Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Simastojokle @ 2010 06 27, 17:50)
nu va nusipirkau nauja plytele, to sviesesnio atspalvio, 1, bet man ji gerokai per tamsi, teks ismest ar kur padet, negaliu jos naudot  schmoll.gif  o parduotuvej normaliai atrode  doh.gif  verysad.gif

Nemeskit! Pasaktkit miesta ir perleiskit kuriai nors 4u.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau ir aš naują kolekciją (Klp, Studlende, kaip kažkas patarė). Taip laukiau plytkos ir nuvylė biggrin.gif Šviesus atspalvis man per šviesus, tamsus - kažkoks raudonas doh.gif O ir šiaip - paprasta pudra, nieko tokio ax.gif
Atsakyti
Panelės, nesusivaldžiau, na tokiau jau aš, kai nroiuu tai susirandu, žiūrėkit "eclipse" kosmetikos pavyzdžiai ar kiap juos lietuviškai pavadinti wink.gif
http://www.fragdiegurus.de/?p=899

Buvau išsigandus dėl juodo, bet nėr jis toks baisus, bet va užtat norėjau raudono, bet dabar man jis baisaiai atrodo, turiu omeny, kad aš nesugebėsiu tokio ryškaus nešioti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreabtf: 28 birželio 2010 - 11:40
QUOTE(indreabtf @ 2010 06 28, 12:39)
Panelės, nesusivaldžiau, na tokiau jau aš, kai nroiuu tai susirandu, žiūrėkit "eclipse" kosmetikos pavyzdžiai ar kiap juos lietuviškai pavadinti wink.gif
http://www.fragdiegurus.de/?p=899

Buvau išsigandus dėl juodo, bet nėr jis toks baisus, bet va užtat norėjau raudono, bet dabar man jis baisaiai atrodo, turiu omeny, kad aš nesugebėsiu tokio ryškaus nešioti

Labai noriu šešėlių, bordinių ir violetinių wub.gif Man labai patiko swatčiukai rolleyes.gif Dar geriau būtų, kad ir tekstą suprasčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 06 27, 20:46)
Apžiūrėjau ir aš naują kolekciją (Klp, Studlende, kaip kažkas patarė). Taip laukiau plytkos ir nuvylė  biggrin.gif  Šviesus atspalvis man per šviesus, tamsus - kažkoks raudonas  doh.gif O ir šiaip - paprasta pudra, nieko tokio  ax.gif

o as siandien apziurejau tai tu plyteliu spalvos tamsokos biggrin.gif bet blizgi pasiemiau fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 06 28, 12:16)
Labai noriu šešėlių, bordinių ir violetinių  wub.gif  Man labai patiko swatčiukai  rolleyes.gif  Dar geriau būtų, kad ir tekstą suprasčiau  biggrin.gif

Aš tik supratau, kad blizgi pudra tinkama Halloween'ui biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo labai jau blizgi ta pudra g.gif
Atsakyti
Man tai ji pasirodė tokia, kaip iš moonlight kolekcijos tie trys...
Atsakyti
Smagu suprast vokiškai, nekyla sunkumų skaitant visokius tokius tekstukus biggrin.gif
Taip jau tikėjaus kad tas raudonas blizgis būtų pigmentuotas - ir štai, jis pigmentuotas, bet spalva jau nebe taip patinka doh.gif
Bet vis dėlto lieka vienintelis vertas dėmesio produktas šioje kolekcijoje, nes kiti blizgiai permatomi, tas rūžavas nepatiko, šešėliai per daug blizga, pudros blizgios ir dar birios tikrai nenaudočiau, pieštukų blizgių nemėgstu, nagų lakai labai eiliniai, taip kad gal ir apsimokėtų pasiimti tą blizgesį ypatingoms progoms, tik jau ne kasdienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 28, 16:58)
Smagu suprast vokiškai, nekyla sunkumų skaitant visokius tokius tekstukus biggrin.gif
Taip jau tikėjaus kad tas raudonas blizgis būtų pigmentuotas - ir štai, jis pigmentuotas, bet spalva jau nebe taip patinka doh.gif
Bet vis dėlto lieka vienintelis vertas dėmesio produktas šioje kolekcijoje, nes kiti blizgiai permatomi, tas rūžavas nepatiko, šešėliai per daug blizga, pudros blizgios ir dar birios tikrai nenaudočiau, pieštukų blizgių nemėgstu, nagų lakai labai eiliniai, taip kad gal ir apsimokėtų pasiimti tą blizgesį ypatingoms progoms, tik jau ne kasdienai smile.gif

Bandei rožinį? ar jis irgi toks ryškus?
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2010 06 28, 19:03)
Bandei rožinį? ar jis irgi toks ryškus?

Swatch'ą žiūrėjau smile.gif
Nebaisiai ryškus, na tokia klasikinė lilac spalva, bet man tokia nepatinka, turiu vieną dior tokį tai pakankamai retai naudojamas, neapsikrausiu dar ir essence smile.gif
Gali pažiūrėti šitam klipuky, parodo šią spalvytę smile.gif Ir šiaip keletą produktų iš šios serijos, kas supranta vokiškai, šis filmukas gana informatyvus mirksiukas.gif
Atsakyti
Čiū, pažiūrėsiu produktus, nes vokiškai nelabai suprantu blush2.gif
Atsakyti