Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Tučka @ 2010 06 29, 21:00)
O kaip tas Blush naujasis atrodo  bigsmile.gif  Puikiausioji idek nuotraukyte  bigsmile.gif  bigsmile.gif 

Va taip atrodo o ant rankos jau įdėjau kaip. smile.gif Dar man reikės jų kelis nusipirkti wub.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 29 birželio 2010 - 20:10
Siandien is Essence pirkau lupu blizgi Sun club

user posted image

ir vidurini Crazy about colour nagu laka

user posted image

Tik va ant to blizgio yra toks ale "papuosimas" kabantis, nezinau kaip ji pavadint biggrin.gif ir internete nuotraukose jis kairej pusej,o mano pirktam desinej. Siaip nereiksminga smulkmena, bet kazkaip idomiai man cia.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 06 29, 20:10)
Va taip atrodo o ant rankos jau įdėjau kaip.  smile.gif  Dar man reikės jų kelis nusipirkti  wub.gif  user posted image

O yra tik ši spalva? Lyg turėtų būti dviejų ax.gif
Atsakyti
nežinau nemačiau, bet ši man tokia graži. Nors nesugalvočiau pati tokios bandyt, galvočiau labai ryški. smile.gif Konsultantė patarė pabandyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 06 29, 21:36)
nežinau nemačiau, bet ši man tokia graži. Nors nesugalvočiau pati tokios bandyt, galvočiau labai ryški.  smile.gif  Konsultantė patarė pabandyt  thumbup.gif

Va as irgi kai pamaciau, tai net nekilo noras bandyti del to ryskumo, bet jei taip graziai atrodo ant rankos, tai tikrai pabandysiu 4u.gif

Papildyta:
O "surfer babe" jau yra kur nors kolekcija ar dar ne? g.gif
Atsakyti
Jie suteikia kažkiek rausvumo, taip? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsyte: 29 birželio 2010 - 20:57
QUOTE(Tučka @ 2010 06 29, 21:56)
O "surfer babe" jau yra kur nors kolekcija ar dar ne?  g.gif

Nera.
Atsakyti
QUOTE(Ramsyte @ 2010 06 29, 21:57)
Jie suteikia kažkiek rausvumo, taip?  ax.gif

14psl įdėta nuotrauka kaip atrodo ant odos.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 06 29, 20:58)
14psl įdėta nuotrauka kaip atrodo ant odos.

Jau kelis kartus žiūrėjau tą foto, realiai gal ta spalva ryškesnė g.gif
Atsakyti
tikrai nėra ryškesnė, nei per kur schmoll.gif Ir tai aš čia privanojau gerokai, kad kas matytųsi. Labai labai švelni spalva gaunasi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 29 birželio 2010 - 21:10
QUOTE(Ramsyte @ 2010 06 29, 21:27)
O yra tik ši spalva? Lyg turėtų būti dviejų  ax.gif

2 spalvos yra kitoj kolekcijoj sun kazkas vadinas 4u.gif pastovi vasarine kolekcija
Atsakyti
Kažkur skaičiau kad turėtų būti du numeriukai g.gif Na gal ir maišau kažką ax.gif Manau reikės imti ir man šį, tikrai gražiai atrodo ant odos biggrin.gif wub.gif
Atsakyti