Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Ačiū ;]
Atsakyti
Aš visų temų neskaičiau, tai nepykit, jei klausimas labai kartojasi blush2.gif jei pristatai dokumentus registruotu laišku norimai pareigybei užimti, kaip sužinai iš kokių teisės aktų bus organizuojamas konkursas ir visas kitas būtinas sąlygas, arba pavyzdžiui, tai, kad trūksta kažkokių dokumentų? Su pretendentu susisiekiama telefonu, el paštu ar tiesiog taip pat registruotas laiškas siunčiamas? per kiek laiko tai padaroma? Ar, tiesiog geriausiai pačiai pasiskambint į įstaigą ir pasiklaust - ar mano dokumentai tinkami, iš ko ruoštis ir pan? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 08 17, 21:53)
Aš visų temų neskaičiau, tai nepykit, jei klausimas labai kartojasi blush2.gif  jei pristatai dokumentus registruotu laišku norimai pareigybei užimti, kaip sužinai iš kokių teisės aktų bus organizuojamas konkursas ir visas kitas būtinas sąlygas, arba pavyzdžiui, tai, kad trūksta kažkokių dokumentų? Su pretendentu susisiekiama telefonu, el paštu ar tiesiog taip pat registruotas laiškas siunčiamas? per kiek laiko tai padaroma? Ar, tiesiog geriausiai pačiai pasiskambint į įstaigą ir pasiklaust - ar mano dokumentai tinkami, iš ko ruoštis ir pan? smile.gif

Jeigu atitinki reikalavimus, jie atsiuncia laiska kuriame viskas parasyta kur egzaminas vyks, kelinta diena ir val. ir is kokiu teises aktu bus egzaminas.

O kaip su testu? Ar klausimai lygiai tokie patys kaip yra duodami spresti internete ar viskas yra pakeista?
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 08 17, 19:12)
O kaip su testu? Ar klausimai lygiai tokie patys kaip yra duodami spresti internete ar viskas yra pakeista?

Klausimai 70 arba 50 iš 100 yra iš duombazės,iš kurios testai surenkami kiekvienam konkursui - 1dienį, 3dienį ir 5dienį. Todėl didelė tikimybė, kad teste bus klausimai, kurie jau buvo ankstesniuose testuose, tačiau gali būti ir "naujų". identiško, kaip jau buvo skelbtas, testo teoriškai neturėtų būti, tačiau, jei klausimus renka sistema - yra įmanoma.

o likę 30 arba 50 klasumų jau bus parengti institucijos, ir dažniausiai jie nėra skelbiami viešai (nors gal ir klystu)
Atsakyti
Sveiki, tikiuosi jusu pagalbos 4u.gif

norint dalyvauti konkurse, reikia pateikti Prašymą leisti dalyvauti konkurse.
O prasymas laisvos formos ar kaip?
Pirma karta noreciau bandyti, bet sitam reikale visai balta varna ax.gif

Aciukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2011 08 21, 14:47)
Sveiki, tikiuosi jusu pagalbos  4u.gif

Aciukas  wub.gif

ir man aktualu sis klausimas.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2011 08 21, 13:47)
Sveiki, tikiuosi jusu pagalbos  4u.gif

Aciukas  wub.gif

QUOTE(misskiss @ 2011 08 21, 14:42)
ir man aktualu sis klausimas.... smile.gif

Nueisit ir parašysit sakini įstaigos,kurios konkurse zadat dalyvauti, vadovui prasyma del leidimo dalyvauti konkurse. Padiktuos vietoj,kai nesit dokumentus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labadiena, sakykit prasau, o gal kas esate dalyvave Valstybines darbo inspekcijos rengiamiame konkurse? smile.gif
Atsakyti
Pasiekė mane gandai, kad teikiant dokumentus paštu į organizuojamus konkursus, kopijos nebūtinai turi būti tvirtintos notariškai - tik tokiu atveju į konkursą reiktų atnešt dokumentų originalus. Gal kas nors žino ar tikrai taip ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 08 25, 13:00)
Pasiekė mane gandai, kad teikiant dokumentus paštu į organizuojamus konkursus, kopijos nebūtinai turi būti tvirtintos notariškai - tik tokiu atveju į konkursą reiktų atnešt dokumentų originalus. Gal kas nors žino ar tikrai taip ?  4u.gif

Tikrai: "Jeigu dokumentai siunčiami registruotu laišku, pateikiamos dokumentų kopijos. Jeigu pretendentų pateiktos dokumentų kopijos nepatvirtintos notaro, pretendentai privalo pateikti dokumentus konkurso dieną jiems praneštu laiku."
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2011 08 26, 01:06)
Tikrai: "Jeigu dokumentai siunčiami registruotu laišku, pateikiamos dokumentų kopijos. Jeigu pretendentų pateiktos dokumentų kopijos nepatvirtintos notaro, pretendentai privalo pateikti dokumentus konkurso dieną jiems praneštu laiku."

Ačiū bigsmile.gif Nes neturiu galimybės atsiprašinėt iš darbo, kad pradėčiau nešiot dokumentus į visas institucijas, kurios mane domina unsure.gif Tik man dar įdomu, jei įstaigos tinklalapyje parašyta, kad kopijos turi būti patvirtinta notaro kopijos, tai čia jų specifinis reikalavimas, ar paprasčiausiai informacija neatnaujinta unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, po ilgu pastangu isidarbinau valstybineje istaigoje, tiesa ne kaip tarnautoja, o pagal darbo sutarti. Deja susiduriau su netiketa problema: vadove pradejo mane zeminti, nebendrauti, kolegos taip pat sunkiai bendrauja, kitaip sakant, patiriu psichologini smurta darbe. Negana anksciau paminetu vadoves elgesio ypatumu, jai nuolat kazkas neitinka mano darbe, pirma karta organizuoju Lietuvos imoniu dalyvavavima tarptautineje parodoje, teko rengti dokumentus viesiesiems pirkimams, kas man yra nauja. Deja, vietoje atsakymu i klausimus sulaukiu tik priekaistu, kad niekam netinku..... Bandomasis dar nepasibaiges, kai baigsis, vedeja rasys charakeristika, nelebai abejoju, ka ten parasys.... Darbo vieta branginu, dirbu saziningai ir nenoriu jos prarasti... Ka patartumet? Rinkti neteisingai duodamas uzduotis (kai ju terminas jau pasibaiges), irasineti netinkamus pokalbius? Gal yra kokia kita iseitis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GZA: 27 rugpjūčio 2011 - 02:56