Įkraunama...
Įkraunama...

Toms kurios nori viską žinoti.

QUOTE(jufka @ 2007 07 10, 09:15)
Turiu beda gal kas patars kas tai galetu buti  g.gif
Sugedo mano masinos centrinis uzraktas (seip masina be signalizacijos)
ir nuo to laiko issikraudineja akumuliatorius, galvojau kad del to kad neveikia centrinis uzraktas iseme man ta schemute kuri reguliuoja ta centrini uzrakta, nes girdedavosi kaip masina bando uzdaryti duris visas lygtais viskas ir normaliai buvo, bet pastebejau kad akumuliatorius vistiek issikrauna ir issikrauna. pagalvojau gal jau senukas akumuliatorius sustreikavo t.y. atgyveno savo amzeli nusipirkau nauja. Viskas gerai buvo bet jei masina nevazinejama pastovi ilgiau nei pora dienu akumas issikrauna  verysad.gif
ka jus man galit patarti ?

Kreipkis i autoelektrikus.Vilniuje tokia "Autoelektronika" yra Ukmerges gatvej, visus elektrinius dalykus ten tvarkausi,dar nenusivyliau.
Atsakyti
Dekui uz patarima kai masina gris is kebulininko keliaus pas autoelektrika ax.gif
Atsakyti
Sveiko,
Gal kas žinot gerus dyzelistus Kaune? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laloka @ 2007 08 06, 12:52)
Sveiko,
Gal kas žinot gerus dyzelistus Kaune?  rolleyes.gif

kaip suprast? mašinas ar ką konkrečiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 08 06, 13:54)
kaip suprast? mašinas ar ką konkrečiai?  g.gif

Dyzelistus-remontujančius, atliekančius diagnostiką dyzelinėms mašinoms rolleyes.gif
Atsakyti
"Dizrida" Taikos pr. specializuojasi tik dyzeliniu masinu remonte.
Atsakyti
QUOTE(laloka @ 2007 08 06, 12:58)
Dyzelistus-remontujančius, atliekančius diagnostiką dyzelinėms mašinoms  rolleyes.gif

Ot žiopla doh.gif įskaičiau dyzelius, ne dyzelistus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonija @ 2007 08 06, 18:35)
"Dizrida" Taikos pr. specializuojasi tik dyzeliniu masinu remonte.

žn šitą.Tikri specai.Bet ir kaina atitinkama... unsure.gif
Atsakyti
geriau niekas nepadarys. nebent nori be garantiju, tai tada kiekvienas garazinis meistriukas kazka pagelbes. Ziurint, ka reikia taisyt smile.gif
Atsakyti
niu dabar blondine pavarys bigsmile.gif

turiu problemele, mano masinytej ford fiesta 94 1.8D pradejo dingti kazkur ausinimo skystis. ziema kai nusipirkom paziurejom - ipylem. o tada vazinejau iki sio sestadienio net neziurejus ir nieko, sest. paziurejus vel pripylem 1 l. ausinimo. pirmad. po darbo bala (kazkur ties vandens pompa) - ipylem 1 l. distiliuoto, nuvezem i garaza, niekur nelasa, tik ant vandens pompos vienas lasas, ta prasme, kad tikrai niekaip tokia bala nepriteketu ax.gif Dabar nieko nepilu, kasdien ryte ir vakare randu balute (vazineju tik i darba ir is jo), bet ausinimo skyscio visad ties minimumu, temperatura vaziuojant normali, uzrasem keist vandens pompa, bet tiesiog idomu ar gali taip buti, kad masina pati atsikrato bereikalingo skyscio? nes pusmeti vazinejau netikrinus ir nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 08 16, 09:49)
niu dabar blondine pavarys bigsmile.gif

turiu problemele, mano masinytej ford fiesta 94 1.8D pradejo dingti kazkur ausinimo skystis. ziema kai nusipirkom paziurejom - ipylem. o tada vazinejau iki sio sestadienio net neziurejus ir nieko, sest. paziurejus vel pripylem 1 l. ausinimo. pirmad. po darbo bala (kazkur ties vandens pompa) - ipylem 1 l. distiliuoto, nuvezem i garaza, niekur nelasa, tik ant vandens pompos vienas lasas, ta prasme, kad tikrai niekaip tokia bala nepriteketu ax.gif Dabar nieko nepilu, kasdien ryte ir vakare randu balute (vazineju tik i darba ir is jo), bet ausinimo skyscio visad ties minimumu, temperatura vaziuojant normali, uzrasem keist vandens pompa, bet tiesiog idomu ar gali taip buti, kad masina pati atsikrato bereikalingo skyscio? nes pusmeti vazinejau netikrinus ir nieko blush2.gif

kiek aš suprantu, tai mano nuomone negali.... galbūt radiatorius kiauras ir leidžia... g.gif
Atsakyti
ziurejom garaze - radiatorius sausas, slangeles tvarkoj visos, vienintelis vienas lasas kabojo ant vandens pompos, bet balos jis negalejo tiek pridaryt ax.gif manem gal spaudimas vaziuojant, bet uzvedus, pagazavus, lasas nepadydejo schmoll.gif
Atsakyti