Įkraunama...
Įkraunama...

man paskambino jo meiluze

QUOTE(burbanti @ 2010 07 29, 16:48)
Protingas tas tavo tevas.Neturetu jis patirties  siame reikale -niekada taip nesakytu .

Taip, protingas. Jie su mama nuo vaikystės draugavo, jau kartu 40 metų. Ir sako, jeigu būtų melo, apgaulės, nebūtų galėję tiek išgyventi kartu. Tik tada tiek metų išgyveni, kai yra ištikimybė, kuri būtina kaip oras, pagarba, meilė.

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 07 29, 14:56)
Na matot, kame pats idomumas... Vienas is budu isvengti atsakomybes, ar budas sumazinti atsakomybes pasekmes. Jums vienodai rodo, kad ta tiesa gali zeisti, svarbu pacios poza ir istikinimai.

Jus matyt ir savo draugei, kolegei "atversite akis", kad vyras jai neistikimas... Nes nutylejimas irgi melo forma. O per laidotuves pasakysit visa tiesa apie mirusiji...

Man ne vienodai rodo, ir kalbu apie tiesą neįžeidžiančiai. Bet ir meluoti neketinu, pvz. sakyti, kad viskas gerai, kai tikrai viskas blogai. Jeigu gera draugė paklaus apie vyrą, ir žinosiu, kad neištikimas, taip, pasakysiu. Nutylėjimą laikau melo forma štai kada: kai tavęs klausia, o tu tyli. Bet jeigu neklausia ir tyli, tada nelaikau. Nes tiesiog tavęs (manęs) niekas ir neklausia, mano (tavo) nuomonė neįdomi. Per laidotuves nekalbu nieko, jeigu ką. Nėra pas mus tos amerikietiškų filmų tradicijos, kalbėti apie mirusįjį. Be to, nekalbėčiau blogai štai dėl ko: tas žmogus, apie kurį kalbu, negali apsiginti, todėl kalbėti blogai būtų neteisinga. Mano gilus įsitikinimas sako, kad tiesa, pasitikėjimas, ištikimybė, pagarba yra svarbi santykiuose kaip oras. Be to santykiai neįmanomi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko raketa: 29 liepos 2010 - 16:24
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 29, 16:23)
Taip, protingas. Jie su mama nuo vaikystės draugavo, jau kartu 40 metų. Ir sako, jeigu būtų melo, apgaulės, nebūtų galėję tiek išgyventi kartu. Tik tada tiek metų išgyveni, kai yra ištikimybė, kuri būtina kaip oras, pagarba, meilė.

Ne apie tai as .As apie tai ,kad tik zmones pereje per viska gali taip kalbeti ...tik pereje ...
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 07 29, 17:37)
Ne apie tai as .As apie tai ,kad tik zmones pereje per viska gali taip kalbeti ...tik pereje ...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 29, 17:23)

Nejuokinkit svieto, kuo toliau skaitau tuo absurdiškiau viskas atrodo, idomu ar bent pati savo pezalais tikite. 37 metų motera tokius vėjus pliurpia.. come on, 40 metų ir jokio melo... o vat mano tėvai dar tik apie 30 metų kartu, ir tėvukas kartais pameluoja mamai, kad jos iš darbo pasiimti negali, nes darbo daug daug susikaupė, o pats lekia į stadioną futbolo žiūrėt... Nu ot niekšas, matyt mažų mažiausia skirtis reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2010 07 29, 20:08)
Nejuokinkit svieto, kuo toliau skaitau tuo absurdiškiau viskas atrodo, idomu ar bent pati savo pezalais tikite. 37 metų motera tokius vėjus pliurpia.. come on, 40 metų ir jokio melo... o vat mano tėvai dar tik apie 30 metų kartu, ir tėvukas kartais pameluoja mamai, kad jos iš darbo pasiimti negali, nes darbo daug daug susikaupė, o pats lekia į stadioną futbolo žiūrėt... Nu ot niekšas, matyt mažų mažiausia skirtis reikia  lotuliukas.gif

Ir dar tokis vienas pamastymas, o jei jūsų sesuo ar brolis, arba sūnus ar dukra papultų į tokią situaciją, kad nuklystų į šoną, jūs juos irgi taip kurvintumėt ir niekšintumėt, dar minėjot, kad nenorėtumėt turėt pažįstamų rate išdavikų, gal besilaikydama savo principų išsižadėtumėt jų?
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2010 07 29, 21:20)
Ir dar tokis vienas pamastymas, o jei jūsų sesuo ar brolis, arba sūnus ar dukra papultų į tokią situaciją, kad nuklystų į šoną, jūs juos irgi taip kurvintumėt ir niekšintumėt, dar minėjot, kad nenorėtumėt turėt pažįstamų rate išdavikų, gal besilaikydama savo principų išsižadėtumėt jų?

Pas juos taip nebus, anie gime jau patepti angel.gif , stacia galva in dangu ais hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari-83 @ 2010 07 29, 21:53)
Pas juos taip nebus, anie gime jau patepti angel.gif , stacia galva in dangu ais  hihihi.gif

Aha, kad ir man tokį tepalą...
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2010 07 29, 20:08)
Nejuokinkit svieto, kuo toliau skaitau tuo absurdiškiau viskas atrodo, idomu ar bent pati savo pezalais tikite. 37 metų motera tokius vėjus pliurpia.. come on, 40 metų ir jokio melo... o vat mano tėvai dar tik apie 30 metų kartu, ir tėvukas kartais pameluoja mamai, kad jos iš darbo pasiimti negali, nes darbo daug daug susikaupė, o pats lekia į stadioną futbolo žiūrėt... Nu ot niekšas, matyt mažų mažiausia skirtis reikia  lotuliukas.gif

Jokio čia absurdo. Išdavystė liks išdavyste, ar 40, ar 50, ar 90 metų, jokio melo būti ir neturi. O mano tėvai niekad nemeluoja. Jeigu eina į balių, ar kur nors, ir negali pasiimti, taip ir pasako, ir jokio čia kriminalo. Nesuprantu aš, pvz. jeigu tėvukas nori į rungtynes, kodėl meluoja? Nesuvokiama man, nebent motina užmuš už pomėgį futbolui. Ir jokių čia vėjų nėra.
Papildyta:
QUOTE(tralaila @ 2010 07 29, 21:20)

Nepapuls. Turiu seserį, nuomonės pas mus apie tai vienodos. O savo pažįstamų moterų rate viena tokia buvo, bendravimas mano su ja baigėsi. Na negalėjau bendrauti. Kai pamatydavau tą jos vyrą, man prieš akis stovėdavo jo žmona ir vaikai. O jai pačiai kažkaip nieko... Palaipsniui ryšiai baigėsi. Negalėjau... O vaikus irgi panašiai auklėsiu, kad jeigu jau pajaučia, kad nebegali šeimoje gyventi, pirmi skyrybom popierius neštų, geriau skausmas nuo skyrybų,nei nuo melo.
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 30, 08:44)
O vaikus irgi panašiai auklėsiu, kad jeigu jau pajaučia, kad nebegali šeimoje gyventi, pirmi skyrybom popierius neštų, geriau skausmas nuo skyrybų,nei nuo melo.

As suprantu ,kad toks atsakymas jums priimtiniausias ir niekuo neipareigojantis ,nors klause tai ne apie tai jus auklejat savo vaikus ar ne .Jusu klause -ka darysi ,jei tavo vaikais suklups ?Tu juos taip pat vadinsi ****** ir issigimeliais .Visada ?Prie visu?visiems girdint?Mesi i juos akmeni?Atsizadesi ,kaip atsizadejai kitu ,kurie nera suristi su tavimi kraujo rysiais .Koneveiksi ,atsisakysi ju ,kaip atsisakei kitu ,kurie nebijo garsiai pasakyti -klydau ,atgailauju . Tu jiems ,savo vaikams ,neatleisi kol gyva busi?
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 29, 14:30)
Sakau tiesą, be abejo. Bet čia kalba neina apie aksesuarus. Jeigu draugė apie juos paklausia, ir jie nedera, taip ir sakau. "Atrodai pobaisiai". Nepyksta, nes tai draugė, nuoširdžiai sakau. O vaikams aiškinu, kad meluoja blogi žmonės.

Tiesiog jus sventoji butybe,nuzengusi is dangaus,kad apviestu zmonija apie neistikimybe lotuliukas.gif .
Nei jus,nei jusu tevai neturi teises teisti zmoniu,kurie eina i kaire,tolerantiskumo ir pagarbos kitiems zmonems pas jus nulis seimoje,ar tokiu svarbiu dalyku jums tevai neiskiepijo?
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2010 07 30, 11:48)
As suprantu ,kad toks atsakymas jums priimtiniausias ir niekuo neipareigojantis ,nors klause tai ne apie tai jus auklejat savo vaikus ar ne .Jusu klause -ka darysi ,jei tavo vaikais suklups ?Tu juos taip pat vadinsi ****** ir issigimeliais .Visada ?Prie visu?visiems girdint?Mesi i juos akmeni?Atsizadesi ,kaip atsizadejai kitu ,kurie nera suristi su tavimi kraujo rysiais .Koneveiksi ,atsisakysi ju ,kaip atsisakei kitu ,kurie  nebijo garsiai pasakyti -klydau ,atgailauju . Tu jiems ,savo  vaikams ,neatleisi kol gyva busi?

Ne tokia ji jau ir sventoji,jei savo vaikus vadins ****** ir zemins,jei jie gyvenime suklys,nenoreciau tokios mamos tureti unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 30, 09:44)
O vaikus irgi panašiai auklėsiu,

tai nera dar ka aukleti? bigsmile.gif

auklek kaip nori,uzaugs ir zengs savo keliu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 30, 09:44)
Nepapuls. Turiu seserį, nuomonės pas mus apie tai vienodos. O savo pažįstamų moterų rate viena tokia buvo, bendravimas mano su ja baigėsi. Na negalėjau bendrauti. Kai pamatydavau tą jos vyrą, man prieš akis stovėdavo jo žmona ir vaikai. O jai pačiai kažkaip nieko... Palaipsniui ryšiai baigėsi. Negalėjau... O vaikus irgi panašiai auklėsiu, kad jeigu jau pajaučia, kad nebegali šeimoje gyventi, pirmi skyrybom popierius neštų, geriau skausmas nuo skyrybų,nei nuo melo.

Neįdomūs man jūsų išvedžiojimai, noriu konkretaus atsakymo taip arba ne.

Papildyta:
QUOTE(Lass @ 2010 07 30, 12:01)
Ne tokia ji jau ir sventoji,jei savo vaikus vadins ****** ir zemins,jei jie gyvenime suklys,nenoreciau tokios mamos tureti unsure.gif .

Ne iš šitos serijos, bet turėjau mokytoją, kuri yra pareiškusi, kad niekad dukrai neatleistų ir jos išsižadėtų, jei susimetusi skudurus su vyrų gyventų, o pati kaliniams laiškus rašydavo, į doros kelią vedė. Savam vaikui, atleist negalima, o nusikaltėlį sugebėdavo suprast..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tralaila: 30 liepos 2010 - 11:09