, tai taip nuklysdavom ar uzsizaisdavom kur, kad kitas sunkiai besurasdavo, nebent susitardavom kur mazdaug ir kuria valanda susitinkam arba skambint reikedavo. Nes tiek keliu, takeliu, liftu, baseinu ir t.t. buvo, kad sunku ir suskaiciuot.
O mazesnej - viskas paprasta ir aisku.
Taip, kad pagal jusu poreikius reiketu rinktis. Beje, mieste esantys viesbuciai visada turi mazesnes teritorijas, nei uz miesteliu esantys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2010 06 28, 19:17)
kad pamatyti kalnus reikia vaziuoti i Green Canion, bet vaiksciuoti ten negalima, nes ten plaukiosit su laiveliu.
p.s. jei buvote Kroatijoje Pletvicke ezera, tai i Green canion vaziuoti neverta

tai juk ne i Alanija vaziuoja, o i Kemera, o ten visur kalnai mirksiukas.gif Pavaikscioti daug maz po kalnus galima jei bandyti patekti i kanjona kazkur prie Beldibi. ten ir upeliu link kriokliuku paeiti, ir ten pasibuti pakankamai smagu turetu buti. as tik planuose turiu sita varianta. o siaip tai ir dzipais galima po kalnus, ir raftingas irgi pasibandymui ne visai lygumose smile.gif o i zaliaji kanjona po juodkalnijos manes irgi netraukia. nebuvau bet ir planuose neturiu ax.gif

QUOTE(elevin @ 2010 06 28, 22:46)
Žiūrint kokie Jūsų poreikiai. Man labiau patinka kai viskas ranka pasiekiama ir daug žalumos, kitiems gal didesnės masės žmonių ir teritorijos veiklai reikia  4u.gif

drinks_cheers.gif man irgi prie dusios geras viesbutis, taciau su nedidele teritorija blush2.gif cia jau kaip kam smagiau.
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2010 06 28, 21:38)
lotuliukas.gif  Tai man čia pliusus išvardinot  thumbup.gif  galiu ir ant žemės miegot ir teritorijos mažos noriu  ax.gif Aš jau galvojau baisiau kažkas. Juk svarbiausia gera nuotaika, o betkokiu atveju bus geriau nei namie aplink puodus šokinėt  wub.gif

nu ne lotuliukas.gif tikrai ne baisu lotuliukas.gif Mano mažoji net gi labai myli Meryana wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 06 28, 21:52)
Oaze, labukas mirksiukas.gif Ar lagaminai jau sukrauti? Kaip suprantu, ketvirtadieni jau kylat rolleyes.gif Nuo rytojaus vakarais dirbsiu, tai neturesiu kaip susirasyti. Tai kada skiri pasimatyma?  drinks_cheers.gif mirksiukas.gif Mes atskrisim liepos 11d., tai pavakarely galim susimatyti. Tikrai, galvoju, jei ten didele teritorija, tai ir prasilenksim, kaip juroje laivai g.gif

lagaminai beveik sukrauti ax.gif Šiandien dirbu para , o nuo rytojaus jau atostogos thumbup.gif thumbup.gif galim prie receipšeno susitikti .vaikas su savim ims PSP, tai manau rasiu kur prisijungti prie interneto ir parašyti tiksliau kur galim susitikti ir kas kaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 28 birželio 2010 - 21:16
sveiki,

kas atostogavo Alanijoj šiemet, pasdalinkit ekskursiju kainomis ax.gif

domina:
Žaliasis kanjonas
Išvyka džipais
na, ir turkiška pirtis

Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2010 06 29, 08:57)
sveiki,

kas atostogavo Alanijoj šiemet, pasdalinkit ekskursiju kainomis  ax.gif

domina:
Žaliasis kanjonas
Išvyka džipais
na, ir turkiška pirtis

Mes dar tik važiuosime liepos 10 d. į Simeną, bet galiu pasidalinti informacija, gauta iš Novaturo:

Žaliojo kanjono nematau.
Išvyka džipais - naktinis džipų safaris, suaugusiems 40 eurų, vaikams 25 eurai.
Turkiška pirtis - suaugusiems 20 eurų, vaikams 10 eurų.
Atsakyti
Sveiki,
Gal kam teko pabuvoti Kemere Peker viesbutyje? Idomu ar labai prastas jo papludimys?
Atsakyti
QUOTE(Anqeliukas @ 2010 06 29, 10:03)
Mes dar tik važiuosime liepos 10 d. į Simeną, bet galiu pasidalinti informacija, gauta iš Novaturo:

Žaliojo kanjono nematau.
Išvyka džipais - naktinis džipų safaris, suaugusiems 40 eurų, vaikams 25 eurai.
Turkiška pirtis - suaugusiems 20 eurų, vaikams 10 eurų.

Kanjono nebus i ji veza tik is Alanijos.
Visa kita geriau pirkti is vietiniu.
Atsakyti