Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Merginos, o gal zinot..jeigu del reorganizacijos VT pasiulo kokia sudina vieta ir tu su tuo nesutinki, tai iseinant is darbo sumoka iseitine ar ne?
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2011 08 27, 02:55)
Sveikos merginos, po ilgu pastangu isidarbinau valstybineje istaigoje, tiesa ne kaip tarnautoja, o pagal darbo sutarti. Deja susiduriau su netiketa problema: vadove pradejo mane zeminti, nebendrauti, kolegos taip pat sunkiai bendrauja, kitaip sakant, patiriu psichologini smurta darbe. Negana anksciau paminetu vadoves elgesio ypatumu, jai nuolat kazkas neitinka mano darbe, pirma karta organizuoju Lietuvos imoniu dalyvavavima tarptautineje parodoje, teko rengti dokumentus viesiesiems pirkimams, kas man yra nauja. Deja, vietoje atsakymu i klausimus sulaukiu tik priekaistu, kad niekam netinku..... Bandomasis dar nepasibaiges, kai baigsis, vedeja rasys charakeristika, nelebai abejoju, ka ten parasys.... Darbo vieta branginu, dirbu saziningai ir nenoriu jos prarasti... Ka patartumet? Rinkti neteisingai duodamas uzduotis (kai ju terminas jau pasibaiges), irasineti netinkamus pokalbius? Gal yra kokia kita iseitis?

Pasirodo cia buvo tik pradzia... Penktadieni pries pat darbo pabaiga gavau įspejimą, kad neislaikiau bandomojo ir busiu atleista po 3 darbo dienu.. Vedejos, kuri mane vertino ir parase tiesos neatitinkanti ir sakyciau smeizianti rasta, jau nebebuvo. Isvaziavo i paroda ir turejo grizti jau po mano atleidimo... Po baisiu nervu tampymu, ketinimu kreiptis i teisma del smeizto, mane perkele i kita skyriu.. Cia as jau antra diena. Kolektyvas 4 vyriskiai, gandu nebera, labai tikiuosi, kad viskas iseis i gera:) Nors niekam nelinkeciau pakliuti i tokia padeti...
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2011 09 16, 10:12)
Merginos, o gal zinot..jeigu del reorganizacijos VT pasiulo kokia sudina vieta ir tu su tuo nesutinki, tai iseinant is darbo sumoka iseitine ar ne?

Kažką teismų praktikoj buvau lyg skaičiusi, kad vis tiek priklausytų išmoka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulčia trupinėlis: 16 rugsėjo 2011 - 11:38
GZA , Laikykis, imk baliona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2011 09 16, 10:12)

Geriau butu paskambinti i VTD ir pasikonslutuoti. Jie viska gerai isaiskina.
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2011 09 16, 13:15)
Geriau butu paskambinti i VTD ir pasikonslutuoti. Jie viska gerai isaiskina.

Bent jau prieš metus, tikrai mokėjo 4u.gif Aišku tik kokio dydžio, priklauso nuo tarnybos metų .
Atsakyti
QUOTE(singaaa @ 2011 09 16, 14:19)
Bent jau prieš metus, tikrai mokėjo  4u.gif  Aišku tik kokio dydžio, priklauso nuo tarnybos metų .

Mokejo, bet tuo atveju jeigu pareigybe bus naikinama. Bet cia siulo perkelima. O perkelimas gali buti visai nenaudingas. Zodziu, valdzia taip apstatys, kad tik nereiketu moketi kompensacijos. Todel geriau pasikonsultuoti ir pasiruosti atsakomajam zingsniui. smile.gif
Atsakyti
GZA, sėkmės, nepasiduokit. smile.gif labai būtų įdomu sužinot, kas per įstaiga, nors nelabai turbūt norit sakyt. ax.gif
Atsakyti
O kas yra VTD?
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2011 09 19, 08:36)
O kas yra VTD?

Valstybės tarnybos departamentas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2011 09 19, 09:36)
O kas yra VTD?

Valstybės tarnybos departamentas 4u.gif
Atsakyti
O tai sakykit tikrai pakaitiniam valstybės tarnautojui neina valstybės tarnybos stažas ? blush2.gif
Atsakyti