Įkraunama...
Įkraunama...

man paskambino jo meiluze

QUOTE(jaspis @ 2010 08 04, 12:17)
Labai riboto supratimo vaikas išaugs.

nu jau pavyzdys pati kometa,juk tevai augino kaip laukine,grandinemis pririse... atvesdavo kazkur,parodydavo kazka,graziu gramatiniu zodziu ismokino,iki siol nepamirsta kurvintis... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 08 03, 09:22)
Žinote, kada tai (neištikimybė) būtų nuslydimas: kai privaro tave narkotikų, suriša, pasiunčia į nokautą, primuša, prie lovos pririša, ir padaro, ką norėję, va čia nuslydimas būtų. Kitu atveju ne.

va jums apibrėžimas nuklydimo biggrin.gif
Atsakyti
Tevu meile vaikams yra besaligiska, ir aciu Dievui. Net zmogzudys yra vertas meiles, gerbiu tevus, kurie neatsizada savo vaiku sunkia, isbandymo valanda, nors vaikas ir nuskaltes, perzengies visas ribas. Labai lengva buti geru vaikuciu tevais. Kristus sake, kad man mielesnis vienas nusidejelis, kuris grizo i doros kelia, nei desitm skaistuoliu-teisuoliu (esu agnostike, jei ka). Kodel?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 rugpjūčio 2010 - 11:29
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 08 04, 11:12)
. Sako, ji ateina pas mūsų kaimyną, jis dėl jos metė du vaikus. Vaikeli, ateik tau parodysiu k***. Va tokių moterų reikia vengti, tokia reikia stengtis niekada netapti. Tiems vaikams labai skauda, jų mamai dar labiau, o šitai moteriai nerūpi." Nuo to keiksmažodžio mane net į prakaitą išmušė, bet įstrigo vaizdas ilgam ilgam. Gal ir dabar tą moterį gatvėje pažinčiau,nes iš mūsų išsikėlė.

Man tokie apibendrinimai blink.gif
Nei jus zinot kaip tas kaimynas gyveno, nei kaip pas ji buvo seimoje, nei del ko skyresi, nei kaip atsirado ta moteris, bet etiketi priklijuot visi is kart skuba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2010 08 04, 12:25)
Nei jus zinot kaip tas kaimynas gyveno, nei kaip pas ji buvo seimoje, nei del ko skyresi, nei kaip atsirado ta moteris, bet etiketi priklijuot visi is kart skuba doh.gif

nu tai kaip anksciau tik moteris grazesne,iskart ragana ir ant lauzo.. nes gi visi kaimo vyrai jos nori biggrin.gif
taigi cia taspats.. kaimynas isejo is seimos pas kazka ir ji iskart tapo *****.. biggrin.gif o gal kaimyno zmona tuos du vaikus jam "atnese" irgi nuo skirtingu vyru pavyzdziui,nesigilino kometka tavo tevai giliau i ta seima??? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2010 08 04, 11:25)

Stai jums ir didziausias pavyzdys ,kaip tevai savo perdetu davatkiskumu gali suzaloti vaiku psichika .
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 08 04, 12:24)
Tevu meile vaikams yra besaligiska

oi siais laikais nezinosi kas tavo vaikas ir kas tavo tevai,atsargiai su smerkimais lotuliukas.gif ziurek raketai tevas pries smerciu prisipazins,kad ji ne jo vaikas biggrin.gif arba kad ji turi dar pora trejetu netikru broliu seseru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 08 04, 12:29)
Stai jums  ir  didziausias pavyzdys ,kaip tevai savo perdetu davatkiskumu gali suzaloti vaiku psichika .

Gerais norais pragaro kelias gristas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 08 04, 11:24)
Tevu meile vaikams yra besaligiska, ir aciu Dievui.

O gal cia koks sektiskas tikejimas -neatleisti ,pas raketa?Nes kitos priezasties nematau tokiam ozkiskame uzsispyrime
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 08 04, 11:30)
Gerais norais pragaro kelias gristas.

Stai kodel reikalingas "aukso viduriukas".
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 08 04, 12:30)
oi siais laikais nezinosi kas tavo vaikas ir kas tavo tevai,atsargiai su smerkimais  lotuliukas.gif ziurek raketai tevas pries smerciu prisipazins,kad ji ne jo vaikas  biggrin.gif arba kad ji turi dar pora trejetu netikru broliu seseru  biggrin.gif

Negi jūs galvojat, kad tai priverstų juoko raketą kitaip mastyti g.gif
Kitiems tokią naujieną sužinoti, gal būtų svajonės išsipildymas g.gif

Mano nuomone, didelė tikimybė, kad juoko raketos vaikai užaugs taip pat turėdami savo nuomonę apie ištikimybę. Nereikia tam net pirštu į kažką baksnoti. Vaikai viską "sugeria" iš šeimos, tėvų, santykių ir t.t.
Juoko raketa paslydusiam savo vaikui atleistų, kaip atleidžia visos mamos, bet tikrai suvoktų, kad jos vaikas pasielgė ne taip, kaip derėtų.
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2010 08 04, 12:32)
O gal cia koks sektiskas tikejimas -neatleisti  ,pas raketa?Nes kitos priezasties nematau tokiam ozkiskame uzsispyrime
Papildyta:

Stai kodel reikalingas "aukso viduriukas".

O kur tas aukso viduriukas? Jeigu galvoja žmogus, kad yra teisus, tai jam ir yra tas teisumas aukso viduriukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 08 04, 12:16)
Negi jūs galvojat, kad tai priverstų juoko raketą kitaip mastyti g.gif
Kitiems tokią naujieną sužinoti, gal būtų svajonės išsipildymas g.gif

Mano nuomone, didelė tikimybė, kad juoko raketos vaikai užaugs taip pat turėdami savo nuomonę apie ištikimybę. Nereikia tam net pirštu į kažką baksnoti. Vaikai viską "sugeria" iš šeimos, tėvų, santykių ir t.t.
Juoko raketa paslydusiam savo vaikui atleistų, kaip atleidžia visos mamos, bet tikrai suvoktų, kad jos vaikas pasielgė ne taip, kaip derėtų.

Tai jei ji suprastu savo vaika ,tai kodel ji kitu negali suprasti ?Ka ,jos vakai isskirtiniai ,geresni nei musus visu paemus?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 08 04, 13:18)
Tai jei ji  suprastu savo vaika ,tai kodel ji kitu negali suprasti ?Ka ,jos vakai isskirtiniai ,geresni  nei musus visu paemus?

Atleiskit, ne viską skaičiau blush2.gif Ar tai ji jūsų vaikus taip vadino?
Atsakyti