QUOTE(Dellema @ 2010 07 11, 21:18)
Vieni sako iškeps vaikai,kiti vaikai labai gerai prisitaiko
Norim pasyviai pagulinėti,niekur nevažiuoti,bet labai bijau mažylį perkaitinti 

Cia tik jus galit nuspresti geriausia, kas tinka jums ir jusu vaikiukams. As pvz. tikrai su saviskiu nevaziuociau, nes mane toks didziulis karstis zudo, negaliu nieko veikt tik gulinet, o mano augintinis nei minutes vienoj vietoj nenustygsta, tai nusigaluociau. Bet turiu draugiu, kurios mielai vaziuoja i TR ir butent tokiu metu, nes joms gerai ir su vaikiukais.

QUOTE(Mamyte-Julia @ 2010 07 11, 19:51)
as su abiem vaikais pailsiu

Sveikutes,
su draugu bandysim imt Gold 4* liepos pabaigai, gal ka teko girdet - blogo, gero- apie si viesbutuka?
su draugu bandysim imt Gold 4* liepos pabaigai, gal ka teko girdet - blogo, gero- apie si viesbutuka?
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 07 11, 20:53)
kai abu su vyru vaiziuojam tiesiog pasikeisdami paziurim o ir ta prieziura kitokia per atostogas,kai tiek daug uzsiemimu vaikams tai tik spek ziureti kur tie vaikai lekia
bet cia kiekvienam individualiai
mane tai sazine Turkijoje uzgrauztu jei vaiku neimciau 

pritariu ir aš. Jaučiu visas atsostogas nervuočiaus ir save graužčiau jei dukrą namie palikčiau. Na jei važiuočiau į pažintinę kelionę tada suprantu, bet į poilsinę tai tik su vaiku

QUOTE(As ir tu @ 2010 07 11, 22:30)

paziurejus i pernyksciu ir siumetiniu oru isdaigas, taip drasiai temperaturu prognozuoti jau nesiimciau

liepos vos ne vidurys jau, o tokia temperatura

http://www.wundergro...ions/17300.html
as tokia ir geguzes menesi apturejau pernai

QUOTE(kashtanka @ 2010 07 11, 23:19)
Sveikutes,
Kiek prisimenu, jis taip 3,5* skaitosi...
QUOTE(kashtanka @ 2010 07 11, 22:19)
Sveikutes,
Pernai Fixa Gold'e buvo

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 07 11, 21:53)
kai abu su vyru vaiziuojam tiesiog pasikeisdami paziurim o ir ta prieziura kitokia per atostogas,kai tiek daug uzsiemimu vaikams tai tik spek ziureti kur tie vaikai lekia

Mes savo sūnų irgi nuo pat gimimo visur imame (kartą buvome Palangoje 3 dienom, tai palikom seseriai), kažkaip sąžinė užgraužtų be jo nors kai nuvažiuoji ir pykstiesi su juo, bet buvimas kartu viską atperka

Jis pas mus varlė keliauninkė - kur mes, ten ir jis

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 07 11, 22:53)

Na gal jusu vaikuciai vyresni uz maniske

Gal zinote kur galima paziureti ar nepasikeite skrydzio laikas? ar i oro uosta geriau skambinti?
Sveiki,
Gal kas buve Beleke '' Club Asteria '' viesbutyje? Nerandu atsiliepimu jokiu..
Gal kas buve Beleke '' Club Asteria '' viesbutyje? Nerandu atsiliepimu jokiu..
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2010 07 12, 10:43)
Na gal jusu vaikuciai vyresni uz maniske
jos vienos niekur nepaleisi , vietoje ji nepasides ir nepagules
?

tokio amziaus kaip jusu as ir nesivezciau, pirma karta saviski veziausi kai buvo 2metukai ir 3 menesiai, ir tai galiu pasakyti kad dar per mazas jei norisi kazkiek ir paciai pailseti, siais metais vezemes, jau buvo 3 metukai ir 3 menesiai, tai viskas buvo