Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

4u.gif Vaikiski baseinai yra kiekvienam viesbutyje, o su pavesiu bus problemu liepa ten 42-45 laipsniai gera tik prie juros kur vejukas pucia bei kalnuose.
Atsakyti
QUOTE(Dellema @ 2010 07 11, 21:18)
Vieni sako iškeps vaikai,kiti vaikai labai gerai prisitaiko  doh.gif Norim pasyviai pagulinėti,niekur nevažiuoti,bet labai bijau mažylį perkaitinti  doh.gif

Cia tik jus galit nuspresti geriausia, kas tinka jums ir jusu vaikiukams. As pvz. tikrai su saviskiu nevaziuociau, nes mane toks didziulis karstis zudo, negaliu nieko veikt tik gulinet, o mano augintinis nei minutes vienoj vietoj nenustygsta, tai nusigaluociau. Bet turiu draugiu, kurios mielai vaziuoja i TR ir butent tokiu metu, nes joms gerai ir su vaikiukais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2010 07 11, 19:51)
as tai be dukrytes varysiu  blush2.gif  nes su ja ne pailseciau o dar labiau pavargciau  biggrin.gif

as su abiem vaikais pailsiu blush2.gif wub.gif kai abu su vyru vaiziuojam tiesiog pasikeisdami paziurim o ir ta prieziura kitokia per atostogas,kai tiek daug uzsiemimu vaikams tai tik spek ziureti kur tie vaikai lekia biggrin.gif bet cia kiekvienam individualiai thumbup.gif mane tai sazine Turkijoje uzgrauztu jei vaiku neimciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 11 liepos 2010 - 20:54
Sveikutes,
su draugu bandysim imt Gold 4* liepos pabaigai, gal ka teko girdet - blogo, gero- apie si viesbutuka?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 07 11, 20:53)
as su abiem vaikais pailsiu blush2.gif  wub.gif kai abu su vyru vaiziuojam tiesiog pasikeisdami paziurim o ir ta prieziura kitokia per atostogas,kai tiek daug uzsiemimu vaikams tai tik spek ziureti kur tie vaikai lekia biggrin.gif bet cia kiekvienam individualiai thumbup.gif mane tai sazine Turkijoje uzgrauztu jei vaiku neimciau blush2.gif

pritariu ir aš. Jaučiu visas atsostogas nervuočiaus ir save graužčiau jei dukrą namie palikčiau. Na jei važiuočiau į pažintinę kelionę tada suprantu, bet į poilsinę tai tik su vaiku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir tu @ 2010 07 11, 22:30)
4u.gif Vaikiski baseinai yra kiekvienam viesbutyje, o su pavesiu bus problemu liepa ten 42-45 laipsniai gera tik prie juros kur vejukas pucia bei kalnuose.

paziurejus i pernyksciu ir siumetiniu oru isdaigas, taip drasiai temperaturu prognozuoti jau nesiimciau schmoll.gif
liepos vos ne vidurys jau, o tokia temperatura doh.gif
http://www.wundergro...ions/17300.html

as tokia ir geguzes menesi apturejau pernai biggrin.gif manyciau iki siol vasara, kaip turkijai buvo pakankamai vesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kashtanka @ 2010 07 11, 23:19)
Sveikutes,
su draugu bandysim imt Gold 4* liepos pabaigai, gal ka teko girdet - blogo, gero- apie si viesbutuka?

Kiek prisimenu, jis taip 3,5* skaitosi...
Atsakyti
QUOTE(kashtanka @ 2010 07 11, 22:19)
Sveikutes,

Pernai Fixa Gold'e buvo smile.gif Čia rasi kelias jos nuotraukytes ir trumpą atsiliepimą: http://www.supermama...?...468221&st=0 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 07 11, 21:53)
as su abiem vaikais pailsiu blush2.gif  wub.gif kai abu su vyru vaiziuojam tiesiog pasikeisdami paziurim o ir ta prieziura kitokia per atostogas,kai tiek daug uzsiemimu vaikams tai tik spek ziureti kur tie vaikai lekia biggrin.gif bet cia kiekvienam individualiai thumbup.gif mane tai sazine Turkijoje uzgrauztu jei vaiku neimciau blush2.gif

Mes savo sūnų irgi nuo pat gimimo visur imame (kartą buvome Palangoje 3 dienom, tai palikom seseriai), kažkaip sąžinė užgraužtų be jo nors kai nuvažiuoji ir pykstiesi su juo, bet buvimas kartu viską atperka wub.gif wub.gif wub.gif
Jis pas mus varlė keliauninkė - kur mes, ten ir jis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 07 11, 22:53)

Na gal jusu vaikuciai vyresni uz maniske unsure.gif jos vienos niekur nepaleisi , vietoje ji nepasides ir nepagules schmoll.gif o be to ir karsciai jai nepatinka doh.gif Na kol kas saves negrauziu, o kaip bus rytoj kai jau nebusime kartu tai nezinau unsure.gif

Gal zinote kur galima paziureti ar nepasikeite skrydzio laikas? ar i oro uosta geriau skambinti?
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas buve Beleke '' Club Asteria '' viesbutyje? Nerandu atsiliepimu jokiu..
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2010 07 12, 10:43)
Na gal jusu vaikuciai vyresni uz maniske  unsure.gif  jos vienos niekur nepaleisi , vietoje ji nepasides ir nepagules  schmoll.gif  ?

drinks_cheers.gif
tokio amziaus kaip jusu as ir nesivezciau, pirma karta saviski veziausi kai buvo 2metukai ir 3 menesiai, ir tai galiu pasakyti kad dar per mazas jei norisi kazkiek ir paciai pailseti, siais metais vezemes, jau buvo 3 metukai ir 3 menesiai, tai viskas buvo thumbup.gif jokio vargo, visi pailsejome wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 12 liepos 2010 - 13:59