Įkraunama...
Įkraunama...

Toms kurios nori viską žinoti.

QUOTE(reallywomen @ 2007 06 20, 20:13)
Noriu padaryti tokį eksperimentą, kad sužinočiau kiek mašina ima benzo 100km.  išvažinėsiu visą baką, kol užges, poto įpilt 10l benzino ir važinėti kol vėl baigsis. Tačiau vėl girdėjau pletkus, kad automatui ištuštinti bako iki galo negalima, bo paskui neužvesi. Tai dabar klausiu, ar čia teisybė ar ne? O gal kas tiksliai žino, kiek ima mano antras golfukas ant 100km ir kokios talpos yra benzino bakas? Nu atsiprašau už tokius klausimus, bet man labai įdomu  smile.gif

Istustint baka iki galo jokiai masinai nesveika.Yra dar kitas variantas,geresnis-prisipili pilna baka,nuvaziuoji 100km,ir po to vel prisipili pilna-kiek pavyks dasipilti,tiek ir bus isvazineta tam simtui mirksiukas.gif
O techninius duomenis masinos gali nete rasti-surink per google VW Golf,ir turetu ismesti kokias nuorodas.As pries pirkdama taip masina rinkausi mirksiukas.gif
Atsakyti
benzui istustint baka iki dugno nera jau labai baisu viena karta. Va dyzeliui tai labai nesveika...
kai lempute kuro izsidega, tai lieka mazdaug 5 litrai. O ant daviklio nesurasyta litrais? pas mane tai pvz parasyta, kad max 60 litru benzo...
Atsakyti
QUOTE(zhmonija @ 2007 06 21, 01:11)
benzui istustint baka iki dugno nera jau labai baisu viena karta. Va dyzeliui tai labai nesveika...
kai lempute kuro izsidega, tai lieka mazdaug 5 litrai. O ant daviklio nesurasyta litrais? pas mane tai pvz parasyta, kad max 60 litru benzo...

Ne, mašina sena, lemputes nėra, tik strėlytė plaukiojanti iš kairės į dešinę smile.gif O perpilti bako neįmanoma? Na pvz. degalinėj paimsiu kokių 50litrų, pilsiu, o ten tilps tik 40litrų. Ką tada daryti? Kur dėti dar 10litrų, nebėgs per kraštus? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip tai nera lemputes? masina gi ne 50-u metu. uzsidegs benzino koloneles formos zenkliukas.
Ka Tu perpilsi? taigi jami "pistoleta" ir pili, kai artesi prie virsaus pamatysi. jei nezinai, kiek bakas talpos, tai internete susirask savo masinos specifikacija. http://www.catalog.a...u/catalog/cars/ cia kazkas turetu but gal.
Atsakyti
QUOTE(reallywomen @ 2007 06 21, 18:21)
Ne, mašina sena, lemputes nėra, tik strėlytė plaukiojanti iš kairės į dešinę  smile.gif  O perpilti bako neįmanoma? Na pvz. degalinėj paimsiu kokių 50litrų, pilsiu, o ten tilps tik 40litrų. Ką tada daryti? Kur dėti dar 10litrų, nebėgs per kraštus?  blink.gif  lotuliukas.gif

Tai kol nezinai,nepilk automatinej.O kai bakas buna jau pilnas,paprastai pistoleta ismusa.Jei pilsi automatinej-bakeli koki isimesk galu gale i masina,susipilsi kas netilps.
Atsakyti
iskilo tokia problema, Vitaros kuro bakas kiauras, gal kas zino kur taiso
Atsakyti
labukas,

jau keleta mensiuku turiu ford fokusiuka wub.gif , bet vat buvo beda ir reikejo keisti stabdziu diska ir dabar neveikia ABS. meistras sako,kad disko neatpazista kompas masinos, bet as manau,kad turetu,nes detale buvo pirkta originali doh.gif g.gif gal kas zinot ir galit parkeomenduoti zmogu,kas galetu paziureti masinos kompa ir sutvarkyti ax.gif
Atsakyti
I autoelektrikus reikia kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 06 26, 19:49)
I autoelektrikus reikia kreiptis.

gal koki kaune zinai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2007 06 26, 19:52)
gal koki kaune zinai  ax.gif

Ne,as is Vilniaus,bet paziurek nete per google,tikrai surasi ka nors.
Atsakyti
oj linksma tema lotuliukas.gif aš čia nepiktybiškai, neįsižeiskit 4u.gif tik paskaičius prisiminiau, kaip norėdama lempą pakeist beveik pusę snukio išrinkau, kai primąkąrt nusprendžiau pabūt savarankiška megalol.gif dar bernai kažkokie kieme "dėvuška, pačimu vam nikto ne pomogajėt? pervy ras takojė vyžu" megalol.gif bl kaip gėda buvo, o db mirštu iš juoko megalol.gif mecahnikė ***** megalol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 05 liepos 2007 - 08:31
QUOTE(reallywomen @ 2007 06 20, 21:13)
Noriu padaryti tokį eksperimentą, kad sužinočiau kiek mašina ima benzo 100km.  išvažinėsiu visą baką, kol užges, poto įpilt 10l benzino ir važinėti kol vėl baigsis. Tačiau vėl girdėjau pletkus, kad automatui ištuštinti bako iki galo negalima, bo paskui neužvesi. Tai dabar klausiu, ar čia teisybė ar ne? O gal kas tiksliai žino, kiek ima mano antras golfukas ant 100km ir kokios talpos yra benzino bakas? Nu atsiprašau už tokius klausimus, bet man labai įdomu  smile.gif

Manau vis tiek visos masinos, nors ir tos pacios markes ima skirtingai kuro.. Pvz pas mane antras golfukas ima apie 13l duju biggrin.gif daug.. variklis tik 1.6, bet automatas.. o ir dujos atsuktos, tai traukia golfukas kaip vyras bigsmile.gif tongue.gif visus aplenkiu lotuliukas.gif
Atsakyti