Įkraunama...
Įkraunama...

man paskambino jo meiluze

QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 29, 09:47)
Visų pirma vaiko niekas neskatina taip galvoti. Jis tai sugalvojo pats. Pats!!! Neskatina jo niekas taip galvoti, bet faktas tas, kad jis tikrai nereikalingas, nes atsimenamas tikro tėvo kartą ar du per metus vienai dienai. Na nereikalingas, ir vaikai, būdami jautrūs, tai jaučia. Atvirkščiai, stengiamės kalbėti, kad jis daug dirba, kad užimtas, bet būtinai apie jį galvoja. (Nors pati dūšioje garantuoju, kad ne). O dėl savo teisumu - abejoju, žinoma, daug kur, išskyrus neištikimybę. Čia nėra ko abejoti. Vaikui apie neištikimybę dar nieko nepasakoju, anksti ir nesupras. Bet suaugusiam būtinai reikia išdėstyti šį juodą dalyką.

Kai as buvau maza, skyresi mano brolis. Stogas kilnojosi, ir tikrai 5- 6 metai, kai as save atsimenu, brangute, nera mazai, kad nesuvoktum kas dedasi. O svarbiausia, mano ausys buvo pastatytos kaip lokatoriai, gaude kiekviena pyptelejima. Vaikai nera kurti, ir akli, jie jaucia fona ir nuotaikas, o ir labai daug ka supranta, ypac kai tetules aplinkui viska pranesa. Kartais jie net kalba tai ka nori girdeti suague. Sioje istorijoje svarbiausia buvo, kad marti buvo kaimynes anuke. Tad isivaizuodjate, tarp kokiu ugniu man teko buti, kai kaimyne turejo savo anukus, su kuriais as draugavau, be to, kaimynes marti buvo mano aukletoja, darzelyje... Meksikieciu serialas.

Alisia, niekas neteigia, kad tai ka sako Juoko raketa yra absurdas, bet ji nenori, negali, ar nesugeba suvokti, kad ne viskas yra juoda. Zinoma, tai jos valia, bet ateis laikas, kada ji tai suvoks, o gal ir ne...

Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 07 29, 12:45)
Viskas aisku,kodel jus taip dabar galvojate apie neistikimybe,cia jusu tevai del to kalti,jie jums taip idiege,bet sumastyk tu man taip kalbeti vaikui,kas cia per tevai blink.gif ?Tokie patys turbut,kurie savo vaikams iskiepija toki dalyka,kad sexas yra purvinas,nesvarus reikalas,paskui uzauges vaikas turi rimtu problemu,negali gyventi visavercio lytinio gyvenimo.

Jei man jau sakė beveik suaugusiai, t.y. 18 metų. Ne toks ir vaikas. O sakė teisybę. Kaip tėtis sako: "galiu ranką prie širdies pridėt, mirtim ar gyvybe prisiekt, bet ištikimybė labai svarbu. Esi niekas, jeigu esi neištikimas. Ne žmogus". O mama taip sako: "niekada nemeluok. Pati blogiausia tiesa geriau už melą. Santykiuose. Nenori kartu būti, kas gi paprasčiau - skirkis. Neardyk šeimos. Vedę kaip mirę. O einanti į svetimą šeimą moteris yra tik ir tik k***". Tada išsigandau tokio negražaus žodžio, nukaitau. Bet mama pasakė, kad šiuo atveju tik jis vienintelis tinkamas. Apie seksą mes kalbėdavomės irgi, jis būna tik su mylimu žmogumi, kuris tau ištikimas, ir kuriam tu ištikima.
Papildyta:
QUOTE(juraga @ 2010 07 29, 10:59)

Parazituojatnys ant kitų skausmo. Ir jaučiantys iš to malonumą.
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2010 07 29, 10:49)
A ,tai tu nemoki atleisti ,nes Kristus leidosi  numazgojimas prostitutes asaromis .Jam ir sake -ka tu ji gi k*** ,neleisk jaio to daryti .O ka jis atsake ?Zinai ?

Čia ir esmė, kad aš ne Jėzus Kristus. Išdavystė ir melas, negalėčiau atleisti. Kai pagalvoju, kad mindo su malonumu, meluoja su malonumu, tavo skausmu džiaugiasi ir tuo didžiuojasi. O tu čia atleisk... Na, neįmanoma. Ir nemanau, kad kas nors atleidžia. Tai tik atleidimo regimybė. Pvz. jeigu toks vyras, mindžliojęs savo moterį, užtrunka kur ilgiau, manau, kad pirma tos moters galvoje gimusi mintis, kad jis vėl meluoja.
Papildyta:
QUOTE(Kiera @ 2010 07 29, 10:54)
Nespjaukit i sulini, gali tekt ir atsigert is ten pat wink.gif

Aš skirsiuosi. Ramiai, be skandalų. Paduodu dokumentus teismui, išskiria. Viskas. Be jokio triukšmelio. Nesuteiksiu džiaugsmo mane žeminti. O, dar kokia k*** tuo džiaugtųsi. Tikrai ne.
Papildyta:
QUOTE(alisia28 @ 2010 07 29, 12:17)
per didelis kategoriskumas pasako, jog zmogus nera tolerantiskas, supratingas.

Aš kategoriška tik šia tema. Daugiau ne. Bet neištikimybės atveju tik juoda. Jau 40 metų man greit bus, ir vis tiek nuomonė ta pati. Nepakeisiu. Čia iš esmės neįmanoma tolerancija. Tai būtų nenormalu, toleruoti apgaulę, melą ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko raketa: 29 liepos 2010 - 13:20
Na matot, mane tevai moke, kad pirma kelti pretenzijas sau, o veliau kitimes. Ir negalima viska vienareiksmiskai vertinti, nes mano protas zmogaus, vadinasi ribotas.

O jus kodel nekotiruojat kitu asmenu skausma, tu kurie pamilo. Meile is gailescio, is reikalo, tai jau neskaudinimas... Vaikams tokie sitai rojus? Tuomet, kas yra kekses, anot jusu. Velgi, as nedangstau zodiu zvaigzdutem ir spalvom, nes man tai primena davatkiskuma, jei jau vardinat didziaja zmonijo dali *******, kokia prasme zodzius slepti po simboliais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 liepos 2010 - 13:26
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 29, 14:16)
Parazituojatnys ant kitų skausmo. Ir jaučiantys iš to malonumą.

Kažin, kiek ten to malonumo jie jaučia?
Kažkaip neteko girdėt, kad savo sutuoktiniui neištikimas žmogus jaustų malonumą būtent dėl to, kad sutuoktiniui skauda.
Juk atvirkščiai, ir melo griebiasi tam, kad kitam mažiau skaudėtų... jei žmogui nėra gera dėl to, kad jis malonumais dalinasi su kitu, nes jo draugui skaudu- va dėl ko atsiranda melas ir draugo apgaulė.
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 29, 14:19)

Aš kategoriška tik šia tema. Daugiau ne. Bet neištikimybės atveju tik juoda. Jau 40 metų man greit bus, ir vis tiek nuomonė ta pati. Nepakeisiu. Čia iš esmės neįmanoma tolerancija. Tai būtų nenormalu, toleruoti apgaulę, melą ir pan.

Netiesa, nenoriu kirsinti, todel tik aplamai painesiu, bet as atsimenu toki pat kategoriskuma, kai kalba ejo apie tautine tapatybe.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 07 29, 14:23)
Kažin, kiek ten to malonumo jie jaučia?
Kažkaip neteko girdėt, kad savo sutuoktiniui neištikimas žmogus jaustų malonumą būtent dėl to, kad sutuoktiniui skauda.
Juk atvirkščiai, ir melo griebiasi tam, kad kitam mažiau skaudėtų... jei žmogui nėra gera dėl to, kad jis malonumais dalinasi su kitu, nes jo draugui skaudu- va dėl ko atsiranda melas ir draugo apgaulė.

O tai paaiškink tada, kodėl meluoja? Aš manau, kad arba malonumas, arba vienodai tas sutuoktinis rodo. Tuščia vieta. Nes kitaip neskaudintų. Juk ne klaidą daro, o apgalvotai skaudina. Tiesiog gal vienodai rodo ir sutuoktinis, ir šeima. Aš š***, ar jie - vienodai.

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 07 29, 14:25)
Netiesa, nenoriu kirsinti, todel tik aplamai painesiu, bet as atsimenu toki pat kategoriskuma, kai kalba ejo apie tautine tapatybe.

Atsimenu. Ten buvo toks niunsas: pripažinti galiu vieną dalyką - dėl lietuvių diskriminacijos, mokykloje dar, prieš 20 metų, vos nenusižudžiau. Galvojau, neišlaikysiu. Taigi pasėkmės. O kai pirmų darbų ieškojau, sakė, eik lauk, su savo importine pavarde. Taigi labai daug mane lietuviai diskriminavo, tai be pėdsakų nepareina. Nepasisekė man gyventi nepriklausomybės metu, arba ne, nepasisekė gyventi Lietuvoje. Arba Kaune. Noriu į Vilnių smile.gif. Ten geriau jaučiuosi smile.gif. Nebijau gatvėje kalbėti sava kalba ir laukti, kol kas galvon pasiūlys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko raketa: 29 liepos 2010 - 13:29
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 29, 14:26)
O tai paaiškink tada, kodėl meluoja? Aš manau, kad arba malonumas, arba vienodai tas sutuoktinis rodo. Tuščia vieta. Nes kitaip neskaudintų. Juk ne klaidą daro, o apgalvotai skaudina. Tiesiog gal vienodai rodo ir sutuoktinis, ir šeima. Aš š***, ar jie - vienodai.

O jus visiem ir visada sakot tiesa...
As pavyzdziui esu didele melage, niekada nesakau zmonems, kad jie nederamai suderino aksesuarus. Kam gadinti zmonem nuotaika...

O kodel vaikai meluoja tevms?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 07 29, 14:28)
O jus visiem ir visada sakot tiesa...
As pavyzdziui esu didele melage, niekada nesakau zmonems, kad jie nederamai suderino aksesuarus. Kam gadinti zmonem nuotaika...

O kodel vaikai meluoja tevms?

Sakau tiesą, be abejo. Bet čia kalba neina apie aksesuarus. Jeigu draugė apie juos paklausia, ir jie nedera, taip ir sakau. "Atrodai pobaisiai". Nepyksta, nes tai draugė, nuoširdžiai sakau. O vaikams aiškinu, kad meluoja blogi žmonės.
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 29, 14:28)

Atsimenu. Ten buvo toks niunsas: pripažinti galiu vieną dalyką - dėl lietuvių diskriminacijos, mokykloje dar, prieš 20 metų, vos nenusižudžiau. Galvojau, neišlaikysiu. Taigi pasėkmės. O kai pirmų darbų ieškojau, sakė, eik lauk, su savo importine pavarde. Taigi labai daug mane lietuviai diskriminavo, tai be pėdsakų nepareina. Nepasisekė man gimti nepriklausomybės metu.

O mane daug rusai diskriminavo, nors mano viena is pavardziu slaviska ir ka. Abi traumuotos esam biggrin.gif . Skirtumas yra tas, kiek zmogus turi proto ir sugeba vertinti, kad jei vienas, ar keli idiotai, tai ne visa tauta. Ne koncentruojasi vien savo skauduliais.
Papildyta:
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 29, 14:30)
Sakau tiesą, be abejo. Bet čia kalba neina apie aksesuarus. Jeigu draugė apie juos paklausia, ir jie nedera, taip ir sakau. "Atrodai pobaisiai". Nepyksta, nes tai draugė, nuoširdžiai sakau. O vaikams aiškinu, kad meluoja blogi žmonės.

Ar as klausiau, ka aiskinat vaikams...

As klausiau, kodel meluoja vaikai?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 07 29, 14:31)
O mane daug rusai diskriminavo, nors mano viena is pavardziu slaviska ir ka. Abi traumuotos esam  biggrin.gif . Skirtumas yra tas, kiek zmogus turi proto ir sugeba vertinti, kad jei vienas, ar keli idiotai, tai ne visa tauta. Ne koncentruojasi vien savo skauduliais.

Išlenda tie skauduliai. Ypatingai tada, kai imama kalbėti, kad jie (diskriminuotojai) buvo teisūs, arba sakyti, kad išsigalvoju ir pan. Va tada ima skaudėti, nesvarbu net, kaip seniai tai buvo. Kaip tam luošiui - mainantis orams skauda nupjautą ranką. Man 12-os metų mokyklinės diskriminacijos, deja, nenuėjo veltui. Paskutinėse klasėse vos galo nepasidariau, galvojau, nebeišlaikysiu. O kai darbų ieškojau, vėl tas pas... Bliaudavau ištisai dėl to. Ką gi. Paskui sutikau gerų žmonių, kažkaip apsišlifavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 29, 14:28)
O tai paaiškink tada, kodėl meluoja? Aš manau, kad arba malonumas, arba vienodai tas sutuoktinis rodo.

Kaip tik todėl, kad kyla pavojus prarasti sutuoktinį.
Jei žinotų, kad kitas priims jo neištikimybę be skaudulių ar rimtų pasėkmių judviejų santykiams- tada neslėptų, taip manau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 07 29, 14:32)
O mane daug rusai diskriminavo, nors mano viena is pavardziu slaviska ir ka. Abi traumuotos esam  biggrin.gif . Skirtumas yra tas, kiek zmogus turi proto ir sugeba vertinti, kad jei vienas, ar keli idiotai, tai ne visa tauta. Ne koncentruojasi vien savo skauduliais.
Papildyta:
Ar as klausiau, ka aiskinat vaikams...

As klausiau, kodel meluoja vaikai?

Pagrinde norėdami išsisukti nuo bausmės, iš baimės. Aš pasakiusi, geriau tiesa, negu melas, tada bausmės gali ir nebūti. Negalima bijoti sakyti tiesą, bet reikia bijoti sakyti melą. Tik todėl, kad tiesą pasakė.
Atsakyti