Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Qwertama @ 2010 09 30, 21:00)
Mane prieme  4u.gif

Labai labai sveikinu 4u.gif
O kaip pačiai- patinka? Kuriam laikotarpiui priėmė? Na ir kaip, ar vyko kokia rimtesnė atranka? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2010 09 30, 22:00)
Mane prieme  4u.gif

sveikinu 4u.gif o manes neprieme verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 01 spalio 2010 - 07:36
QUOTE(Aristokratė @ 2010 10 01, 08:36)
sveikinu  4u.gif o manes neprieme  verysad.gif .

manes irgi nepriėmė verysad.gif nesuprantu kodėl, visus reikalavimus atitikau verysad.gif verysad.gif liūdna negaliu...
Atsakyti
Na, is vakarykscio mano uzklausimo jau pati daug ka issiaiskinau. Kaip suprantu, dokumentus reikia nesti asmeniskai. Gal kas nors bent pasakys kokius dokumentus reikia nunest? smile.gif Niekas nieko neatsako, tai galvoju, ar cia mano klausimai tokie "kvankt" ar tiesiog su "zaliom" nebendraujat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2010 10 01, 09:55)
Na, is vakarykscio mano uzklausimo jau pati daug ka issiaiskinau. Kaip suprantu, dokumentus reikia nesti asmeniskai. Gal kas nors bent pasakys kokius dokumentus reikia nunest? smile.gif Niekas nieko neatsako, tai galvoju, ar cia mano klausimai tokie "kvankt" ar tiesiog su "zaliom" nebendraujat? bigsmile.gif

Pretendentų dokumentai priimami 14 kalendorinių dienų nuo konkurso paskelbimo „Valstybės žinių“ priede „Informaciniai pranešimai“. Pretendentai privalo pateikti:

· prašymą leisti dalyvauti konkurse;

· asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, išsilavinimą patvirtinantį dokumentą, pilietybę ir amžių patvirtinantį dokumentą ir šių dokumentų kopijas;

· gyvenimo aprašymą;

· užpildytą pretendento anketą. Pretendento anketa gali būti pildoma vietoje, pateikus prašymą asmeniškai, arba siunčiama registruotu laišku kartu su prašymu;

· darbo patirtį (stažą) patvirtinančius dokumentus, jeigu pareigybės, kurią užimti paskelbtas konkursas, aprašyme pretendentui nustatytas specialusis reikalavimas turėti atitinkamą darbo patirtį (stažą), ir jų kopijas;

· kitus konkursą organizuojančios įstaigos reikalaujamus dokumentus, būtinus patvirtinti pretendento atitiktį pareigybės, kurią užimti paskelbtas konkursas, aprašyme nustatytiems specialiesiems reikalavimams, ir šių dokumentų kopijas.

Pretendentai gali pateikti dokumentus asmeniškai arba siųsti registruotu laišku. Jeigu pretendentai pateikia dokumentus
asmeniškai personalo administravimo tarnyba, sutikrinusi su pateiktomis kopijomis, šiuos dokumentus grąžina
(išskyrus prašymą leisti dalyvauti konkurse, gyvenimo aprašymą ir pretendento anketą) pretendentui dokumentų
priėmimo metu. Jeigu dokumentai siunčiami registruotu laišku, pateikiamos dokumentų kopijos.
Jeigu pretendentų pateiktos dokumentų kopijos nepatvirtintos notaro, pretendentai privalo pateikti dokumentus
konkurso dieną jiems praneštu laiku.
Pretendentų pateikti dokumentai su registruotu laišku gautomis dokumentų kopijomis, kurios nepatvirtintos notaro,
sutikrinami iki konkurso pradžios ir grąžinami pretendentams.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2010 10 01, 09:58)
·      darbo patirtį (stažą) patvirtinančius dokumentus, jeigu pareigybės, kurią užimti paskelbtas konkursas, aprašyme pretendentui nustatytas specialusis reikalavimas turėti atitinkamą darbo patirtį (stažą), ir jų kopijas;

Aciu, jau pati atkapsciau info smile.gif Klausimelis tik del sio punkto. Skaitydama ankstesnes temas, uzfiksavau kazkieno parasyma, kad jei neturi reikiamos patirties, gali net dokumentu nenest, nes nepriims. Ar tikrai? Ten reikalauja patirties su valstybiniais registrais. Na, su valstybiniais neturiu, bet su registrais pas mane patiries yra. Nebent as tuos registrus kazkaip ne taip isivaizduoju blush2.gif Siaip pati nesu linkus bandyt laime, kai neatitinku visu reikalavimu 100proc., bet spaudima "eik eik bandyk" is aplinkiniu jauciu ax.gif Todel idomu butu suzinoti dirbanciu VT ar etatiniu bandytoju patekt i VT nuomone ax.gif Buciau labai labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2010 10 01, 10:20)
Aciu, jau pati atkapsciau info smile.gif Klausimelis tik del sio punkto. Skaitydama ankstesnes temas, uzfiksavau kazkieno parasyma, kad jei neturi reikiamos patirties, gali net dokumentu nenest, nes nepriims. Ar tikrai? Ten reikalauja patirties su valstybiniais registrais. Na, su valstybiniais neturiu, bet su registrais pas mane patiries yra. Nebent as tuos registrus kazkaip ne taip isivaizduoju blush2.gif Siaip pati nesu linkus bandyt laime, kai neatitinku visu reikalavimu 100proc., bet spaudima "eik eik bandyk" is aplinkiniu jauciu ax.gif Todel idomu butu suzinoti dirbanciu VT ar etatiniu bandytoju patekt i VT nuomone ax.gif Buciau labai labai dekinga.

Nežinau, ar padės mano patirtis, bet parašysiu...Dabar kaip tik ruošiuosi VT egzaminui, kurį laikysiu kitą savaitę. Kai nešiau dokumentus į tą įstaigą, kur pretenduoju, dėl darbinės patirties irgi neįsivaizdavau, kokių dokumentų ten reikia. Nunešiau paskutinės darbovietės darbo sutarties kopiją...nors joje konkrečiai ta patirtis neįvardinta, tik pareigos, kurių pavadinimas su reikalaujama patirtimi irgi nedaug susijęs...Bet jiems tiko - priėmė dokumentus, gavau oficialių pakvietimą laikyti egzamino unsure.gif Na dar CV tą patirtį aprašiau, tai paskaitė ta personalo darbuotoja ir tiek...Gal to užteko...Na, pabandyti visada verta smile.gif
Atsakyti

Aš tai pasiskambinčiau duotu telefonu, viską jie ir paaiškintų. Bent pas mus tai vis sakydavo, kad galėtų tie pretendentai pasiskambinti iš anksto, o ne lakstyt su popieriais n kartų, juk laiką gaišta savo rolleyes.gif

Jei konkursas neskelbiamas, o tik atranka, tai priklausomai nuo kandidatų pasiūlos gali pasirinkti ir tokį, kuris visų reikalavimų gal ir neatitiks.
Atsakyti
Siaip pati nesu linkus bandyt laime, kai neatitinku visu reikalavimu 100proc., bet spaudima "eik eik bandyk" is aplinkiniu jauciu ax.gif Todel idomu butu suzinoti dirbanciu VT ar etatiniu bandytoju patekt i VT nuomone ax.gif Buciau labai labai dekinga.
Kaip dirbanti ir pati nuolat dalyvaujanti atrankose i VT galiu pasakyti, kad jei neatitinki reikalavimu, vienintelis bandymo patekti tikslas yra asmeninis susidurimas su priemimu ir ne daugiau. Is priemejo poziciju galeciau pasakyt, kad neatitinkanciu reikalavimus as nemegstu, nes jie pridaro papildomai nereikalingos gaisaties.
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2010 09 30, 22:30)
Labai labai sveikinu 4u.gif
O kaip pačiai- patinka? Kuriam laikotarpiui priėmė? Na ir kaip, ar vyko kokia rimtesnė atranka?  mirksiukas.gif

Dar turiu tokiu visokiu kitu minciu, tai jeigu jos nepasitvirtins, tada griebsiu sita darbeli, jei pasitvirtins, teks atsisakyti. laikotarpis nera nustatytas - neterminuota sutartis, taciau pirmuosius 2 menesius vyksta apmokymai, todel jei nutrauki darbo sutarti greiciau nei per 1 metus savo noru, tenka sumoketi uz moksla pinigelius jiems.
Jokios rimtesnes atrankos nebuvo, tiesiog pokalbios zodziu. Labai laisvai ir graziai pakalbejome, be jokio papildomo streso.
Atsakyti
Dar vienas klausimėlis- kokį dokumentą pateikt, kad įrodyti savo darbo stažą? Kažkur skaičiau, kad iš Sodros galima kažkokią pažymą gaut. Gal žinote, kiek laiko tai užtrunka? Tą pačią dieną turbūt negausiu. Ar neužtenka, kad darbo patirtis matosi CV?
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2010 10 05, 19:03)
Dar vienas klausimėlis- kokį dokumentą pateikt, kad įrodyti savo darbo stažą? Kažkur skaičiau, kad iš Sodros galima kažkokią pažymą gaut. Gal žinote, kiek laiko tai užtrunka? Tą pačią dieną turbūt negausiu. Ar neužtenka, kad darbo patirtis matosi CV?

Sodroj tikrai tokius duoda, bet apie bendrą stažą su darbovietės pavadinimų, pareigų ir veiklos ten nedetalizuoja. Duoda tą pačią dieną.
Atsakyti