Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

QUOTE(*candy* @ 2010 09 02, 16:02)
O ar galima i rasa pereiti nuo vidurio mokslo metu?  :hm

Galima :).
Atsakyti
Jovita,
O jeigu tarkim i vdu klase? Ka tada reikia daryti, laikyti testuka koki? g.gif
Atsakyti
? g.gif
Atsakyti
Kiek prisimenu, tai sakė, jog pokalbis kažkoks būna, kur turi motyvuot, kodėl Tu nori patekti į universitetinę klasę. smile.gif

O žadi pereit?
Atsakyti
Aha 4u.gif Kazkaip pasiskaiciau, kad ten visi labai mieli ir draugiski. Drauge siais metais pradejo eiti i sia gimnazija. Kolkas labai patenkinta wub.gif tai ir as baigiu susigundyti..
Atsakyti
Kaip manot ar turiu kokiu nors galimybiu pakliuti i vdu klase? Mano vidurkis 9.7 kazkur. Taciau diplomu su prizinem vietom turiu tik kelis, daugiau padeku visokiu. Bet tikriausiai ju nereik blush2.gif
Atsakyti
žinoma kad turi, ir daug.
Atsakyti
Tikrai manau, kad turi daug galimybių :> Nemanau, kad tuose diplomuose esmė, aš išvis nieko nenešiau.
Atsakyti
QUOTE(*candy* @ 2010 09 05, 17:56)
Kaip manot ar turiu kokiu nors galimybiu pakliuti i vdu klase? Mano vidurkis 9.7 kazkur. Taciau diplomu su prizinem vietom turiu tik kelis, daugiau padeku visokiu. Bet tikriausiai ju nereik  blush2.gif

Duodu 99%, kad pateksi ;D
Atsakyti
O kaip mokytoja Gintare Benetiene? g.gif Kaip klases vadove? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*candy* @ 2010 09 25, 19:13)
O kaip mokytoja Gintare Benetiene?  g.gif  Kaip klases vadove? ax.gif

kaip anglų mokytoja, tai fantastiška 4u.gif kaip žmogus,kiek teko susidurti, irgi mirksiukas.gif neabejoju,kad tikrai bus puiki auklėtoja smile.gif gaila,kad tik vienerius metus ją turėjau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuligankaa: 25 rugsėjo 2010 - 18:00
QUOTE(*candy* @ 2010 09 25, 18:13)
O kaip mokytoja Gintare Benetiene?  g.gif  Kaip klases vadove? ax.gif

O kodel tu klausi butent apie ja? g.gif Ji jau turi klase, ir siaip abejoju ar pas ja pakliutum, nes klasese yra po 30 mokiniu... blink.gif
Atsakyti