Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

QUOTE(*Juste* @ 2010 08 25, 13:20)

Matai kaip viska zinau biggrin.gif
Atsakyti
Patekau į 1a unsure.gif Sakė, kad mūsų auklėtoja žiauroka...
Papildyta:
Beje, jūs visi jau turite uniformas? Mano dar nepasiuvo verysad.gif
Atsakyti
Sveikos pagaliau grizau:) Norejau paklausti ka cia besimokantys gali pasakyti apie anglu kalbos mokytoja G. Benetiene?
Atsakyti
QUOTE(dovi666 @ 2010 08 25, 14:45)
Sveikos pagaliau grizau:) Norejau paklausti ka cia besimokantys gali pasakyti apie anglu kalbos mokytoja G. Benetiene?

Benetienė kiek žinau yra nepakartojama mokytoja ir auklėtoja, jei ji bus tavo busimoji auklėtoja tau tikrai pasisekė smile.gif
Atsakyti
taip ji 1b busima aukletoja.tai saunu kad tokie atsiliepimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mane barė @ 2010 08 25, 14:34)
Patekau į 1a  unsure.gif  Sakė, kad mūsų auklėtoja žiauroka...
Papildyta:
Beje, jūs visi jau turite uniformas? Mano dar nepasiuvo  verysad.gif

Aš irgi į 1a, būsim klasiokės.;D O čia rimtai dėl auklėtojos? Kažkaip baisu darosi nuo tokių kalbų...:S Aš tai jau turiu uniformą, pasiuvo.;D
Atsakyti
as girdejau kad nemazai dar nebaige tu uniformu. kai kurie tai nuo rugsejo vidurio prades nesiot
Atsakyti
Norėjau paklausti o iš jūsų daug kas eis į mišias prieš šventę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovi666: 25 rugpjūčio 2010 - 18:19
Papasakokit man, kas ten per mišios, ir ar į jas bus privaloma eiti? Dar kelintą jos valandą ir kur? biggrin.gif Man tai šiek tiek nepriimtina...
Atsakyti
QUOTE(Dalia** @ 2010 08 25, 19:22)
Papasakokit man, kas ten per mišios, ir ar į jas bus privaloma eiti? Dar kelintą jos valandą ir kur? biggrin.gif Man tai šiek tiek nepriimtina...

Ten stende rašo kad 9val. vyks mišios (koplyčios pavadinimo neatsimenu) Poto 10val. renkasi mokiniai aikštelėje prie mokyklos nurodytose vietose, o pirmokai auklėtojų kabinetuose, 10.15val. prasideda šventė. Tai tiek aš teatsimenu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovi666: 25 rugpjūčio 2010 - 18:55
Patekau i 1b ax.gif Kas dar bus b klasej? Kai perskaiciau atsiliepimus apie aukletoja labai apsidziaugiau nes bijojau kad bus kokia ziezula devil.gif bet nusiraminau xDD
Atsakyti
QUOTE(algitad @ 2010 08 25, 20:02)
Patekau i 1b  ax.gif Kas dar bus b klasej? Kai perskaiciau atsiliepimus apie aukletoja labai apsidziaugiau nes bijojau kad bus kokia ziezula  devil.gif bet nusiraminau xDD

As irgi b klaseje biggrin.gif
Atsakyti