Na aš eisiu 14val. pažiūrėt sarašų, buvau va katik nulėkęs iki Rasos tai sarašų dar nebuvo.

QUOTE(Jovita
@ 2010 06 23, 12:06)

O ar nebūna atvirkščiai, kad iš Rasos išeitų į Saulę ?
man tai neteko girdėti,kad eitų iš rasos- į saulę.

Nu tai įvairiem spetakliam ir mažiukai praverstų ;DD
Žinokit iki šiol mane mokytojai ėda... Dieve dieve. Nu va vakar tai dar normaliai, vienas mokytojas sako man - tai išeini? Atsižiūrėti į tave reikia..
Tai va :))
Žinokit iki šiol mane mokytojai ėda... Dieve dieve. Nu va vakar tai dar normaliai, vienas mokytojas sako man - tai išeini? Atsižiūrėti į tave reikia..
Tai va :))

QUOTE(Jovita
@ 2010 06 23, 11:14)

na ne siaubus bet gal labiau juokingos situacijos tokios, stovi prieš mokytoją ir nusijuokt jam prieš akis noris, kai klausai jų rypavimų kaip viskas kitur bus negerai , ir klausydamas supranti, kaip jie svaigsta. :DDDD

QUOTE(Mazmozis @ 2010 06 23, 11:32)
Na aš eisiu 14val. pažiūrėt sarašų, buvau va katik nulėkęs iki Rasos tai sarašų dar nebuvo.
O kai tik bus - prašom pasigirti, nes ne visiems taip arti, kad nubėgti.

Į mus mokytojai tai vpš kaip į nenormalius žiūrėjo... Irgi mždg sakė kad blogai bus mums, kad grįšim ir pan. Nepabandęs nesužinosi

aš paprašiau draugės kad nuėjus nesakytų, įstojau ar ne, man baisu, noriu pati pamatyt.

viqai, taigi taip, jūs kurie toliau gyvenat, neskubėkit, aš puse 2 nulėksiu pažiūrėt, jei nebus tai prašysiu, ateisit 2, nu kad jum nereikėtu laukt, man 2 min kelio.
QUOTE(Mane barė @ 2010 06 23, 11:48)
Į mus mokytojai tai vpš kaip į nenormalius žiūrėjo... Irgi mždg sakė kad blogai bus mums, kad grįšim ir pan. Nepabandęs nesužinosi 

Mano tai auklėtoja pati padarė tokius lapukus tipo užpildyti kas lieka ir kas išeina(tipo anoniminės anketos) kitą diena vyko visų mokytojų pasitarimas kodėl iš klasės du vaikai išeina

QUOTE(Mazmozis @ 2010 06 23, 11:51)
viqai, taigi taip, jūs kurie toliau gyvenat, neskubėkit, aš puse 2 nulėksiu pažiūrėt, jei nebus tai prašysiu, ateisit 2, nu kad jum nereikėtu laukt, man 2 min kelio.
Ok . Dėkui
QUOTE(dovi666 @ 2010 06 23, 10:52)
Mano tai auklėtoja pati padarė tokius lapukus tipo užpildyti kas lieka ir kas išeina(tipo anoniminės anketos) kitą diena vyko visų mokytojų pasitarimas kodėl iš klasės du vaikai išeina 

O dieve

Nu mano mama dirba toje mokykloje kur mokiausi tai poto nuejo dokumentu pas pavaduotoja tai ji taip sake pradejo ant mamos staugti, kam iseinu
tai man net mamos pasidare gaila