Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

Dar vienas klausimas iškilo tongue.gif
Simenoje rozetės tokios pačios kaip pas mus bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anqeliukas: 03 liepos 2010 - 13:23
Tai niekas nebuvote Club & Hotel Nena , Side, Kizilagač?
Atsakyti
Sveikos, keliauninkės. smile.gif
Mes irgi su MB planuojame nuvykti į Turkiją. Todėl jungiuosi į jūsų būrį, kad galėčiau užtikrinčiau susiplanuoti kelionę. Daug skaičiau pasakojimų, peržvelgiau ir perskaičiau fofo reportažų pasakojimus, labai daug sužinojau, bet dar nemažai liko klausimų, į kuriuos neradau atsakymų, todėl iš anksto atsiprašau, jei pateiksiu kvailus klausimus... blush2.gif Mudu keliausim į šią šalį pirmą kartą. ax.gif
Rodos, daug skaičiau, bet niekur neradau, kad kas būtų aprašęs kelionės į Troją? Ar ten niekas nėra keliavęs, ar labai toli, ar... blush2.gif Iš kokio kurortinio miestelio būtų patogiausia į jį nukeliauti? g.gif
Iš anksto dėkoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2010 07 03, 16:58)
Mes irgi su MB planuojame nuvykti į Turkiją. Todėl jungiuosi į jūsų būrį, kad galėčiau užtikrinčiau susiplanuoti kelionę. Daug skaičiau pasakojimų, peržvelgiau ir perskaičiau fofo reportažų pasakojimus, labai daug sužinojau, bet dar nemažai liko klausimų, į kuriuos neradau atsakymų, todėl iš anksto atsiprašau, jei pateiksiu kvailus klausimus... blush2.gif  Mudu keliausim į šią šalį pirmą kartą. ax.gif
Rodos, daug skaičiau, bet niekur neradau, kad kas būtų aprašęs kelionės į Troją? Ar ten niekas nėra keliavęs, ar labai toli, ar... blush2.gif Iš kokio kurortinio miestelio būtų patogiausia į jį nukeliauti? g.gif

Jei neklystu, tai i Troja is Kusadasio arciausia, tik nezinau ar realiai organizuoja is ten. Berods is Stambulo, Izmiro arciau, bet lietuviai i Izmira ves tik norincius vykti i krepsinio cempionata mirksiukas.gif
Smurka berods Izmire buvusi, tai pakomentuos tiksliau blush2.gif
o trojos fotkes googlinaisi? manai jos vertos aplankymo (na, verta pamatyti visada kuo daugiau, pati esu istoriniu vietu megeja, bet turiu omenyje laika, atstuma)?
http://www.uni-tuebi...ildaktuell.html
http://www.travelpod...e.jpg/tpod.html

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 07 03, 18:33)
Jei neklystu, tai i Troja is Kusadasio arciausia, tik nezinau ar realiai organizuoja is ten. Berods is Stambulo, Izmiro  arciau, bet lietuviai i Izmira ves tik norincius vykti i krepsinio cempionata  mirksiukas.gif
Smurka berods Izmire buvusi, tai pakomentuos tiksliau  blush2.gif
o trojos fotkes googlinaisi? manai jos vertos aplankymo (na, verta pamatyti visada kuo daugiau, pati esu istoriniu vietu megeja, bet turiu omenyje laika, atstuma)?
http://www.uni-tuebi...ildaktuell.html
http://www.travelpod...e.jpg/tpod.html

Dėkui už informaciją ir patarimus. smile.gif Jei tikrai daug klapato ir valakitos, tai teks dar gerai pagalvoti. Ties šiuo objektu pasidėjau klaustuką. ax.gif
O kokius objektus ir miestus rekomenduotumėt naujokams. Aš nusižiūrėjau, kurie, manau, man patiktų, tai Pamukalė, Žaliasis kanjonas, Sidas ir dar daug visokių,kaip man susidaryti tvarkingą, įgyvendinamą planą, kad ir spėtumėm pamatyti, ir pasimaudyti jūroje. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anqeliukas @ 2010 07 03, 15:23)
Dar vienas klausimas iškilo  tongue.gif
Simenoje rozetės tokios pačios kaip pas mus bus?

Rozetes tokios pacios 220 tik neveikia jei neidetas zetonas ar kaip ta geleziuka pavadinti, jis kabes prie raktu. Idedamas i tam tikra lizda prie duru. Isenant istraukiat ir visa elektra numeryje dingsta.
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2010 07 03, 15:58)
Mes irgi su MB planuojame nuvykti į Turkiją. Todėl jungiuosi į jūsų būrį, kad galėčiau užtikrinčiau susiplanuoti kelionę. Daug skaičiau pasakojimų, peržvelgiau ir perskaičiau fofo reportažų pasakojimus, labai daug sužinojau, bet dar nemažai liko klausimų, į kuriuos neradau atsakymų, todėl iš anksto atsiprašau, jei pateiksiu kvailus klausimus... blush2.gif  Mudu keliausim į šią šalį pirmą kartą. ax.gif

Trojoje aš buvau pernai, savarankišai, be jokių turų. Abejoju, kad ten kas nors iš kokio nors kurorto organizuotų kelionę, nes labai toli. Aš ten vykau iš Čanakkalės, o į Čanakkalę patekau iš Izmiro. Kelionė truko apie penkias-šešias valandas, jei gerai pamenu. O nuo Kušadasio iki Izmiro irgi kelias yra apie pusantros valandos. Todėl tikrai abejoju, kad įmanoma būtų iš kurorto ten suvažinėt, čia jau reiktų važiuot į pažintinę kelionę, bet ir tai nesu tikra, kad tas objektas įtrauktas į maršrutą
Atsakyti
Labas rytas. smile.gif
QUOTE(Smurka @ 2010 07 03, 21:31)
Trojoje aš buvau pernai, savarankišai, be jokių turų. Abejoju, kad ten kas nors iš kokio nors kurorto organizuotų kelionę, nes labai toli. Aš ten vykau iš Čanakkalės, o į Čanakkalę patekau iš Izmiro. Kelionė truko apie penkias-šešias valandas, jei gerai pamenu. O nuo Kušadasio iki Izmiro irgi kelias yra apie pusantros valandos. Todėl tikrai abejoju, kad įmanoma būtų iš kurorto ten suvažinėt, čia jau reiktų važiuot į pažintinę kelionę, bet ir tai nesu tikra, kad tas objektas įtrauktas į maršrutą

Aš gal ir ryžčiausi tokiam iššūkiui, avantiūrai, bet MB tikrai manęs nesupras. schmoll.gif Dabar tikrai išbraukiu Troją iš sąrašų verysad.gif , nors ten ir griuvėsiai, bet aš kažkaip labai jau geidžiau aplankyti šią vietą. wub.gif Sakykit, ar tikrai neverta ten pabūvoti? Koks jūsų įspūdis? smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Kiek +/- Kemere 1h kainuoja masina issinuomoti ?
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2010 07 04, 09:02)
labas rytas  4u.gif

Kiek +/- Kemere  1h kainuoja masina issinuomoti ?

pernai buvo apie 40 dol para. galima gauti ir pigiau ir brangiau.
Atsakyti
Dar turiu vieną gal durną klausimą - ar reikia su savimi paimti kokį pleduką vaikui patiesti paplūdimyje? Žinau, kad yra gultų, bet vaikas nežais ant jo, o ten akmenukai...
Nesinori be reikalo imti gan didelio daikto, gal jis bus visai be reikalo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2010 07 04, 13:04)
bigsmile.gif  parai? tai visai nebrangu  thumbup.gif

tik kuras ten brangus, tai turekite omenyje. o siaip tikrai faina su masina po kemero apylinkes pavarineti wub.gif sekanti karta butinai dar taip darysiu, nes liko neaplankytu vietu.
Atsakyti