Įkraunama...
Įkraunama...

man paskambino jo meiluze

QUOTE(jaspis @ 2010 08 03, 13:32)
Pagarba, supratimas, noras, tikėjimas, pasitikėjimas. čia plius minus.

Net idomu, kaip dabar Nakviša is to koeficenta isves g.gif
Atsakyti
QUOTE(dvidamutes @ 2010 06 25, 09:27)
sveikutes visos. nezinau net nuo ko pradeti. vakar rasiau jums, kad pasiuliau vyrui skirtis ir jis sutiko. bandziau ji patikrinti ar man ka jaucia, isejau i jonines.aisku man pakele dideli triuksma(nezinau is kur jis suzinojo, kad as sventeje, nes jis dabar isvykes), bet motyvavo savo pykti tuo, kad jis negali pabendrauti su dukryte per skype. negana to priejome prie santykiu aiskinimosi. jis man isdejo kad niekada nebegris. galiausiai gaunu sms zinute nuo jo meiluzes. kad as atstociau nuo savo vyro, kad metai jau jie kartu, ir kad jis nuostabus lovoje. gavau su slapiu skuduru per veida.paskambines man toliau snekejo savo nesamones.prase neatskirti vaiko nuo jo, bet jis i seima nebegris. Viduje tikejau, kad jis myli seima ir gali viska pakeisti savyje.mate, kad man skaudu, kad verkiu, tai his man liepe kreiptis pas psichologa. nezinau moterys/merginos, kaip viska isgyvent. beproto skaudu ir labai kankinuos.atrodo niekas gyvenime nebemiela ir nebesinori nieko. prasau patarkit kaip gyvent ir kaip elgtis?

Nu jo, mergina (meilužė) savigarbos irgi neturi. O jūs leiskit sau "nukraujuoti" ir išgyventi tą skausmą, o stiprybė atsiras ir gana greitai.
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2010 08 03, 14:32)

tai meile?
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 08 03, 13:56)
tai meile?

Sudedamosios dalys vadinamos meilės. Vienos iš pagrindinių.
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2010 08 03, 13:32)

Ir kuri iš šių dalių yra nesusijusi su jausmine puse?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2010 08 03, 14:03)
Ir kuri iš šių dalių yra nesusijusi su jausmine puse?

daug maž visos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2010 08 03, 14:30)
daug maž visos biggrin.gif

Dėja, jos visos susijusios su jausmais ir emocijomis. Visos priklausomai nuo asmens darančo tam tikrus veiksmus, kurie įtakoja, kito asmens juslinę pasaulėžiūrą.
Lygiai taip pat kaip ir versle, jūs man pakiaulinate vieną kartą, aš galiu suprasti jūsų nemokumo priežastis (sunkūs laikai, krizė). Jei jūs man pakiaulinsite antrą kartą (nors žinosiu iš kitų šaltinių, kad priežastys yra visisškai kitos) - verslo sandoris su jumis bus nutrauktas, kadangi esate nepatikimas klientas.
Jūs, kaip partneris, nekelsite man jokio pasitikėjimo ir pagarbos. Nors asmeniniame bendravimo lygmenyje mes ir toliau galėsime tęsti bendravimą.
Atsakyti
Na ,tai nusprendet ka darysit su savo vaikais ,kai jie paslys gyvenimo kely ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 08 04, 09:51)
Na ,tai nusprendet ka darysit su savo vaikais ,kai jie  paslys gyvenimo kely ?  lotuliukas.gif

Nieko nebus....nes daba nėra konclagerių, kur jie galėtų būti ištremti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2010 08 04, 09:58)
Nieko nebus....nes daba nėra konclagerių, kur jie galėtų būti ištremti biggrin.gif

Gaila ,o reiktu .Nes saziningos motinos privalo savo vaikus nubausti ,jei jie suklydo .
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 08 04, 10:06)
Gaila ,o reiktu .Nes  saziningos motinos  privalo  savo vaikus nubausti ,jei jie suklydo .

Tai gal uždės ant kaklo lentelę su užrašu "nusidėjelis. Ne žmogus" ir paleis ganytis po miestą g.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2010 08 04, 10:13)
Tai gal uždės ant kaklo lentelę su užrašu "nusidėjelis. Ne žmogus" ir paleis ganytis po miestą g.gif

Nu gal ,as tai manau ,kad tokios motinos turetu neisileisti vaiku pro duris .Ir iskelti plakata virs namo
"MANO DUKRA KUR-VA ,O SUNUS ISSIGIMELIS "
Atsakyti