Įkraunama...
Įkraunama...

Pūkinės striukės priežiūra

QUOTE(Ingese @ 2011 11 29, 13:32)
Gal galite pasakyti kokią skalbimo funkciją reikia įjungti, skalbiant pūkinę striukę?

Svelnus skalbimas
Atsakyti
Ir as isigijau balta pukine striuke smile.gif Jau beveik menesi, ir laikas mums issiskalbti smile.gif pora kart valiau kai isitepiau nedauk tiesiog su vanedniu ir muilu smile.gif bet kaip visa skalbt bijau smile.gif I valykla bijau nest nes ilgai valo, o rezultatu nezinai kokiu gali tiketis, idomu butu isgirsti kas buvo parasyta ant etiketes jusu rubu? smile.gif Ant maniskes parodyta, kad skalbti rankomis iki 30laipsniu - tai kaip ir leidzia skalbti skalbimo programa - hand wash smile.gif dziovinti draudziama, dziaugsminga buvau kol neissiaiskinau ka reiskia apibrauktas "P" ir dar su bruksneliu apacioje - Švelnus cheminis valymas kazkuom biggrin.gif tai ar sie zenkliukai reiskia jog agaliu pasirinkti ar man plauti ja paciai ar nesti i valykla? prasau padekit smile.gif o gal imanoma kazkokiu priemoniu rasti cia lietuvoj Ir paciai pamegint issivalyti? smile.gif

P.S. Maniske nei trupucio nesipukuoja ir esu laiminga, su pukine silta ir gera, ne taip kaip su sintetika, su ja atrodo bega tiesiog prakaitas neleisdamas jaustis komfortiskai smile.gif Dedu riebu pliusa pukui uz tai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shantellute: 04 sausio 2013 - 15:58
QUOTE(Shantellute @ 2013 01 04, 16:56)

P.S. Maniske nei trupucio nesipukuoja ir esu laiminga, su pukine silta ir gera, ne taip kaip su sintetika, su ja atrodo bega tiesiog prakaitas neleisdamas jaustis komfortiskai smile.gif Dedu riebu pliusa pukui uz tai smile.gif

Nuosirdziai linkiu, kad rastum teisinga skalbimo buda ir, kad net po keleto skalbimu nesipukuotu. Nes maniske jau po antrojo skalbimo pukus paleido doh.gif
Skalbiau rankomis, kedenau, purenau, viskas liuks, niekas nesukrito, bet uztat islindo verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif as pernai pirkau sau ir vaikams pukines striukes.Po skalbimo jos man nesipukavo,bet sukrito blink.gif Po antro skalbimo dar sukrito blink.gif Paliko plonos ir saltos verysad.gif Gal ne taip skalbiau,bet kt.budu neradau..
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2013 01 15, 15:51)
Sveikutes 4u.gif as pernai pirkau sau ir vaikams pukines striukes.Po skalbimo jos man nesipukavo,bet sukrito blink.gif Po antro skalbimo dar sukrito blink.gif Paliko plonos ir saltos verysad.gif Gal ne taip skalbiau,bet kt.budu neradau..

Sedziu ir purenu. Pirma iszdiovinu kai vejalis lauke pucia, o tada vis papucendama, pajudindama, pataisydama kiekviena gumuleli sukritusi. Tiesiog rankomis suimu is abieju striukes pusiu ta guza ir pucenu ji. Pradziusta, vel papucenu. Taip atsistato.
Atsakyti
Skalbiau su vilnos programa,dziovinau su ekstra programa,gavosi labai gerai,isipureno, dar geriau atrodo negu nauja,Tik ant jos buvo parasyta,kad galima skalbti su skalbimo masina 30 laipsniu,bet dziovino tai ilgai...
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2013 01 15, 21:33)
Skalbiau su vilnos programa,dziovinau su ekstra programa,gavosi labai gerai,isipureno, dar geriau atrodo negu nauja,Tik ant jos buvo parasyta,kad galima skalbti su skalbimo masina 30 laipsniu,bet dziovino tai ilgai...

4u.gif skalbiat su vilnos programa,poto atskirai jungiat dziovinimo progr.?
Atsakyti
Skalbiau su vilnos programa skalbimo masina,o dziovinau su elektrine dziovykle smile.gif be jos neisivaizduoju, kaip pukine striuke isdziovinti greitai..Aisku,jokiu"Lenor",skalbiau su skalbikliu vilnai ..
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2013 01 16, 21:57)
Skalbiau su vilnos programa skalbimo masina,o dziovinau su elektrine dziovykle  smile.gif be jos neisivaizduoju, kaip pukine striuke isdziovinti greitai..Aisku,jokiu"Lenor",skalbiau su skalbikliu vilnai ..

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2013 01 16, 21:57)
Aisku,jokiu"Lenor",skalbiau su skalbikliu vilnai ..

O kodel jokiu Lenor???????? unsure.gif
Atsakyti
Jau ir anksciau temoj rase,kad "Lenoras"sulipdo pukus,tai ir as nepyliau.
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2013 01 19, 17:58)
Jau ir anksciau temoj rase,kad "Lenoras"sulipdo pukus,tai ir  as nepyliau.

Lenoras ar aplamai skysti skalbikliai blush2.gif
Atsakyti