Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

QUOTE(theoc4ever @ 2010 08 31, 13:35)
Tai kaip čia, vieni sako, kad ji gera ir per pamokas nieko neveikia, o kiti dar kitaip.

O aš šiandien buvau Rasoj ir netyčiom susidūrau su mūsų auklėtoja. Tokia.. na, dėl to pasikėlimo gal ir sutikčiau, bet tik gal, o šiaip faina, linksma. Plius, viena pažystama, kuri dirba Rasoj sakė, kad ji nereali ir su auklėtoja mums pasisekė. Jei taip sako, vadinasi viskas ore, o jei ji fizikė kvailoka, tai whatevs, mums, kaip auklėtiniams, gal panuolaidžiaus truputį.

Nu atleisk,nezinau apie ka tu kalbi,bet ji fizikos nedesto,o jei pasak taves sedejimas pamokoje ir nieko neveikimas yra gerai tai as nezinau tada kokio velnio tu ateini i Rasa.Nes cia 99% mokytojai uz nieko neveikima raso 2,o direktorius siuncia atgal i savo senaja mokykla.Juolab kas ruosis,aisku jums dar ankstoka,bet vis gi stoti i medicina ar kur kitur kur reikalinga biologija,tai patikek manim Rasoj man eina priespaskutiniai metai,ji neparuos nei egzams nei siaip elementariai.Su sia mokytoja as atsikandau pakankamai ir jos mokymo metodo nesuprantu,jeigu 5 parasyti geriau vien del to,kad mokinys nuosirdziai paliko sasiuvini namuose ir siulo speti iki 12h nuvaziuoti i Aleksota ir ji atvezti kol ji bus mokykloj.Tai cia parodija,o ne mokytoja,bet vel gi kiekvienam skirtingai.Nu pati pamatysi kai reikes mokytis pas ja ir neduok dieve ka nors pamirsi,minesi mano zodi mirksiukas.gif
Vat jei Petkeviciene butu papuolus,o taip tikrai panuolaidziautu,bet deja su sita nieko nebus,statys ant ragu jus,mazuliai,kaip reikiant.Is praeitu metu ketvirtoku patirties kalbu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 08 31, 16:05)
Nu atleisk,nezinau apie ka tu kalbi,bet ji fizikos nedesto,o jei pasak taves sedejimas pamokoje ir nieko neveikimas yra gerai tai as nezinau tada kokio velnio tu ateini i Rasa.Nes cia 99% mokytojai uz nieko neveikima raso 2,o direktorius siuncia atgal i savo senaja mokykla.Juolab kas ruosis,aisku jums dar ankstoka,bet vis gi stoti i medicina ar kur kitur kur reikalinga biologija,tai patikek manim Rasoj man eina priespaskutiniai metai,ji neparuos nei egzams nei siaip elementariai.Su sia mokytoja as atsikandau pakankamai ir jos mokymo metodo nesuprantu,jeigu 5 parasyti geriau vien del to,kad mokinys nuosirdziai paliko sasiuvini namuose ir siulo speti iki 12h nuvaziuoti i Aleksota ir ji atvezti kol ji bus mokykloj.Tai cia parodija,o ne mokytoja,bet vel gi kiekvienam skirtingai.Nu pati pamatysi kai reikes mokytis pas ja ir neduok dieve ka nors pamirsi,minesi mano zodi mirksiukas.gif
Vat jei Petkeviciene butu papuolus,o taip tikrai panuolaidziautu,bet deja su sita nieko nebus,statys ant ragu jus,mazuliai,kaip reikiant.Is praeitu metu ketvirtoku patirties kalbu blush2.gif

Šnekėjau apie Petkevičienę. 4u.gif My bad.
Atsakyti
man pakliuvo senoj mokykloj va tokia panasu mokytojas. uz nieko neveikima 2 raso o pacio dalyko tai net nemoko.liepia savarankiskai dirbt.tai dabar geografijos tragiskai nemoku.tai tikiuosi nepaklius ir sikart tokie mokytojai

o 1C tikrai 316 kabinetas?
gal blogai nuziurejau bet kazkaip pasivaideno kad 310 biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat mačiau, kad 310. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monicieta* @ 2010 08 31, 16:26)
man pakliuvo senoj mokykloj va tokia panasu mokytojas. uz nieko neveikima 2 raso o pacio dalyko tai net nemoko.liepia savarankiskai dirbt.tai dabar geografijos tragiskai nemoku.tai tikiuosi nepaklius ir sikart tokie mokytojai

o 1C tikrai 316 kabinetas?
gal blogai nuziurejau bet kazkaip pasivaideno kad 310  biggrin.gif

Melskis,kad nedestytu Gabrenaite geografijos,nes ten tragedija yra lotuliukas.gif dar kitaip vadinama dar razina. Vaje ir geografijos nemokesi biggrin.gif AGAIN lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš taip tikiuosi geografijos gauti Preikšienę ir tik ne raziną..
Beje 1c kabinetas ne 316, o 310. Gi sąrašus nufotkino ir įdėjo čia.. Parašyta... :>
Atsakyti
atsiprasau, kad suklaidinau blush2.gif visgi 310
Atsakyti
Visgi žiūrėjau, biškį sąrašus keitė. Tarkim vienas mano klasėj buvo nr6 o šiandien kiek žiūrėjau nr 4 :/
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 08 31, 16:46)
Melskis,kad nedestytu Gabrenaite geografijos,nes ten tragedija yra  lotuliukas.gif  dar kitaip vadinama dar razina. Vaje ir geografijos nemokesi biggrin.gif AGAIN  lotuliukas.gif

jau per velu man geigrafijos ismokt.nes va.pagrindu nemoku biggrin.gif
nebent mokytoja gera pasitaikys tokia uch.kad priverstu mokytis g.gif
Atsakyti
o jetus kažkas minėjo Gabrėnaitę... doh.gif pamokos būna žiauriai juokingos pas ją, bet tikrai sunku ką išmokt, bet sakė ji, kad mažinsis krūvį ir neims pirmokų. smile.gif
Atsakyti
nebėra Gabrėnaitės smile.gif galit būt ramūs. Bus nauja mokytoja.
Atsakyti
O ar galima i rasa pereiti nuo vidurio mokslo metu? g.gif
Atsakyti