Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 04 04, 08:02)
Aš tai vis žiūrinėjuosi skelbimus į VT, testus sprendžiuosi, bet niekaip nesudalyvauju. Nerandu sau tinkamo skelbimo ir tiek. Neatitinku arba išsilavinimo reikalavimo arba patirties reikalaujamos neturiu... Užburtas ratas kažkoks  doh.gif

Sveika,

aš taip pat žiūrinėju sklebimus i VT tik nieko apie konkursus nežinau, kaip kas vyksta g.gif čia pasiskaičius šiek tiek apsišviečiau ax.gif sakykit kokius testus sprendžiat? Kiek suprantu teks pradėti mokintis LR įstatymus ir visa kita, jei noriu dalyvauti smile.gif šviečiasi mokslai...
Atsakyti
Aš sprendžiuosi šiuos testus testai. Sąrašas vis atnaujinamas. Apačioje yra surašytas bendras įstatymų sąrašas. Įstaiga duoda dar ir savų.

Aš vis dar neprieėmiau sprendimo, ar siųsti dokumentus doh.gif
Atsakyti
as tai sprendziuosi www.valstybestarnyba.com is karto internete, nei spausdintis testu, nei ka. sprendi ir is karto matai, teisingai ar neteisingai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(antaja @ 2011 04 14, 20:38)
as tai sprendziuosi www.valstybestarnyba.com is karto internete, nei spausdintis testu, nei ka. sprendi ir is karto matai, teisingai ar neteisingai  thumbup.gif

O, koks geras puslapis, ačiū.

O kiek jūs klausimų atsakėt, kol dar nesimokėt specialiai įstatymų? Aš kol kas nesimokiau nė vieno, išsilavinimas irgi visai ne į tą pusę. Ir šiaip, kaip kandidatams sekasi spręsti testus, gal įmanoma kur sužinot? Surinktų balų statistiką ir panašiai. smile.gif Smalsu, koks lygis. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gil: 14 balandžio 2011 - 22:50
QUOTE(Gil @ 2011 04 15, 00:50)
O, koks geras puslapis, ačiū.
O kiek jūs klausimų atsakėt, kol dar nesimokėt specialiai įstatymų? Aš kol kas nesimokiau nė vieno, išsilavinimas irgi visai ne į tą pusę. Ir šiaip, kaip kandidatams sekasi spręsti testus, gal įmanoma kur sužinot? Surinktų balų statistiką ir panašiai. smile.gif Smalsu, koks lygis.  cool.gif

as kol buvau nieko absoliuciai neskaicius, tai is bendro isprusimo teisingu atsakymu tebuvo apie 50 proc. bet ju pasisprendus, lengviau buvo viska skaityt, nes daugmaz zinojau, i ka labiausiai reikia atkreipti demesi. sekmes besiruosiant wink.gif
Atsakyti
Dar vienas dalykas mane domina. Girdėjau istoriją, kaip statistikos departamente labai trūko darbuotojų. Oficialiai, norint dirbti toje vietoje, reikėjo netgi magistrą turėt, bet jie priėmė baiginėjantį bakalaurą studentą. Maniau, ten viskas taip reglamentuota, kad be reikalingo dokumento priimti negali. biggrin.gif O gal dokumentų pridavimas baigėsi, tinkamų kandidatų neatsirado, tai galėjo ir tas studentas dalyvauti? Gal reikalavimus pakeist įmanoma.
Ir, pvz, jeigu prašo išsilavinimo kitos srities, nei aš turėsiu, net neverta siųsti į tokias vietas? O gal visgi...? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gil @ 2011 04 16, 14:40)
Dar vienas dalykas mane domina. Girdėjau istoriją, kaip statistikos departamente labai trūko darbuotojų. Oficialiai, norint dirbti toje vietoje, reikėjo netgi magistrą turėt, bet jie priėmė baiginėjantį bakalaurą studentą. Maniau, ten viskas taip reglamentuota, kad be reikalingo dokumento priimti negali. biggrin.gif O gal dokumentų pridavimas baigėsi, tinkamų kandidatų neatsirado, tai galėjo ir tas studentas dalyvauti? Gal reikalavimus pakeist įmanoma.
Ir, pvz, jeigu prašo išsilavinimo kitos srities, nei aš turėsiu, net neverta siųsti į tokias vietas? O gal visgi...? smile.gif

Kai Viena Bobutė Sako, nebūtinai Kita Bobutė teisingai išgirsta ir supranta, o dar Kai Kurios Bobutės mėgsta fantazuot wink.gif
Jei yra konkursas su konkrečiu reikalavimu, tai neatitinkantys tų reikalavimų negalės dalyvauti konkurse. Kitų variantų nėra. Nebent būtų peržiūrimi reikalavimai, bet vėl procedūros visos iš naujo. Su paskelbtu konkursu nieko nepakeisi.

Konkrečiai apie įsidarbinimą statistikos departamente reikėtų skaityti kriminalinėse naujienose, ten vieną tokią gudrią STT kartu su prokurorais supakavo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 16 balandžio 2011 - 14:10
QUOTE(prieblanda @ 2011 04 16, 15:09)
Kai Viena Bobutė Sako, nebūtinai Kita Bobutė teisingai išgirsta ir supranta, o dar Kai Kurios Bobutės mėgsta fantazuot wink.gif
Jei yra konkursas su konkrečiu reikalavimu, tai neatitinkantys tų reikalavimų negalės dalyvauti konkurse. Kitų variantų nėra. Nebent būtų peržiūrimi reikalavimai, bet vėl procedūros visos iš naujo. Su paskelbtu konkursu nieko nepakeisi.

Konkrečiai apie įsidarbinimą statistikos departamente reikėtų skaityti kriminalinėse naujienose, ten vieną tokią gudrią STT kartu su prokurorais supakavo  cool.gif

biggrin.gif Mhm, nebūtų man įtartina pasirodę, neklausčiau čia apie tai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gil @ 2011 04 16, 14:40)

Cia taip daug kur vyksta, tad tikrai nereikia nustebti smile.gif tokia realybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aura88 @ 2011 04 17, 17:13)
Cia taip daug kur vyksta, tad tikrai nereikia nustebti  smile.gif  tokia realybe  biggrin.gif

Keliuose konkursuose pati dalyvavote, kur taip vyko? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2011 04 06, 19:17)
Manyčiau, kad iki šio mėnesio galo turėtų ateiti atsakymas, nebent kuo nors rimtai būtumėt užkliuvusi. O kas jus tikrina?

šiaip tai trys mėnesiai-išsamus patikrinimas....tikrina vsd
Atsakyti
QUOTE(Gil @ 2011 04 16, 03:42)
biggrin.gif Mhm, nebūtų man įtartina pasirodę, neklausčiau čia apie tai.  biggrin.gif

pirmiausia išsiaiškinkite į kokią poziciją - darbo vietą - tas studenčiokas ėjo - gal pagal DS, gal pagalbiniu darbuotoju ir pan.

Dėl VSD, kaip tik bendravau su kolega iš STT, tai sakė, pas juos norma, jei darbuotojas tikrinamas 3-4 mėnesius, būna ir pusę metų doh.gif
Atsakyti