Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

Girdėjau, kad sąrašus vėl keis.:/
Atsakyti
Su tais, kurie mokysis 1A susitiksim per krikštynas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi 'b' klasėje. Jeigu norite - parašykite facebook į AŽ. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mygtukinė @ 2010 08 25, 21:55)
Girdėjau, kad sąrašus vėl keis.:/

kodel juos keist turi?
Atsakyti
QUOTE(Monicieta* @ 2010 08 26, 10:10)
kodel juos keist turi?

Kelios panelės nuėjo su mamom į mokyklą, kad jas į vieną klasę perkeltu, todėl reikės daug ką pertvarkyti.:/
Atsakyti
Sveikinu patekusius į A klasę, tikiuosi būsit geri krikštavaikiai ;DDD
Atsakyti
Tai čia tik A klasei krikštynos bus? . Tai kodel turetu vėl keist? ;oo O dėl rugsėjo pirmos tai. 9 val. mišios eigulių bažnyčioj, 10 val šventė ir poto su auklėtojom valandėlė. Nu kiek pamenu šitaip bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **vinūūkas: 26 rugpjūčio 2010 - 10:58
Ne krikštynos bus visiems
Atsakyti
o___o O ten labai žiauru būna?
Atsakyti
Tai mus krikštys antrokai, atitinkama klasė. Pvz. kadangi aš iš 1c, mano klasę krikštys 2c. Ir taip toliau. O krikštynos bus tokios kokias sugalvos antrokai. Tikiuosi ir laukiu įdomių krikštynų, nenuvilkit xD biggrin.gifD

>>

Bet tai *****, negalėjo nueiti į mokyklą tol kol dar sąrašų nebuvo?!! Mano draugės susitvarkė dar rugpjūčio vidury tokį dalyką, o dabar... Nu ką žinau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalia**: 26 rugpjūčio 2010 - 11:18
tai matyt pamate tuos sarasu ir nebuvo patenkintos.as irgi rasiau kad mane su draugem ikeltu bet neikele.po to paaiskino kad del to jog vokieciu mokaus. o girdejau kad paprastose klasese tai perkelia jei paprasai.nesvarbu kokia kalba mokais

o del krisktynu tai geras bus thumbup.gif
girdejau visokios nesamones ten vyksta.vaidint reikes ir t.t.
Atsakyti
Aukstyn,
Norejau paklausti taves, koks buvo tavo vidurkis kai stojai i 2 vdu klase? g.gif
Atsakyti