Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(aureelka @ 2010 10 21, 20:56)
Laba,visiems ir as jungiuosi prie norinciuju dirbti VT,gal kas esat dalyvavae sodros organizuojamuose  konkursuose,ar sunkus tie antros dalies klausimai buna,testa manau galima pasimokius islaikyti neblogai,bet su teorine dalim,tai jau sunkiau,kartais is jaudulio galima pamirsti paprasciausius dalykus.dabar pradejau spresti tuos testus,istatymus skaityti,dar kolkas sunkokai klaidu nemazai darau,bet manau pasimokius menesi ar daugiau galima ismokti viska.

Aš esu dalyvavusi SODROS organizuotame konkurse - klausimai antroje dalyje nėra lengvi, tačiau jie nėra lengvi visur, ne tik SODROJE.
Testai nėra sunku-tiesiog reikia kuo daugiau jų savarankiškai paspręsti ir gauti už juos labai aukštą balą nėra sudėtinga.
Bet visą esmę sudaro klausimai žodžiu....O ten nėra lengva-tačiau viskas įmanoma.
Mano grupiokė yra praėjusi SODROJE konkursą ir sėkmingai dirba ligi šiol (lygtai g.gif ).
Tad sėkmės.
Atsakyti
O kur galima rasti tokiu testuku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2010 10 21, 21:36)
O kur galima rasti tokiu testuku?  blush2.gif

http://www_darbo_lt/darbas/vrm.php 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taj @ 2010 10 21, 21:31)

Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 10 21, 20:31)
Aš esu dalyvavusi SODROS organizuotame konkurse - klausimai antroje dalyje nėra lengvi, tačiau jie nėra lengvi visur, ne tik SODROJE.
Testai nėra sunku-tiesiog reikia kuo daugiau jų savarankiškai paspręsti ir gauti už juos labai aukštą balą nėra sudėtinga.
Bet visą esmę sudaro klausimai žodžiu....O ten nėra lengva-tačiau viskas įmanoma.
Mano grupiokė yra praėjusi SODROJE konkursą ir sėkmingai dirba ligi šiol (lygtai g.gif ).
Tad sėkmės.

taip kad reikia mokytis ir gilintis i istatymus,nes visi klausimai manau is ju buna.
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2010 10 22, 11:12)
taip kad reikia mokytis ir gilintis i istatymus,nes visi klausimai manau is ju buna.

Tikrai taip.
Aš į VT konkursą praėjau iš kažkelinto karto, tikrai ne iš pirmo ir ne iš antro. Reikia įdėt gana daug pastangų, bet tikrai viskas įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 10 22, 17:22)
Tikrai taip.
Aš į VT konkursą praėjau iš kažkelinto karto, tikrai ne iš pirmo ir ne iš antro. Reikia įdėt gana daug pastangų, bet tikrai viskas įmanoma.

Bandysiu ,kolkas i diena po keleta testu issprendziu,bet jau pastebejau,kad klausimai kartojasi kart nuo karto,tik va nelabai patinka kartais atsakymai buna beveik vienodi,o vienas vienintelis zodelis keicia viska,kazkaip tie testu atsakymai taip suktai surasyti:)
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2010 10 22, 19:28)
Bandysiu ,kolkas i diena po keleta testu issprendziu,bet jau pastebejau,kad klausimai kartojasi kart nuo karto,tik va nelabai patinka kartais atsakymai buna beveik vienodi,o vienas vienintelis zodelis keicia viska,kazkaip tie testu atsakymai taip suktai surasyti:)

Jie laaaaaaaaaabai sukti, bet dar paspręsk ir atsirinksi paskui viską mirksiukas.gif .
Sėkmės.
Parašyk apie rezultatus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 10 22, 23:33)
Jie laaaaaaaaaabai sukti, bet dar paspręsk ir atsirinksi paskui viską  mirksiukas.gif .
Sėkmės.
Parašyk apie rezultatus.  ax.gif

Aciukas 4u.gif as geriau labiau pasimokysiu,tada tik bandysiu kur nors nesti dokumentus,nes kazkaip nedrasu,kol dar klaidu darau nera ko bandyti net eiti dalyvauti:)kai sudalyvausiu,butinai pranesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureelka: 23 spalio 2010 - 13:01
QUOTE(aureelka @ 2010 10 23, 14:00)
Aciukas  4u.gif as geriau labiau pasimokysiu,tada tik bandysiu kur nors nesti dokumentus,nes kazkaip nedrasu,kol dar klaidu darau nera ko bandyti net eiti dalyvauti:)kai sudalyvausiu,butinai pranesiu lotuliukas.gif

4u.gif jei dalyvaujant nutiks taip, jog imsi ir neprisiminsi kazko (turiu omeny dali zodziu), nenurausk skaisciai kaip vakaro saule ir nenutilk, o tiesiog zmogiskai pasakyk, kad viskas ismokstama, tereikia tam didelio noro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(horos @ 2010 10 23, 21:45)
o tiesiog zmogiskai pasakyk, kad viskas ismokstama, tereikia tam didelio noro  smile.gif

deja labai retai tas suveikia schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2010 10 23, 22:13)
deja labai retai tas suveikia  schmoll.gif .
Bandei bigsmile.gif
As bandziau. Suveike smile.gif
Atsakyti