ir aštuoni gabaliukai tinginio tikrai ne 300g, o visi 600 ar daugiau, žiūrint kokio dydžio. o tai yra minimum 1600 kcal. pažiūrėjus ir kitą per dieną suvalgytą maistą, išeina kokių trijų dienų norma.
Marrijuke, tikrai eik studijuot normalios mitybos. nes taip nieko nebus... ir nebedaryk ir nebepirk daugiau to tinginio.
mano vardas Simona, cia mano seses anketa, leido ji man naudotis,cia patikslinimui jei ka
)
man 23, ugis 173, svoris 62, noriu pasiekti 58 kg
va siandien ''iskrovos diena''
ryte:
uzpiltos slyvos (10 ju buvo)
Litras svieziai spaustu morku ir greifrutu sulciu
Dvi sviezios slyvos
Pietus: obuolys, pomidoras
Vakariene: kelios slyvos dziovintos, truputis vynuogiu, obuolys ir arbata'
veliau zadu spaustis sulciu svieziu...
o del tinginio tai man ji padare, ten dovana, tai niekaip negaliu atsispirti, bet va siandien ne gabalelio
ir va vakar suvalgiau reziume visa kila raugintu kopustu....

ryte:
uzpiltos slyvos (10 ju buvo)
Litras svieziai spaustu morku ir greifrutu sulciu
Dvi sviezios slyvos
Pietus: obuolys, pomidoras
Vakariene: kelios slyvos dziovintos, truputis vynuogiu, obuolys ir arbata'
veliau zadu spaustis sulciu svieziu...
o del tinginio tai man ji padare, ten dovana, tai niekaip negaliu atsispirti, bet va siandien ne gabalelio
ir va vakar suvalgiau reziume visa kila raugintu kopustu....

QUOTE(Greipfrukte @ 2010 11 10, 21:20)
Marijuke, nesupyk už tiesą, bet tavo mityba tragiška. Kaip tu numesi svorio, jeigu nei normalių pusryčių, nei pietų, o apie vakarienę išvis patyliu. Panašu, kad neturi nė menkiausio supratimo apie sveiką, tvarkingą mitybą. Merginos tau pataria, sako, ką valgyt, ko ne, bet tu visvien griešiji. Taip nieko nebus.
Tavo vietoj aš pirma prisirinkčiau pakankamai informacijos apie maistą, vertingąsias medžiagas, svorio metimą, kalorijas ir imčiau rimtai skaičiuoti, sverti, ką suvalgai. Tinginys žiauriai kaloringas, tie tavo 300 gramų turėjo būti absoliučiai visos dienos norma metant svorį. Makaronai su aliejum ir dešra - tikrai vienas blogiausių pasirinkimų vakarienei. Aliejaus gali būti max šaukštas, o šlapiankėje išvis nieko naudingo nerasta
Aišku, kad tau mergaitės patarinės, aiškins, bet gi kantrybė irgi ne begalinė, nes nepanašu, kad tu klausytum.
Tavo vietoj aš pirma prisirinkčiau pakankamai informacijos apie maistą, vertingąsias medžiagas, svorio metimą, kalorijas ir imčiau rimtai skaičiuoti, sverti, ką suvalgai. Tinginys žiauriai kaloringas, tie tavo 300 gramų turėjo būti absoliučiai visos dienos norma metant svorį. Makaronai su aliejum ir dešra - tikrai vienas blogiausių pasirinkimų vakarienei. Aliejaus gali būti max šaukštas, o šlapiankėje išvis nieko naudingo nerasta

Aišku, kad tau mergaitės patarinės, aiškins, bet gi kantrybė irgi ne begalinė, nes nepanašu, kad tu klausytum.

as ir vis kaupiuosi pradeti sioje temoje rasyti valgiarasti

kadangi siandien man iskrovos diena su kiausiniais buvo,tai valgiarasti rasysiu nuo rytojaus

QUOTE(marijiuke @ 2010 11 11, 20:20)
na va dar suvalgiau indeli raugintu kopustu be priedu.kaip manot ar tinka lieknejant??eisiu va dbr sulciu spaustis
tikti tai tinka, bet tikrai ne iškrovos dienai, jei jau tau ji šiandien....
Iškrovos diena yra apie 800 kcal ir sudaryta iš vieno arba dviejų skirtingų produktų, o ne primaišyra iš vaisių, daržovių ir dar beležino ko.

QUOTE(marijiuke @ 2010 11 11, 20:20)
na va dar suvalgiau indeli raugintu kopustu be priedu.kaip manot ar tinka lieknejant??eisiu va dbr sulciu spaustis
manom, kad nemoki skaityti ir nereaguoji, kas tau rašoma. kur dienos normalus maistas, t.y. pusryčiai, pietųs, vakarienė? ir normalūs, o ne tokiais bezbožnais kiekaiis kaip kilas tinginio ir kilas raugintų kopūstų. pasižiūrėk, kokius merginos valgiaraščius čia rašo, bent jau gal susiprasi, kas yra normalus valgymas.
QUOTE(marijiuke @ 2010 11 11, 18:43)
mano vardas Simona, cia mano seses anketa, leido ji man naudotis,cia patikslinimui jei ka
)

O nesupainiojai skaičiukų rašydama? Gal tau 13 metų, ne 23?
Jei nesiruoši kažko keisti ir neklausai nė velnio jokių patarimų, gal tu eik iš čia, nes nervas nelaiko skaityt

Nes jei taip ir toliau, tai nelauk jokio teigiamo rezultato.
Nežinau kokie mitybos reikalai yra gimtuosiuose tamstos namuose, bet tokio "įdomaus" požiūrio seniai neteko regėt.
Labai pritariu paskutiniams keliems postams.
Ir dar manau, kad jeigu tikrai nori keisti save ir savo požiūrį į mitybą, tau reiktų:
1) susikaupti
2) perskaityti tikrai daug info
3) jungtis prie kokio nors iš labai didelio pasirinkimo temų, kuriose merginos meta svorį, nes čia tema skirta labiau išdirbtiems valgiaraščiams ir jų aptarimui bei korekcijai, o ne kažkokiam chaotiškam "kilogramas šio, kilogramas ano, kalorijų neskaičiuoju, kodėl pypt nekrenta svoris".
Linkiu sėkmės

Ir dar manau, kad jeigu tikrai nori keisti save ir savo požiūrį į mitybą, tau reiktų:
1) susikaupti
2) perskaityti tikrai daug info
3) jungtis prie kokio nors iš labai didelio pasirinkimo temų, kuriose merginos meta svorį, nes čia tema skirta labiau išdirbtiems valgiaraščiams ir jų aptarimui bei korekcijai, o ne kažkokiam chaotiškam "kilogramas šio, kilogramas ano, kalorijų neskaičiuoju, kodėl pypt nekrenta svoris".
Linkiu sėkmės

QUOTE(Marla @ 2010 11 12, 12:31)
Nežinau kokie mitybos reikalai yra gimtuosiuose tamstos namuose, bet tokio "įdomaus" požiūrio seniai neteko regėt.
va, šitas klausimas ir man kilo. kaip ten kaži namie buvo maitinamasi, kad tokie tat įpročiai ir suvokimas pas žmogų susiformavo

Na va siandien tikiuos meniu geras...
Pusryciai: astuonios uzpiltos slyvos. indelis jogurto sumaisyto su pasukom ir selenom
Uzkandis: du bananai
Pietus: vistienos sultynys (indelis), zalios salotos (be papildomu padazu ir pan)
Uzkandis: bananas, dvi slyvos
Vakariene: indelis ryziu ir pomidoras
Veliau zadu spaustis sulciu...
stengiuos maitintis dbr normaliai, nes baisu paskaicius komentarus
Pusryciai: astuonios uzpiltos slyvos. indelis jogurto sumaisyto su pasukom ir selenom
Uzkandis: du bananai
Pietus: vistienos sultynys (indelis), zalios salotos (be papildomu padazu ir pan)
Uzkandis: bananas, dvi slyvos
Vakariene: indelis ryziu ir pomidoras
Veliau zadu spaustis sulciu...
stengiuos maitintis dbr normaliai, nes baisu paskaicius komentarus
QUOTE(marijiuke @ 2010 11 12, 19:22)
Meniu turi būti subalansuotas, dabar tik šiek tiek pagerėjo, bet ir vėl angliavandeniai pirmauja, o baltymų beveik nėra, o turėtų būti ~30 procentų (mėsa (ir subproduktai), žuvis, varškė, kiaušiniai, pupelės, galu gale sojos -nors jaunoms merginoms tikrai nėra tinkamiausias variantas) Negi nieko nemėgsti iš išvardintų produktų ? Baltymai reikalingi raumenų masei palaikyti, be to turi daug naudingų organizmui medžaigų . Mityba keisk palaipsniui, tiesog dėl savo sveikatos, nes su dabartiniu savo meniu tikrai savo organizmo nelepini . Tavo medžiagų apykaita turėtų būti nebloga,(aš taip besimaitindama 100 kg sverčiau) bet tos slyvos rytais matyt reikalingos dėl WC problemų . Tai pirmas signalas , susimastyk. Tau pavyks, tu jauna , tik būtinai pasidomėk sveika mityba, kaip ir rašė kitos merginos

QUOTE(marijiuke @ 2010 11 12, 18:22)
Nesitikėk

Kokiu tikslu valgai slyvas? Jei suminkštin vidurius - gerai, bet kad bananai juos vėl sukietina. Jei slyvos skirtos "išviduriuot" nesamą antsvorį - naivu.
Kas per vištienos sultinys indelyje? Jei ta chemija, apie kurią mąstau - nieko gero, joje pakrautas E621. Apie jį: http://www.anonsas.l...8/blog_posts/57