Įkraunama...
Įkraunama...

man paskambino jo meiluze

QUOTE(Juoko raketa @ 2010 08 04, 14:47)
Ar aš antra. Čia ne nuslydimas, supraskite, tai daroma žinant apie pasėkmes, žinant, ką darai. Koks gi čia nuslydimas? Nesąmonė pati didžiausia taip manyti. Nieko neužblokavau aš, tiesiog sąmoningai daromo melo nevadinu paslydimu, nevynioju į vatą.

N E G L M A buti tokiam kategoriskam ,nes gyvenimas taip kartais pamoko ,kad noresis jums ta savo kategoriskuma sugvalgyti ,is gedos ...Kad taip neatsitiktu ,turite buti pakantesne .
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 08 04, 15:50)
N E G L M A buti tokiam kategoriskam ,nes gyvenimas taip kartais pamoko ,kad  noresis jums ta savo kategoriskuma sugvalgyti ,is gedos ...Kad taip neatsitiktu ,turite buti pakantesne .

Gi sakiau, skirsiuos iš karto, jeigu taip bus. Nesakau, kad niekada nebus. Tam yra skyrybos. Neištikimybė nėra nuslydimas, paklydimas ir klaida. Aišku, skaudės, bet skirsiuosi ir tiek. Skiriasi gi žmonės, lygiai kaip susieina.
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 08 04, 14:49)

Melas ten dedasi. Viskas.

Neisigilini tu ,pavirsutiniskai viska vertini .Supratau ...tavo visos teorijos del pavirsutiniskumo ,del nesugebejimo apciuopti branduolio .Todel ir atsakymas tavo toks keistas , i mano paklausima kas dejosi tos moters sieloje
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 08 04, 15:52)
Neisigilini tu ,pavirsutiniskai viska vertini .Supratau ...tavo visos teorijos del pavirsutiniskumo ,del nesugebejimo  apciuopti   branduolio .Todel ir atsakymas tavo toks keistas , i mano paklausima kas dejosi tos moters sieloje

O kas ten gali dėtis, jeigu moteriškė susidėjo su vedusiu niekšu? Žinodama, kad vedęs, jai tas turi būti tabu. Vedęs kaip miręs. Ir būtent iš gailesčio tai sakau, nes mačiau skausmą, ašaras, teko nuo savidžudybės gelbėti, būtent dėl šito melo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko raketa: 04 rugpjūčio 2010 - 14:54
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 08 04, 14:51)
Gi sakiau, skirsiuos iš karto, jeigu taip bus. Nesakau, kad niekada nebus. Tam yra skyrybos. Neištikimybė nėra nuslydimas, paklydimas ir klaida. Aišku, skaudės, bet skirsiuosi ir tiek. Skiriasi gi žmonės, lygiai kaip susieina.

Skirsiesi ,tikrai skirsiesi ,bet ne del to kad taip nori ,o del to ,kad taip snekejai visa laika ,tau nebus kitos iseities ,tu gi nenoresi pries kitu akis atrodyti apgailetina ir nesilaikanti savo zodzio ?
Papildyta:
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 08 04, 14:54)
O kas ten gali dėtis, jeigu moteriškė susidėjo su vedusiu niekšu? Žinodama, kad vedęs, jai tas turi būti tabu. Vedęs kaip miręs. Ir būtent iš gailesčio tai sakau, nes mačiau skausmą, ašaras, teko nuo savidžudybės gelbėti, būtent dėl šito melo.

biggrin.gif biggrin.gif as niekaip negaliu atsistebeti zmoniu naivumu ...ne ,ne naivumu -amzinu nesubrendimu ...
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 08 04, 15:54)
Skirsiesi ,tikrai skirsiesi ,bet ne del to kad taip nori ,o del to ,kad taip snekejai visa laika ,tau nebus kitos iseities ,tu gi nenoresi pries kitu akis atrodyti apgailetina ir nesilaikanti savo zodzio ?

Ne, aš su apgaviku negalėsiu gyventi, o ne todėl, kad žodžio nesilaikau. Negalėsiu nė po vienu stogu būti, kartu valgyti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 08 04, 14:54)

Bet Tu verta pagyrimo vien už tai, kad sugebi viską tvarkingai sudėliot į lentynas biggrin.gif
Kad tik spinta atlaikytų....
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 08 04, 14:55)
Ne, aš su apgaviku negalėsiu gyventi, o ne todėl, kad žodžio nesilaikau. Negalėsiu nė po vienu stogu būti, kartu valgyti ir pan.

Na ,na ,mylimam zmogui daug kas atleidziama ir su daug kuo susitaikoma .Ir prisitaikoma
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 08 04, 15:56)
Na ,na ,mylimam zmogui daug kas atleidziama ir su daug kuo susitaikoma .Ir prisitaikoma

Klaidos atleidžiamos, suplantuotas melas - ne. Nes kartą buvęs neištikimu, būtinai bus vėl ir vel. Iš meilės ir paleisiu, tegul eina sau. Aš pakankamai stipri, kad išgyvenčiau ir pati. Nes neištikimybės vaiduoklis vis tiek santykius subaigs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko raketa: 04 rugpjūčio 2010 - 14:57
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 08 04, 15:39)
Kas tikrai ne. Pasakiau savo nuomonę. Neištikimybei santykiuose nėra vietos. Aišku, neitikimieji ir neišikimosios gi turi kažkaip teisinti savo bjaurų elgesį. Kažkaip raminti savo sąžinės, jeigu tokią kada nors turėjo, likučius. Eina gi kairėn, nori teisintis kitų akyse, tam tinka bet koks būdas - toliau kitus žeminti, jeigu kas prieš neištikimybę, jį su  žeme maišyti.

ir ka, tu, kvailute, darysi, jei kada gyvenime turesi vyra ir jis i kaire nueis?
Pati "pasikabinsi", ji nuzudysi? Nes nieko paprasto, ismintingo ir logisko juk nesugalvosi..
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 08 04, 15:54)

Tame yra daug tiesos. Zmogus ivaro tokiais pareiskimais save i kampa, atimdamas is save galimybe laviruoti. Tampa savo anksciau issakytu minciu ikaitu, nors sieloje gali noreti daryti priesingai, nes myli, o praradimo skausmas gali buti net keleriopai didesnis nei neistikimybes. BAisiausia bus kai suvoks, kad del ambiciju prarado mylima zmogu. Bet galimas daiktas kad vel prades kaltinti neistikybe, o ne savo pasirinkima.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 08 04, 15:57)
ir ka, tu, kvailute, darysi, jei kada gyvenime turesi vyra ir jis i kaire nueis?
Pati "pasikabinsi", ji nuzudysi? Nes nieko paprasto, ismintingo ir logisko juk nesugalvosi..

Kvailute, skirsiuosi, daug kartų tai rašiau. Būtinai būtiniausiai skirsiuosi ir gyvensiu toliau.
Atsakyti