Įkraunama...
Įkraunama...

Pūkinės striukės priežiūra

QUOTE(laumir @ 2011 02 23, 17:25)
viena syk bandziau su minstikliu,tai isdziuvo plemais,daugiau nebenaudoju

Nezinau, kazin ar nuo minkstiklio. Nes maniske balta baltutele striuke ir jokiu plemu nelieka unsure.gif Tik reikia ja dziauti kur lauke, ant vejo, kad pustu ir kedentu.
Pirma karta kai ploviau (gal del to, kad pirmas kartas pukams....) pakabinau ant pakabos ir palikau kambaryje kabeti, tai taip.... liko gelsvi plemai, teko perplauti. O dabar....
Na, cia mano patirtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2011 02 23, 17:00)
Nezinau, kazin ar nuo minkstiklio. Nes maniske balta baltutele striuke ir jokiu plemu nelieka  unsure.gif  Tik reikia ja dziauti kur lauke, ant vejo, kad pustu ir kedentu.
Pirma karta kai ploviau (gal del to, kad pirmas kartas pukams....) pakabinau ant pakabos ir palikau kambaryje kabeti, tai taip.... liko gelsvi plemai, teko perplauti. O dabar....
Na, cia mano patirtis  ax.gif

negaliu i lauka nest-nerasiu lotuliukas.gif
Atsakyti
O sakykit niekam taip nėra buvę - aš išploviau pūkinė striukę ir džiovinau kambarį ir man ji prasmirdo, na prasmirdo tie pūkai, toks kvapas kaip sušutę būtų. Perskalbiau, džiovinau balkone, paskui mėn laikiau balkone kad išsikvėptų - nieko. Tada dar kart išskalbiau ir džiovinau lauke bet kvapas liko sad.gif kažin ką daryti?
Atsakyti
as dziovimu ant karsto gyvatuko, nes kitaip tie pukai neisdziusta ilgai ir smirda, supuola i gabalus
Atsakyti
Gal galite pasakyti kokią skalbimo funkciją reikia įjungti, skalbiant pūkinę striukę?
Atsakyti
QUOTE(Ašva @ 2011 07 20, 15:27)
O sakykit niekam taip nėra buvę - aš išploviau pūkinė striukę ir džiovinau kambarį ir man ji prasmirdo, na prasmirdo tie pūkai, toks kvapas kaip sušutę būtų. Perskalbiau, džiovinau balkone, paskui mėn laikiau balkone kad išsikvėptų - nieko. Tada dar kart išskalbiau ir džiovinau lauke bet kvapas liko sad.gif kažin ką daryti?

As taip viena pagalve buvau isskalbus. (ant jos buvo etikete, kad galima skalbti, o as ir patikejau biggrin.gif )doh.gif Nieko negalejau padaryti kvapas liko, teko mest lauk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 11 29, 14:32)
Gal galite pasakyti kokią skalbimo funkciją reikia įjungti, skalbiant pūkinę striukę?

Siulyciau geriau nesti i valykla, nes labai pasigailejau 1000 kartu, kad skalbianke ploviau. Ten sausu valymu jas isvalo ir ramu. nereikia nei kedenti, nei ka, o svarbiausia is pamusalo pukai nelenda. dabar turiu svaria striuke, o nesioti negaliu, o jei ir apsivelku, tai tik tada, kai nusivilkti pas zmones nereikia.
Atsakyti
kazkur skaiciau, kad nesipukuotu reikia is vidaus supurksti skystu vasku, kur jo pirkti nezinau, bet gal siuvimo salonuose turetu zinoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(nanaman @ 2011 11 30, 23:04)
kazkur skaiciau, kad nesipukuotu reikia is vidaus supurksti skystu vasku, kur jo pirkti nezinau, bet gal siuvimo salonuose turetu zinoti... g.gif

Na po kol neišplauta, tai jokių pūkų, net nesimato, kad ji pūkinė, bet skaičiau komentarus, kad išplovus pasijaučia, kad pūkinė.
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 12 01, 14:49)
Na po kol neišplauta, tai jokių pūkų, net nesimato, kad ji pūkinė, bet skaičiau komentarus, kad išplovus pasijaučia, kad pūkinė.

Per pamusala pradeda plunksnos lysti. Nusivelki striuke, .... o ten it su vistom miegojusi doh.gif
Atsakyti
kai isplauni, pasizeidzia medziagos impregnuotumas, ji suminksteja, tai ir prasideda malonumai doh.gif biggrin.gif Vaiko striukei as pamusala turejau isiuti, nes po antro skalbimo butu reikeje ismesti, ogi gaila buvo tiek sumokejus. Antra pukine striuke pirkau adidas ir galvojau, kad jau ji nepukuos biggrin.gif ne taip baisiai, pamusalo nereikejo siuti, bet... nusirengus reik plunksnas issipesiot biggrin.gif Vyras turi, bet nesam tik i valykla, tai- jokio pukelio. Dar viena dabaigineja isaugti jaunylis.... BET DAUGIAU JOKIU PUKINIU STRIUKIU biggrin.gif schmoll.gif lotuliukas.gif

Patirtis:

kas daznai neskalbia, apsimoka nesti i valykla; man tenka net kas savaite skalbt, nes mano balta, o vaiku- nuo voliojimosi doh.gif Tai ir susikalbe tas sluoksnis.... Dziovinu dziovykleje, tai jokiu did probl su sukritimu ar smarve puku neturejau. Ir tai, kai isore sausa, dziovykle sustoja, bet jauciu, kad striuke sunkesne, tai nesu ant radiatoriaus biggrin.gif Pukai labai sunkiai dziusta, sulimpa, ir jei ju daug, nera vedinimo- susunta, susmirsta, supleksta, viduje pelyti pradeda, nors is isores nematom. 4u.gif

Atsakyti

Mano striuke taip pat balta,ilga, tad labai daznai reikia skalbti. Nors ir automobilio sedyne svari, bet vistiek matosi, kad sedeta, rankogaliai, alkunes nei kalnierius nuo makijazu kartais pasiteplioja doh.gif , bet as gerai prasuku cenrifugu ( dabar jau, po n skalbimo) ir skalbiu tada, kai lauke sausa bei vejuota. Taip ispucia vejau, kad man beliaka kartas nuo karto persukti, pakratyti striuke ir toliau palikti pusti vejui. Tik del tu puku is pam,usalo..... striuke galiu vilktis tik tada, kai zinau jog mano marsrutas bus ...sukus apsisukus, niekur nenusivilkus namo.
O del isiuto pamusalo tai ideja. aciu.
Atsakyti