Ojojoj, kaip gražu! LEEja, turit ne tik gerą nosį, bet ir puikią akį

QUOTE(Renatina @ 2012 10 29, 23:06)

LEEja, visos gražios, o antra gražiausia

aciu, kas ziurejo, kas komentavo, kas ne, kam patiko ir kam ne 
o dabar ir klausimas iskilo del tu natu popieriaus - cia turbut tos muzikos autoriui gaunasi kaip izeidimas... as kazkodel visai apie tai nepagalvojau, bet kita vertus, yra kitas lazdos galas, sitaip as mazinu vartojima ir siek tiek prie ekologijos prisidedu pirkdama jau kazkieno naudota ir jam nereikalinga daikta, o ne nauja. tada jis atgimsta nuotraukose ir kaip dovanos ipakavimas

o dabar ir klausimas iskilo del tu natu popieriaus - cia turbut tos muzikos autoriui gaunasi kaip izeidimas... as kazkodel visai apie tai nepagalvojau, bet kita vertus, yra kitas lazdos galas, sitaip as mazinu vartojima ir siek tiek prie ekologijos prisidedu pirkdama jau kazkieno naudota ir jam nereikalinga daikta, o ne nauja. tada jis atgimsta nuotraukose ir kaip dovanos ipakavimas

QUOTE(Renatina @ 2012 10 29, 23:06)
Sutinku su kiekvienu žodžiu

QUOTE(LEEja @ 2012 10 30, 10:05)
acia turbut tos muzikos autoriui gaunasi kaip izeidimas...
del manes - pakuokite kiek sau norit! bet brazinskas dar gyvas LATGOS ginamas pakankamai kruopstus ta prasme autorius. del sv.ramybes geriau vyniokite i ka kita

buvau lauke siandien, tai tuo paciu... 

Vidurinė - nostabiai tobula

QUOTE(straige @ 2012 11 02, 15:00)
o man - pirma. atrodo kaip organizmo dalis, o tie grioveliai - kaip kraujagyslės. fantasmagoriška tokia.
pirma yra daryta ant garazo stogo, ant sustingusios smalos 
man ji atrodo labiausiai vykusi, nors gaila visu akmenuku nenurinkau, liko keli....

man ji atrodo labiausiai vykusi, nors gaila visu akmenuku nenurinkau, liko keli....