Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Net pati perziurejau konkursus, tapi siais metais skelbti 5, nuo gruodzio men net 10 konkursu, o atejo zm. i pareigybes na gal kokie 3. Nesinori sakyti kokioje institucijoje, bet kai pati ir mano drauges dalyvaudavo konkursuose visad maniau, kad neimanoma patekti...as neneigiu,kad visko buna ir nesvariu konkursu ir pan. bet skaitant si foruma toks vaizdas,kad visi sulyg vienukonkursu yra tam kad ikisti sava zmogu as tik norejau tai paneigti, nes tikrai taip nera. sakau pati visai neseniai patekau tarp dalyviu, kurie lauke konkurso ir jau kalbejo,kad va visai neseniai buvo priimtas zmogus is savu,o tu uzmusk jis buvo nei savas nei ka- eilinis zmogus surinkes pakankama balu skaiciu ir laimejes konkursa.
Tad stengtis ir dalyvauti tikrai verta, tik tiek norejau pasakyti- nesizeiskite, tiesiog nebutina galvoti tik pesimistiskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2011 04 09, 21:17)
Net pati perziurejau konkursus, tapi siais metais skelbti 5, nuo gruodzio men net 10 konkursu, o atejo zm. i pareigybes na gal kokie 3.

intriguojat biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos moterys ir merginos mirksiukas.gif Gal galėtumėt padėti atlikti bakalaurinio darbo tyrimą vyrų ir moterų lyderiavimo tema?

http://www.manoapkla...ausa/268983770/

ačiū ačiū ačiū labai iš anksto visoms!! 4u.gif
Atsakyti
Kiek pretendentų turi atvykti į egzimą, kad jis įvyktų?
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 04 12, 17:15)

bent 1 ax.gif Aš irgi radau sau tinkantį skelbimą, taip pat tolokai, gal tą patį kaip ir tu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 04 12, 16:15)

bent vienas ir dar nereiskia, kad esi vienas tai butinai laimesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neniukas @ 2011 04 14, 11:32)
bent 1  ax.gif Aš irgi radau sau tinkantį skelbimą, taip pat tolokai, gal tą patį kaip ir tu  bigsmile.gif

Seniūnijoj? Ar jau dokus siuntei?
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 04 14, 11:10)
Seniūnijoj? Ar jau dokus siuntei?

taip, nesiunčiau, o tu? Tik skambinau tai sakė nemažai norinčių, jau virš 10 dokumentus pateikė g.gif
Papildyta:
QUOTE(milisena @ 2011 04 14, 10:42)
bent vienas ir dar nereiskia, kad esi vienas tai butinai laimesi  smile.gif

tai taip, reikia surinkti tokiu atveju ne mažiau kaip 12 balų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neniukas @ 2011 04 14, 15:49)
taip, nesiunčiau, o tu? Tik skambinau tai sakė nemažai norinčių, jau virš 10 dokumentus pateikė  g.gif

Nesiunčiau, tik vyras vis ėda doh.gif tai nežinau, ką daryt... Jei siųst, tai reiktų jau ryt tai padaryti...
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 04 14, 15:03)
Nesiunčiau, tik vyras vis ėda  doh.gif  tai nežinau, ką daryt... Jei siųst, tai reiktų jau ryt tai padaryti...

aš irgi galvoju tai padaryti, bus matyt, gal susitiksim per konkursą mirksiukas.gif
Atsakyti
O eisi pas notarą dokumentus tvirtintis? Ar užtenka paskui originalus atvežti?
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 04 14, 15:26)
O eisi pas notarą dokumentus tvirtintis? Ar užtenka paskui originalus atvežti?

nebūtina tvirtinti, užtenka po to originalus turėti ir viską sutikrins mirksiukas.gif
Atsakyti