Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(gamtos stebuklas @ 2010 12 23, 11:03)
merginos, o iki keliu snd dirbam? smile.gif

Priklauso nuo to, kada pradėjot mirksiukas.gif Šiaip 1 val. trumpiau nei įprastai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 12 23, 15:37)
Šiaip 1 val. trumpiau nei įprastai 4u.gif

tai kad ne... nes rytoj skaitosi ne šventinė diena, o atkelta iš poilsio dienos, tai mums paaiškino, kad rytoj dėl to nesutrumpinta unsure.gif

vat ir dirbam iki 17...
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 12 15, 13:52)
kava geriama darbo metu dirbant  cool.gif
O šitai tai labai suprantama. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai reikia pagalbos-

jei darbe(valst.imonei) vyksta mokymai kuriuos finansuoja ES, ir jie truks apie 5men , ar BUTINA moketi uz juos, jei neisdirbi metu nuo ju pabaigos ir iseinu is darbo?
gal su ES finansavimu ta taisykle negalioja?
pasimetus baisiausiai..
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 01 02, 16:27)
Sveikos,
labai reikia pagalbos-

jei darbe(valst.imonei) vyksta mokymai kuriuos finansuoja ES, ir jie truks apie 5men , ar BUTINA moketi uz juos, jei neisdirbi metu nuo ju pabaigos ir iseinu is darbo?
pasimetus baisiausiai..

Reikėtų klausti tų, kurie kuruoja projektą. Pas mus buvo panaši situacija, tiesa, kursai buvo trumpesni, bet viena darbuotoja vidury kursų išėjo iš darbo, tikrai nieko nemokėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2011 01 02, 19:53)
Reikėtų klausti tų, kurie kuruoja projektą. Pas mus buvo panaši situacija, tiesa, kursai buvo trumpesni, bet viena darbuotoja vidury kursų išėjo iš darbo, tikrai nieko nemokėjo schmoll.gif

tai matyt reikia klaust Personalo skyriaus. bet patikekit, kokios gyvates ten dirba... is viso musu darbe, kas mane ziauriai nepatinka, viskas taip slepiama, paprastiem mirtingiem nieko visiskai nesakoma ir pan..
tik beda , kad siuo metu neturiu galimybes paklaust, sergu namie. o laikas labai spaudzia..
Atsakyti
Sveiki.Sakykit,iki kokio amzaius galima pretenduoti i valstybes tarnyba?Konkreciau-darbas kalejime.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 01 02, 19:06)
tai matyt reikia klaust Personalo skyriaus. bet patikekit, kokios gyvates ten dirba... is viso musu darbe, kas mane ziauriai nepatinka, viskas taip slepiama, paprastiem mirtingiem nieko visiskai nesakoma ir pan..
tik beda , kad siuo metu neturiu galimybes paklaust, sergu namie. o laikas labai spaudzia..

g.gif pas mus ne Personalas kuruoja schmoll.gif o slepiama visur ir nuo visų, aukščiau nosį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2011 01 03, 20:57)
g.gif pas mus ne Personalas kuruoja schmoll.gif o slepiama visur ir nuo visų, aukščiau nosį mirksiukas.gif

o kas? g.gif
durniausia, kad net personalui negaliu parasyt laisko- nesu darbe sad.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 01 02, 17:27)
Sveikos,
labai reikia pagalbos-

pasimetus baisiausiai..

Tikrai nereikia. Aš dažnai dirbu su mokymo projektais ir galiu pasakyti, kad niekados dar fondai neprašė grąžinti pinigų už valstybinės įmonės darbuotoją...
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 01 04, 22:53)
Tikrai nereikia. Aš dažnai dirbu su mokymo projektais ir galiu pasakyti, kad niekados dar fondai neprašė grąžinti pinigų už valstybinės įmonės darbuotoją...

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
super zinia!! nepatikesit kaip pradziuginot mane! 4u.gif
bent viena gera zinia per sventes!
Atsakyti
Sakykit mergaitės, kam reikėtų pirmiausia pranešti, jei laukies - personalo skyriui? ir kokiu būdu, nes jie ten kažkaip turi priimti tą pažymą, pasirašyti, kad vėliau neatleistų..? Gal žinot? ir viskas sudėtingiau, nes tik pakaitinė mano draugė? Tai ją bet kuriuo atveju atleis suėjus terminui, tačiau kam pranešti apie susidariusią situaciją nežino//
Atsakyti