Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

Sveikos, planuojame su draugu rugpjucio pradzioje skrysti i Turkija, tik vis neisrenkam i kuri miesta doh.gif Antalija, Kemeras ar Marmari o gal i Beleka. g.gif Gal patarsite kur geriau skrysti, ir koks viesbutukas geresnis, kad butu su programom vakare, kad netektu nuobodziaut ir kad kainos labai nesikandziotu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2010 07 09, 11:19)
yahoo.gif  sokiai.gif Aciu labai mane pradziuginote  4u.gif
aj ir dar norejau paklausti, kokia kalba lengviau susisneketi su persanalu? jeigu ten daug rusu, tai suprantu, kad ir personalas rusiskai kalba?  blush2.gif

ir rusiskai ir angliskai be problemu.
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2010 07 08, 17:15)
Dėkui, merginos už atsakymus. smile.gif
Aš irgi būtent į šiuos kriterijus žiūriu. mirksiukas.gif Kai kuriuose 3 žv. viešbučiuose rašo, kad čiužiniai, rakšluosčiai už papildomą mokestį. Gal žinote, koks tas mokestis?

tiesa, renkantis viesbuti dar stengiuosi kas ir gultai bei ciuziniai ir skeciai butu nemokami. o mokestis priklauso nuo viesbucio, bet apie 1-2 lyras dienai, tiek uz gulta, tiek ir uz sketi. ranksluosciai man neaktualu, galiu ir savo nusivesti biggrin.gif
Atsakyti
drauge is Kemero parase. vakar 33 laipsniai, taciau dregna labai, pirma karta per keleta metu. Sake taip pat dregna, kaip ir pernai rugsejo pradzioje, tada mes pirma karta supratome, ka reiskia didelis dregnumas turkijoje. tiesa, eme promo kambari Hydrose, sake viskas super, kambarys geras.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif .Rasau visiems tiesiogiai is Daima Resort mirksiukas.gif Viskas cia super. thumbup.gif kambari gavom is karto seimynini. thumbup.gif Maistas skanus ir jo daug lotuliukas.gif Personalas bent jau lietuviams ,mandagus ir paslaugus thumbup.gif Jei ateini valgyti laiku jokiu eiliu nera schmoll.gif Rutuliukas nezinau ar galesiu susitikti su tavimi prie receipseno nes greiciausia dar busim Kemere ax.gif Bet tu nesijaudink -viskas cia gerai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif :Siaip labai karsta apie 35 C.Daimos termometras rodo net 52 C lotuliukas.gif bet jauciu isprotejo nuo saules.Dabar kol vaikams pietu miegas nutariau parasyti cia lotuliukas.gif na ir pasta paziureti reikejo blush2.gif Taip bijojau cia vazioti bet nuo pirmos dienos vien tik geri dalykai atsitinka ir viskas tik dziugina thumbup.gif thumbup.gif Tiesa pusryciu stalas bent jau vaikams galetu buti geresnis.bet is bado niekas nemirsta lotuliukas.gif Tai kad rutuliukas vaziot cia greiciau mirksiukas.gif :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 09 liepos 2010 - 13:31
O tai kur geriau kavos ar mineralinio aerouoste nusipirkti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituliukas25: 09 liepos 2010 - 16:10
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 07 09, 17:10)
O tai kur geriau kavos ar mineralinio aerouoste nusipirkti? g.gif

Geriau kavos pakentet iki lektuvo. O mineralinio is viesbucio atsivezkit. Per pirma patikrinima ismest nereikes, priduosit bagaza, praeisit pasu kontrole ir duty free zonoj galesit megautis pigiu gerimu. Tik pro vartu patikrinima einant gali pasakyti, kad reikia ismest. Bet tada jau iki lektuvo nedaug belieka laukt.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 07 09, 18:27)
Geriau kavos pakentet iki lektuvo. O mineralinio is viesbucio atsivezkit. Per pirma patikrinima ismest nereikes, priduosit bagaza, praeisit pasu kontrole ir duty free zonoj galesit megautis pigiu gerimu. Tik pro vartu patikrinima einant gali pasakyti, kad reikia ismest. Bet tada jau iki lektuvo nedaug belieka laukt.

O as galvojau, kad praeinant i duty free zona visus skyscius atima g.gif
Atsakyti
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 07 09, 18:35)

As irgi taip galvojau, bet mes ir i lektuva 2 buteliukus mineralinio isinesem grizdami kuprinej vaiko. Net pamirsus buvau, nieks nieko nesake. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2010 07 09, 19:04)
As irgi taip galvojau, bet mes ir i lektuva 2 buteliukus mineralinio isinesem grizdami kuprinej vaiko. Net pamirsus buvau, nieks nieko nesake.  4u.gif

O tai cia skrendant i Turkija ar griztant atgal? g.gif
Aisku butu gerai prasinest vandeniuko, bet nejaugi jie nemato?
Mes kai ziema grizinejom is Airijos, tai irgi buvau isidejusi rankiniame bagaze buteliuka mineralinio. tai muitininkas iseme ir ismete schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituliukas25: 09 liepos 2010 - 18:33
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 07 09, 18:35)

Bendra taisyklė tokia ir yra. Bet turkai čia leidžia truputį daugiau.
Atsakyti
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 07 09, 19:30)
O tai cia skrendant i Turkija ar griztant atgal? g.gif
Aisku butu gerai prasinest vandeniuko, bet nejaugi jie nemato?
Mes kai ziema grizinejom is Airijos, tai irgi buvau isidejusi rankiniame bagaze buteliuka mineralinio. tai muitininkas iseme ir ismete schmoll.gif

Griztant is TR, nezinau, gal mums cia tik taip pasitaike, gal jie truputi atlaidziau ziuri.
Siaip pastebejau, kad geriau apsimoka ir ta pati vandeni lektuve pirkt, bent jau as kai skridau is Amsterdamo i Turkija, tai AMS vandens 0,5l kainavo 2,5Euro automate, o lektuve nusipirkau uz 0,5euro., gal netokia etikete buvo, bet kai gert norisi, tai man nelabai svarbu biggrin.gif
Atsakyti