QUOTE(theoc4ever @ 2010 08 31, 13:35)
Tai kaip čia, vieni sako, kad ji gera ir per pamokas nieko neveikia, o kiti dar kitaip.
O aš šiandien buvau Rasoj ir netyčiom susidūrau su mūsų auklėtoja. Tokia.. na, dėl to pasikėlimo gal ir sutikčiau, bet tik gal, o šiaip faina, linksma. Plius, viena pažystama, kuri dirba Rasoj sakė, kad ji nereali ir su auklėtoja mums pasisekė. Jei taip sako, vadinasi viskas ore, o jei ji fizikė kvailoka, tai whatevs, mums, kaip auklėtiniams, gal panuolaidžiaus truputį.
O aš šiandien buvau Rasoj ir netyčiom susidūrau su mūsų auklėtoja. Tokia.. na, dėl to pasikėlimo gal ir sutikčiau, bet tik gal, o šiaip faina, linksma. Plius, viena pažystama, kuri dirba Rasoj sakė, kad ji nereali ir su auklėtoja mums pasisekė. Jei taip sako, vadinasi viskas ore, o jei ji fizikė kvailoka, tai whatevs, mums, kaip auklėtiniams, gal panuolaidžiaus truputį.
Nu atleisk,nezinau apie ka tu kalbi,bet ji fizikos nedesto,o jei pasak taves sedejimas pamokoje ir nieko neveikimas yra gerai tai as nezinau tada kokio velnio tu ateini i Rasa.Nes cia 99% mokytojai uz nieko neveikima raso 2,o direktorius siuncia atgal i savo senaja mokykla.Juolab kas ruosis,aisku jums dar ankstoka,bet vis gi stoti i medicina ar kur kitur kur reikalinga biologija,tai patikek manim Rasoj man eina priespaskutiniai metai,ji neparuos nei egzams nei siaip elementariai.Su sia mokytoja as atsikandau pakankamai ir jos mokymo metodo nesuprantu,jeigu 5 parasyti geriau vien del to,kad mokinys nuosirdziai paliko sasiuvini namuose ir siulo speti iki 12h nuvaziuoti i Aleksota ir ji atvezti kol ji bus mokykloj.Tai cia parodija,o ne mokytoja,bet vel gi kiekvienam skirtingai.Nu pati pamatysi kai reikes mokytis pas ja ir neduok dieve ka nors pamirsi,minesi mano zodi

Vat jei Petkeviciene butu papuolus,o taip tikrai panuolaidziautu,bet deja su sita nieko nebus,statys ant ragu jus,mazuliai,kaip reikiant.Is praeitu metu ketvirtoku patirties kalbu