Įkraunama...
Įkraunama...

man paskambino jo meiluze

O aš iš vienos pusės sutinku su raketa. Aš irgi neištikimybės negali vadinti paslydimu ar klaida. Už klaidas reikia mokėti. Jei girtas sėdi prie vairo ir užmuši vaiką, kaip gali tą "paslydimą" ištaisyti g.gif už jį atsakyti reikia. Nes sėsdamas žinojai kokios gali būti pasekmės. Flirtas, palankumas ir visa kita na gerai, neatsispiri, bet seksas g.gif turi surasti vietą kur juo užsiiimti, planuoti. Man ne neištikimybė baisiausia, o MELAS.

Ar atleisčiau- nežinau. Nuoširdžiai, nežinau, nes nebuvau su tuo susidūrus. Dabar negaliu įsivaizduoti pateisinimų, bet tai tik teoriniai pamastymai.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 08 04, 15:58)
O aš iš vienos pusės sutinku su raketa. Aš irgi neištikimybės negali vadinti paslydimu ar klaida. Už klaidas reikia mokėti. Jei girtas sėdi prie vairo ir užmuši vaiką, kaip gali tą "paslydimą" ištaisyti  g.gif  už jį atsakyti reikia. Nes sėsdamas žinojai kokios gali būti pasekmės. Flirtas, palankumas ir visa kita na gerai, neatsispiri, bet seksas  g.gif  turi surasti vietą kur juo užsiiimti, planuoti. Man ne neištikimybė baisiausia, o MELAS.

Ar atleisčiau- nežinau. Nuoširdžiai, nežinau, nes nebuvau su tuo susidūrus. Dabar negaliu įsivaizduoti pateisinimų, bet tai tik teoriniai pamastymai.

Tai šioj temoj man nesuprantamiausia ir yra, kad neištikimybė laikoma klaida. Na nėra, nebuvo ir nebus ji niekada klaida. Per amžių amžius. Tai suplanuotas melas, apgaulė.
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 08 04, 16:00)
Tai šioj temoj man nesuprantamiausia ir yra, kad neištikimybė laikoma klaida. Na nėra, nebuvo ir nebus ji niekada klaida. Per amžių amžius. Tai suplanuotas melas, apgaulė.

Bent jau as su jumis diskutuoju ne delto, o del jusu nenoro matyti probelmos visumos, o tik is aukos puses.
Atsakyti
taipadarysi didziausia kvailyste savo gyvenime.. tokia viena vaiksto aplinkui.. Nuejo vyras karta i kaire, kazkas jos mamai paskambino - matyt kokia "gera" moteriske, tai ta kvailute eme ir issiskyre..
Ir koks rezultatas? Vyras jau vede kita, visai kita moteri, ne ta, su kuria "nuejo", turi maza vaikuti, gyvena sau laimingi.. O ka ta principingoji? Ogi nieko.. Gyvena sau viena jau kokie 8-9 metai, pasikelusi savo principuose, paskendusi savo nelaimeje.. tai priauga 10-15 kg, tai numeta, vel priauga ir t.t. Ir viskas.. Dar ne 40 jai ,bet netoli..
Man ta istorija yra didziulis pamokymas, kaip principai ir "auksta morale" zmogui gyvenima sueda..
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 08 04, 15:00)

O as laikau ,nu as neistikima vyrui ,nu neistikima -zodziai ,ne darbais lotuliukas.gif .Ir ka ,dabar mane reikia mesti ,vyras turi skirtis ?Bet gi jis gauna tai ,ko negauna ne vienas su manimi kalbantis...
Atsakyti

tau mama tikriausiai niekad nesake, kad yra toks dalykas kaip aistra? Kaip akimirksnio meile? Ka ji su zmonemis daro, irgi neteko girdeti?
Manau gyvenimas tau dar visko parodys, neziuredamas i tavo nuostatas, principus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 08 04, 15:49)
Ir dar: pavargau jau diskutuoti šia tema.

Jus nediskutuojat. Jus kartojat tuos pacius teiginius kaip zirnius i siena.
As jau pries koki pusmeti klausiau, kodel butinai neistikimybe tapatinat su apgaule ir melu, nes tai jusu pagrindinis ikaltis - neistikimybe yra apgaule ir melas - bet jus taip ir neatsaket, tik dar 50 kartu pakartojot savo keismazodzius. Nieko, jokiu argumentu apart savo sutrikusios psichikos drauges pavyzdzio. Kokia gali buti su jum diskusija? Tas pats ir kitose temose - uzsispyrus kartojat savo skundus del to, kad lietuviai jus persekiojo ir traumavo ir viskas. tiesiog to, kad zmones jusu nemego, nenorejot pripazinti kaip savo elgesio pasekmes, todel pasirinkot sau patogu varianta - kentejima uz tai, kad esat kitataute.
tai kokios cia diskusijos gali buti?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 08 04, 15:04)
tau mama tikriausiai niekad nesake, kad yra toks dalykas kaip aistra? Kaip akimirksnio meile? Ka ji su zmonemis daro, irgi neteko girdeti?
  Manau gyvenimas tau dar visko parodys, neziuredamas i tavo nuostatas, principus biggrin.gif

Neparodys ,nes ji begs nuo ju ,kaip isdegus akis begs ,o zinai kodel ji tai darys -vel gi -nenoredama apsimeluoti ... nenoredama atsidurti toje padetuje ,kur jos zodziai neatitinka materijos .
Papildyta:
QUOTE(trumpam @ 2010 08 04, 15:05)
Jus nediskutuojat. Jus kartojat tuos pacius teiginius kaip zirnius i siena.
As jau pries koki pusmeti klausiau, kodel  butinai neistikimybe tapatinat su apgaule ir melu, nes tai jusu pagrindinis ikaltis - neistikimybe yra apgaule ir melas -  bet jus taip ir neatsaket, tik dar 50 kartu pakartojot savo keismazodzius. Nieko, jokiu argumentu apart savo sutrikusios psichikos drauges pavyzdzio. Kokia gali buti su jum diskusija?  Tas pats ir kitose temose - uzsispyrus kartojat savo skundus del to, kad lietuviai jus persekiojo ir traumavo ir viskas. tiesiog to, kad zmones jusu nemego, nenorejot pripazinti kaip savo elgesio pasekmes, todel pasirinkot sau patogu varianta - kentejima uz tai, kad esat kitataute.
tai kokios cia diskusijos gali buti?

O gal ji nesugyvenams zmogus ?Gi buna tokiu ekzemplioriu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 04 rugpjūčio 2010 - 15:07

Oi jau su tuo per amziu amzius,tai perlenket lazda,juokdare,netikiu,kad jums 37m.ar kiek ten,nesuaugus jus dar kazkokia,atsilikusi nuo gyvenimo.
Atsakyti
Man uzkliuvo dar vienas dalykas - kodel taip akcentuojama ta neistikimybe? Kas tai yra? fiziologinis poreikis seksui, patenkintas su kitu asmeniu? Tai gal ir valgyti antrai pusei reiktu neleisti niekur kitur, isskyrus savo virtuve?
Meile ir seksas vyrams - visiskai nesusije dalykai.. jei jie masturbupjasi su kokiu zurnalu, ar kompu - tai ka, reiskia kad mirtinai ta zurnala isimylejo? biggrin.gif
Skiriate perdaug demesio smulkmenoms..
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 08 04, 16:10)
Oi jau su tuo per amziu amzius,tai perlenket lazda,juokdare,netikiu,kad jums 37m.ar kiek ten,nesuaugus jus dar kazkokia,atsilikusi nuo gyvenimo.

o gal 67 g.gif
kai pats negali, tada ir is kitu atimti nori?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 08 04, 15:11)
Man uzkliuvo dar vienas dalykas - kodel taip akcentuojama ta neistikimybe? Kas tai yra? fiziologinis poreikis seksui, patenkintas su kitu asmeniu? Tai gal ir valgyti antrai pusei reiktu neleisti niekur kitur, isskyrus savo virtuve?
  Meile ir seksas vyrams - visiskai nesusije dalykai.. jei jie masturbupjasi su kokiu zurnalu, ar kompu - tai ka, reiskia kad mirtinai ta zurnala isimylejo? biggrin.gif
  Skiriate perdaug demesio smulkmenoms..

As garantuoju ,jog raketa dabar pasakys ,jog jos vyras niekad nesimasturbuoja ,nes cia ir gi yra neistikimybe zmonai ...
Papildyta:
QUOTE(trumpam @ 2010 08 04, 15:12)
o gal 67  g.gif 
kai pats negali, tada ir is kitu atimti  nori?

Isvada darau tokia-raketa nera grazi moteris ,ji niekad neturejo pasisiokimo vyru tarpe , daug ka ,benram gyvenimui su vyru ,yra dave jos tevai ,todel ji diktuoja vyrui salygas .
Atsakyti