Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Valstybės tarnyba –
teisinių santykių, atsirandančių įgijus valstybės tarnautojo statusą, jam pasikeitus ar jį praradus, visuma.

user posted image
Ankstesnė tema
Diskusijos apie valstybės tarnybą
Valstybės tarnybos departamentas
Valstybės žinios
Atsakyti
Sveikos. Matau, kad šiuo metu labai mažai konkursų vyksta, tačiau gal kas dalyvaujate..pasidalinkite patirtim 4u.gif beje, o kaip labai skirias priemimas i darba i VT ir i pakaitinius darbuotojus, apart konkurso nebuvo pastaruoju atveju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2010 07 11, 15:27)
Sveikos. Matau, kad šiuo metu labai mažai konkursų vyksta, tačiau gal kas dalyvaujate..pasidalinkite patirtim  4u.gif  beje, o kaip labai skirias priemimas i darba i VT ir i pakaitinius darbuotojus, apart konkurso nebuvo pastaruoju atveju?  4u.gif

Konkursas gali būti ir pakaitiniams, tik kad jis neprivalomas. O šiaip tai nelabai supratau klausimo g.gif Ką reiškia priėmimo į darbą skirtumai? mastau.gif
Atsakyti
laba. prasau placiau papasakoti apie tai. kas rengia konkursus, kas juose gali dalyvauti, tai yra koki issilavinim aturintys zmones, ir kur skelbiami konkursai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 07 12, 07:55)
laba. prasau placiau papasakoti apie tai. kas rengia konkursus, kas juose gali dalyvauti, tai yra koki issilavinim aturintys zmones, ir kur skelbiami konkursai? 4u.gif

Visa informacija www.vtd.lt
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 07 12, 06:51)
Konkursas gali būti ir pakaitiniams, tik kad jis neprivalomas. O šiaip tai nelabai supratau klausimo  g.gif  Ką reiškia priėmimo į darbą skirtumai? mastau.gif

Norejau suzinoti, kokie skirtumai, t.y. vienas skirtumu,jog pacio konkurso gali nebuti, o kokiu dar yra? Kazin ar pakaitinius pasilieka po sutarties pasibaigimo laiko, ar tokia praktika reta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2010 07 12, 10:26)
Norejau suzinoti, kokie skirtumai, t.y. vienas skirtumu,jog pacio konkurso gali nebuti, o kokiu dar yra? Kazin ar pakaitinius pasilieka po sutarties pasibaigimo laiko, ar tokia praktika reta?  blush2.gif

Jokios garantijos likti tikrai nėra. Bet įmanoma - reikia sublizgėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2010 07 12, 10:26)
Norejau suzinoti, kokie skirtumai, t.y. vienas skirtumu,jog pacio konkurso gali nebuti, o kokiu dar yra? Kazin ar pakaitinius pasilieka po sutarties pasibaigimo laiko, ar tokia praktika reta?  blush2.gif

Daugiau skirtumų nėra. Su valstybės tarnautojais (pakaitiniais ar ne) sutartys nepasirašomos. Įstaigos vadovas leidžia įsakymą arba potvarkį, kuriame nurodo nuo kada įdarbinamas asmuo, jei yra žinoma iki kada, tai nurodoma ir iki kada. Pakaitinis vienoje vietoje dirba max 3 metus, jei grįžta darbuotojas, kurį jis keitė, tai ir anksčiau tenka palikti tą darbo vietą. Ar perkels į kitą darbo vietą pakaitinį vietoj ko nors kito, priklauso nuo įstaigos. Vienos paleidžia šunim šėko pjauti, kiti kilnoja iš vienų pareigų į kitas.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 07 12, 09:47)
Daugiau skirtumų nėra. Su valstybės tarnautojais (pakaitiniais ar ne) sutartys nepasirašomos. Įstaigos vadovas leidžia įsakymą arba potvarkį, kuriame nurodo nuo kada įdarbinamas asmuo, jei yra žinoma iki kada, tai nurodoma ir iki kada. Pakaitinis vienoje vietoje dirba max 3 metus, jei grįžta darbuotojas, kurį jis keitė, tai ir anksčiau tenka palikti tą darbo vietą. Ar perkels į kitą darbo vietą pakaitinį vietoj ko nors kito, priklauso nuo įstaigos. Vienos paleidžia šunim šėko pjauti, kiti kilnoja iš vienų pareigų į kitas.

Labai ačiū už išsamų atsakymą. Dabar ir tų pakaitinių labai mažai kas ieško, bet reikia bandyti mirksiukas.gif
Ačius 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Žadu sudalyvautis šiame konkurse http://www.vtd.lt/index.php?1064475797 bet dauguma mano pažystamu mane "durnina" atseit jau ten yra žmogus ir nėra ko man ten gaišti laiko doh.gif tai vat ir sperndžiu dilema ką čia daryti.
Dabar dyrbu sau biudžetinei bet mane vilioja kad ten kategorija aukštesnė, net nežinau gal kas iš jūsų galėtu pasakyt savo nuomone apie šį skelbimą ar tikrai ji įtartinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vegas @ 2010 07 14, 10:55)
Laba diena  4u.gif

Žadu sudalyvautis šiame konkurse http://www.vtd.lt/index.php?1064475797 bet dauguma mano pažystamu mane "durnina" atseit jau ten yra žmogus ir nėra ko man ten gaišti laiko  doh.gif  tai vat ir sperndžiu dilema ką čia daryti.
Dabar dyrbu sau biudžetinei bet mane vilioja kad ten kategorija aukštesnė, net nežinau gal kas iš jūsų galėtu pasakyt savo nuomone apie šį skelbimą ar tikrai ji įtartinas  smile.gif

Tokiai kategorijai, pareigybei ir funkcijoms įtarimą kelia tiksus darbo stažo reikalavimas rolleyes.gif Bet jei gerai pasirodytumėt, gal į pakaitinius norėtų pasiimti ar pan. ax.gif O gal ir be reikalo paranojinam čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 07 14, 09:58)
Tokiai kategorijai, pareigybei ir funkcijoms įtarimą kelia tiksus darbo stažo reikalavimas  rolleyes.gif  Bet jei gerai pasirodytumėt, gal į pakaitinius norėtų pasiimti ar pan.  ax.gif  O gal ir be reikalo paranojinam čia  ax.gif

Tai vat ir man kelia įtarimus nurodytas tikslus darbo stažo reikalavimas, mano dokumentus tik iš antro teikimo priėmė nes kai pirmą kartą pridaviau tai atmetė nes nepateikiau pažymos įrodančios kad turiu tuos 2 metus stažo kai antrą kartą pateikiau tai jau tiko viskas.
Atsakyti