Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis XIII

QUOTE(piripiri @ 2011 01 12, 00:24)
1. Kaip darai moliūginius virtinukus? bigsmile.gif
2. Ne per mažai davei? Nors ir nedidukė ta paklaida būtų.
3. salotos (lęšiai, riešutai, pomidorai, feta, špinatai, aliejus) (350), kivis

1. Moliūginius virtinukus dariau pagal šitą receptą. http://forellesrecep...inukai-su-suriu
Tik moliūgo dėjau daugiau, o sūrio mažiau, ko pasekoje gavosi, tokie neryškaus skonios. Aišku padažas gal irgi savo duotų, bet jo aš nepyliau ax.gif
Man gavosi 1 virtinukas ~60kcal
2. nu gal ten kokių 10 kcal ir pamažinau blush2.gif Bet nematavau kiek pieno įpyliau, o tikrai ne 100g, pienas pas mane 56kcal/100g ir saldainis vienas prakastas buvo biggrin.gif
3. Salotas užsirašysiu - niekaip negaliu prisijaukint lęšių - žinau, kad sveiki, bet man neskanūs doh.gif
QUOTE(Naktine Fėja @ 2011 01 12, 01:36)
antradienis
avieciu arbata su medum 80

Kiek medaus dėjai, kad net 80 kcal duodi? Aš 1a.š. daviau 50kcal - per mažai?

Antradienis

Pusryčiai 250 kcal
Indelis grūdėtos vrškės, agurko 150g, tirpi kava su pienu

Pietūs 500kcal
5 moliūginiai virtinukai, rauginti kopūstai su a.š. graikinių riešutų aliejaus, 70g balto ridiko su grietine

Pavakariai 150
Sūrelis (irgi prkąstas buvo blush2.gif ) ir kava su pienu

Vakarienė 250 kcal
Marinuotų agurkų-perlinių kruopų sriuba
Puodelis arbatos su citrina ir medum (medaus beveik 2 a.š. įdėjau, nes buvo labai rūgštu blush2.gif )

Viso - 1150 kcal
Kuo toliau tuo mažiau, nors visą dieną jučiau pilnai soti g.gif
Svarstyklės mažo kcal kiekio neįvertino cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 12 sausio 2011 - 09:25
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 12, 09:12)
Pietūs 500kcal
5 moliūginiai virtinukai, rauginti kopūstai su a.š. graikinių riešutų aliejaus, 70g balto ridiko su grietine

Kaip tu čia 500 kcal sugebėjai priskaičiuot? g.gif
aš ir taip, ir taip bandau, man vistiek max 400 gaunas. unsure.gif
Nusibadausi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2011 01 12, 16:15)
Kaip tu čia 500 kcal sugebėjai priskaičiuot?  g.gif
aš ir taip, ir taip bandau, man vistiek max 400 gaunas. unsure.gif
Nusibadausi  cool.gif

Ką aš žinau iš kur g.gif
5 kukuliai - 300kcal - dar šildžiau keptuvėj su laseliu aliejaus, tai dar koks 50 kcal
Kopūstai irgi su aliejum buvo - nematavau iš tikro aliejaus, gal ir daugiau įpyliau - tai skaičiavau kaip 80 kcal, ridikas irgi su grietine buvo, tai irgi daviau 80 -
Taip grubiai ir gavosi 500 blush2.gif

Nenusibadausiu - kžko buvo noras valgyt pradingęs, šiandien jau atsirado su kaupu verysad.gif
Tuoj eisiu valgyt 4 kartą - gerai, kad su kalorijom tai normaliai viskas...

galiu prie to paties (kd matytum, jog tikrai nebadauju) ir šiandienos parašyt... jau viskas bus kaip suplanuota, nes nebedaug liko - po vakarienės nebent arbatos su medum išgersiu...

Trečiadienis:

Pusryčiai 280 kcal:
2 jogurtai activia su dziovintom slyvom - 240kcal
Capuchino kava - 40 kcal

Priešpiečiai 189kcal:
Arbata ir Corny big

Pietūs 400 kcal:
Bliūdas salotų cool.gif doh.gif
Aisbergo salotos 70g, pomidoras-110g, aguurkas-100g, Saliero stiebas - 50g, Virta vištienos krūtinėlė (150g kol buvo nevirta), Pievagrybiai-50g, Padažas iš grietinės ir mjonezo - abu liesi, abiejų po šaukštą...

Pavakariai 250 kcal:
Kitoks Corny big ir kava su pienu (tipo vakar nusipirkau 2 dienom, o dabar mirštu kip noriu suvalgyt doh.gif )

Vakarienė 200kcal:
Vis dar ta pati agurkų perlinių kruopų sriuba (be manęs niekas nevalgo, tai ir stovi beveik pilnas puodas doh.gif ) šitos dar nevalgiau, bet tikrai valgysiu ax.gif
Arbata su citrina ir medum

Dar vėliau puodelį arbatos su medum gersiu... tai dar 50 kcal
vis dar sergu verysad.gif

Daug saldaus maisto, bet PMS atėjo - nu ir taip laikaus nenukrypt nuo kelio ax.gif

Viso: 1369 kcal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 12 sausio 2011 - 15:59
Aaagnex, ačiū už nuorodą 4u.gif

TREČIADIENIS

PUSRYČIAI: 2 riekelės grūdų duonos su džiovintais vaisiais (280), 2 kiviai (90)
PRIEŠPIEČIAI: kava su pienu (30)
PIETŪS: saldžių bulvių-morkų-imbierų sriuba su gab. bagetės (~300), salotos (makaronai, rūkytas tofu, salotų lapai, agurkai, šparaginės pupelės, sojos padažas) (~250)
PAVAKARIAI: arbata su medum (50), kava su pienu ir cukrumi (70)
VAKARIENĖ: bulvių-čorizo apkepas (tortilla)(~400), salotos (agurkai, pomidorai, svogūnai, žirnelių ankštys, aliejaus-garstyčių-medaus padažas) (120), mandarinas (40)

VISO: 1630
Atsakyti
toks truputeli be rysio siandien valgymas, bet jei rasyt, tai viska ax.gif o ne tik tada, kai viskas nuostabu, mirksiukas.gif

treciadienis

pusryciai 360

3 surus nevalytu miltu sviestiniai krekeriai 120
50g 17% riebumo Goudos surio 120
teksniu uogiene 70
kava su pienu 50

priespieciai 100

mazas sokoladinis saldainis 50 (pavaisino)
kava su pienu 50

pietus 370

sparagu sriuba 100
grietine 30
skrudinta duona 80
sviestas 40
braskinis jogurtas desertui (apziurejau, kad galiojimas i pabaiga blush2.gif ) 120

pavakariai 100

2 sirdeles sveikuolisko cirvinio blyno 80
kava su pienu 20 (turejom sveciu, dariau vaizda, kad valgau, nes sveciai kuklinosi lotuliukas.gif )

vakariene 430

4 jautienos kukuliukai 220
teksniu uogiene 70
salotos (salotu lapai, kopustas, agurkas, svogunas, grietine) 120

VISO 1360
kazkokia angliavandenine diena gavos, finale - visa diena kankino alkis blink.gif doh.gif

aaagnex, tu teisingai duodi sauksteliui medaus apie 50kcal, pas mane buvo puodas 0,6l avieciu arbatos (avieciu uogiene+medus) todel 80kcal mirksiukas.gif aciu uz pastebejima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2011 01 13, 03:27)

50g 17% riebumo Goudos surio 120

2 sirdeles sveikuolisko cirvinio blyno 80

Arba aaš akla, arba pas mus tokio sūrio, kur mažiau 40 proc galima sakyt nėra - jau baigiu akis pražiūrėt prie sūrių lentynos doh.gif

Bet užtat vakar bestovėdama prie duonos lentynos atradau, kad būna pamažinto kaloringumo duona - reiks šiandien išbandyt ax.gif

2 širdelėm čirvinio blyno niekaip nepasitenkinčiau - mažiausiai visa blyna būčiau nurijus doh.gif Todėl jau 2 kartus vaikams kepiau ir nevalgiau visai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 13, 06:07)
1. Arba aaš akla, arba pas mus tokio sūrio, kur mažiau 40 proc galima sakyt nėra - jau baigiu akis pražiūrėt prie sūrių lentynos doh.gif

2. 2 širdelėm čirvinio blyno niekaip nepasitenkinčiau - mažiausiai visa blyna būčiau nurijus doh.gif Todėl jau 2 kartus vaikams kepiau ir nevalgiau visai cool.gif

1. as nesuprantu, kaip ten Lietuvoj ta suriu riebuma raso schmoll.gif
va konkretus pavyzdys dvaro puskietis 50% riebumo, o sudetyje riebalai 28,5g unsure.gif g.gif pas mus tai raso, kiek procentu riebalu yra ir tiek mirksiukas.gif

2. man tu blynu gali but apkrauti visi stalai, nu nenoriu as ju schmoll.gif man pavoju kelia mesa, rukyta desra, lasiniai, kumpis, silke, o blynams, bandelems, sokoladams as absoliuciai nejautri schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2011 01 13, 09:22)
2. man tu blynu gali but apkrauti visi stalai, nu nenoriu as ju schmoll.gif man pavoju kelia mesa, rukyta desra, lasiniai, kumpis, silke, o blynams, bandelems, sokoladams as absoliuciai nejautri schmoll.gif  rolleyes.gif

man pavojų kelia visoks maistas doh.gif turbūt ne be reikalo kiaulės metais gimus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2011 01 13, 08:22)
as nesuprantu, kaip ten Lietuvoj ta suriu riebuma raso schmoll.gif
va konkretus pavyzdys dvaro puskietis 50% riebumo, o sudetyje riebalai 28,5g unsure.gif  g.gif pas mus tai raso, kiek procentu riebalu yra ir tiek mirksiukas.gif

Kažkaip ten keistai, nuo sausos masės procentus skaičiuoja. Bandžiau kažkada įsigilinti - nepavyko. Užtat dabar žiūriu tik į kalorijas sūrio, o ne riebumą smile.gif
Atsakyti
Ketvirtadienis
Pusryčiai~400kcal:
Sumuštinis ~400kcal:
2 riekelės duonos (100g), užtepta plonai majonezu, kiaušinis, Salotos lapai, 3 griežinėliai agurko
Miežinė kava su pienu

Priešpiečiai 290kcal:
Jogurtas ACTIVIA, obuolys - 300g, arbata su medum

Pietūs ~400kcal

Salotų mišinys, virta vištienos krūtinėlė, pomidoras, saliero stiebas, 3 pievagrybiai, agurko 100g + padažas iš grietinės ir majonezo

Pavakariai 150kcal
Tirpi kava su pienu
1 šokoladinis saldainis 1 gabaliukas balto šokolado doh.gif

Vakarienė 100kcal:
vis dar ta pati agurkų perlinių kruopų sriuba. Suvalgiau pusę dubenėlio ir daugiau nebenorėjau blush2.gif

Viso: 1340kcal
Atsakyti
ketvirtadienis

truputi padauginta, va kas man nutinka po angliavandeniniu dienu blush2.gif doh.gif

pusryciai 500
doh.gif cool.gif

rugines duonos rieke 100
majonezas su prieskonenimis zolelemis 80
2 kiausinai 160
2 marinuoti agurkeliai 30
daugiau kaip puse kriauses 80
kava su pienu 50

priespieciai 100

kava su pienu 20
3 griezineliai virto lieso kumpio (pirktinis kaip alia lietuviskas biovelos mirksiukas.gif ) 60
marinuotas agurkelis 20

pietus 370

virtos bulves 160
zalias pesto 100
liesas kefyras 110

pavakariai 170

nevalytu miltu sviestinis krekeris 40
riekele brie 70
zalios alyvuoges 50
kmynu arbata su medumi 50 (uzsimaniau, kad griuk ir nekelk doh.gif ciut nenusisukau sprando, kol is virsutines lentynos kmynu pakeli istraukiau lotuliukas.gif va ka reiskia PMS biggrin.gif )

vakariene 340

3 jautienos kukuliukai 170
salotos ( raudonas kopustas, baltas kopustas, likus nuo pusryciu kriause, zalias obuolys, melynas svogunas, medus, garstycios, balzamiko actas) 170

viso 1480

esmeje neblogai... unsure.gif ivertinus pms biggrin.gif ka kitos manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2011 01 14, 02:55)
ka kitos manot?

Man neblogai atrodo mirksiukas.gif

Mano truputį šventinis KETVIRTADIENIS

PUSRYČIAI: sausainis (75), guavos sultys (90)
PRIEŠPIEČIAI: riekė rudos duonos su skilandžiu ir agurku (170)
PIETŪS: daržovių sriuba su 2 riekėm rudos duonos (200+200)
VAKARIENĖ: hematogenas (200), gabaliukas torto (400), vynas (250)
NAKTIPIEČIAI: guavos sultys (180)

VISO: 1765

Atsakyti