Sveikos
Grižau iš AK-KA antedon, Kemero regiono. Pasidalinsiu įspūdžiais, gal kam padės pasirenkant.
Kambarys superinis, kondicionierius veikia tyliai ir efektyviai. Baldai, kiliminė danga, vonia viskas puiku. Gavom kambarį 3-aukšte su nuostabiu vaizdu į kalnus. Nieko nedavėm registratūroj.
Teritorija sutvarkyta ir tvarkoma puikiai. Barai veikia pusėtinai: aptarnauja lėtai ir nenoriai, gėrimai pilami į popierinius indus (lauko baruose). Asortimentas gėrimų geras. Lobby bare labai patogūs baldai ir indai jau stikliniai.
Maistas tiekiamas kiaurą parą. Tik vat asortimentas lietuviškos picerijos : daugybė picų, makaronų, salotų ir 2-4 vis tie patys pagrindiniai mėsiški patiekalai (2 troškiniai + vištos sparneliai ar kalakutienos kepsnys). Tiesa, visada būna skanios žuvies: keptų kilkių

ir upėtakiukų. Sriubos visada tik dvi ir kažin ar valgytų vaikai. Pusryčiai puikūs
Iš įdomesnių patiekalų buvo lašiša troškinta, kalmarų žiedai kepti, bastruma. Bet prie šių patiekalų eilės žiaurios. Vaisių ir desertų daug ir įvairių. Iš vaisių buvo laaabai skanių trešnių kasdien, užteko visiems.
Animatorių daug, jie dirba kas jiems liepta. Kažkaip peršasi tokia išvada, kad su šio viešbučio vadyba prastai: vakarais tie patys animatoriai (jų koks 12) ir aktoriais ir šokėjais tampa, žodžiu, patys turi ir vakare programas ruošti. Lygis aišku apgailėtinas.

Į žaidimus jie kviečia, bet patys juose nedalyvauja, publikos neužvedinėja. Surenka žmones ir palieka.
Didele problema su gultais prie baseino. 9 val ryto jau nėra nei vieno neužimto gulto, tačiau ant jų guli tik rankšluoščiai. Nors gultų tikrai užtektų visiems norintiems realiai ten būti, tačiau ilsisi visą dieną tik rankšluosčiai. Pajūry panaši situacija.
Tiesa, labai skurdūs pliažo baldai. Surūdiję skėčio stovai, suplyšę skėčiai, purvini čiužiniai, pliaže daug šiukšlių.
Žodžiu, AK-KA, sudaro lb prabangų išorinį įspūdį (nereali interjero prabanga, yrač tik įėjus į viešb.; tačiau čia viskas ir baigiasi

)
Tikiu, kad yra kam patiks net labai. Todėl noriu pabrėžti, kad tai tik mano įspūdžiai ir tai yra subjektyvu.
Išėjus į Beldibi miestelį iškart prie viešbučio yra kelios vietinės turizmo agentūros, kurios siūlo ekskursijas ir pramogas dvigubai pigiau nei pvz Tez turas.
Tez turo gidės puikios, esu labai patenkinta kelionės organizavimu
Daugiau šio viešbučio nesirinkčiau. Pernai buvau Marti Myroje tai mielai važiuočiau ten. Liko patys šilčiausi prisiminimai. Ten nėra jokios problemos su gultais, maisto įvairovę su AKKA nėra net ką lyginti,animatoriai tampa draugais, patys žaidžia kartu, teisėjauja, dalyvauja, bendrauja su p[oilsiautojais. Animatorių dėka susidraugauja skirtingų šalių poilsiautojai. Teritorija, o ir pats viešbutis man stilingesni Myra. Daugiau pasiūlymų vakarais (gyva muzika, fortepijono muzika lobbyje, diskoteka ant jūros kranto). Dauguma vakarinių programų samdyti profesionalai, o Beach party ir miss Marti Myra paliko nerealų įspūdį... Tai atrodė profesionalu.