QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 29, 09:47)
Visų pirma vaiko niekas neskatina taip galvoti. Jis tai sugalvojo pats. Pats!!! Neskatina jo niekas taip galvoti, bet faktas tas, kad jis tikrai nereikalingas, nes atsimenamas tikro tėvo kartą ar du per metus vienai dienai. Na nereikalingas, ir vaikai, būdami jautrūs, tai jaučia. Atvirkščiai, stengiamės kalbėti, kad jis daug dirba, kad užimtas, bet būtinai apie jį galvoja. (Nors pati dūšioje garantuoju, kad ne). O dėl savo teisumu - abejoju, žinoma, daug kur, išskyrus neištikimybę. Čia nėra ko abejoti. Vaikui apie neištikimybę dar nieko nepasakoju, anksti ir nesupras. Bet suaugusiam būtinai reikia išdėstyti šį juodą dalyką.
Kai as buvau maza, skyresi mano brolis. Stogas kilnojosi, ir tikrai 5- 6 metai, kai as save atsimenu, brangute, nera mazai, kad nesuvoktum kas dedasi. O svarbiausia, mano ausys buvo pastatytos kaip lokatoriai, gaude kiekviena pyptelejima. Vaikai nera kurti, ir akli, jie jaucia fona ir nuotaikas, o ir labai daug ka supranta, ypac kai tetules aplinkui viska pranesa. Kartais jie net kalba tai ka nori girdeti suague. Sioje istorijoje svarbiausia buvo, kad marti buvo kaimynes anuke. Tad isivaizuodjate, tarp kokiu ugniu man teko buti, kai kaimyne turejo savo anukus, su kuriais as draugavau, be to, kaimynes marti buvo mano aukletoja, darzelyje... Meksikieciu serialas.
Alisia, niekas neteigia, kad tai ka sako Juoko raketa yra absurdas, bet ji nenori, negali, ar nesugeba suvokti, kad ne viskas yra juoda. Zinoma, tai jos valia, bet ateis laikas, kada ji tai suvoks, o gal ir ne...