Antroji reklaminė
Man pirmosios tyla patinka.
Antroji reklaminė
Irgi labai.
Antroji reklaminė
su tuo vienu pipiru
O man patinka antra ir trečia nuotraukos.
man irgi su vienu pipiru 
dekui visoms
dekui visoms
Man tai visos.
ir man labai grazu.
ypac kontekste tokios per preikta rosiamos tolimos moduliacijos (e-c), per kuri atsirado
absoliuciai profesinis galvos skausmas
- kas tai po butelaiciu
ir kaip siejamas kvapas su duota muzika. isprotesiu gi
ypac kontekste tokios per preikta rosiamos tolimos moduliacijos (e-c), per kuri atsirado
QUOTE(by ki @ 2012 10 29, 18:26)
ir man labai grazu.
- kas tai po butelaiciu
ir kaip siejamas kvapas su duota muzika. isprotesiu gi 
by ki
ten yra knygu second hande uz 1,5 Lt pirktas natu sasiuvinys - as i tokius lapus dovanas vynioju
specialiai nuejau paziurejau kurinio pavadinima - tai ten yra A.Bražinskio Trys pjesės
QUOTE(LEEja @ 2012 10 29, 17:38)
by ki
Jus "prie muzikos" dirbat?
ten yra knygu second hande uz 1,5 Lt pirktas natu sasiuvinys - as i tokius lapus dovanas vynioju
ir siaip dar anava kur nors pritaikau
specialiai nuejau paziurejau kurinio pavadinima - tai ten yra A.Bražinskio Trys pjesės
QUOTE(by ki @ 2012 10 29, 19:47)
siejama tik kaip padekliukas po buteliuku
QUOTE(theorema @ 2012 10 29, 19:02)
Beje, gera vyniojamojo popieriaus idėja...
panos, baikit! brazinskas, vargsas, rase-rase, kure-kure, o jus- "viniojamojo popieriaus"... kita vertus, jeigu tokia paklausa jo 3 pjesems bus, gaus diedas daug autoriniu