QUOTE(~Dziuliki~ @ 2010 07 19, 08:15)
O mazasis tik atvaziaves iskart nori piesti knygutes, nors namuose tu knyguciu niekada nedaro. kodel, negaliu pasakyt, ar mama neuzsiima su juo, ar kame esme.
O jūs labai dažnai būnate tos moters namuose ir matote ką 5 metis daro ir ko nedaro? Ir paprastai, kai žmogus negali nieko pasakyti jis tyli, o neieško sliekų asfalte parašydamas, kad gal su vaiku neužsiima niekas...O kodėl nepagalvojot, kad gal užsiima tik kitokiais būdais? Juk gali ir taip būti ane?
Aisku galim sneketi visos kad ana mama bloga ir pan. as to tikrai ennoriu daryti, bet daugeliu atveju man ji elgiasi nieksiskai
Nu pipec
O tai pasakymas, kad vaiko mama elgiasi niekšiškai nėra tolygus pasakymui, kad mama bloga? Jūs ten kas nors per prievartą laužia klavišus spaudinėti, nes pati juk jūs nenorite taip rašyti
paskambino liepe parvezti maziuka atgal (mat mergaite stovykloje tai per si jo savaitgali pasimem tik mazaji), o maniskis sako gi vasara vaikui i darzeli nereikia atvesiu ryt
Vaikui tai gal ir vasara, bet mamai gali būti ir darbymetis ar šiaip kokie svarbūs reikalai, todėl ji atitinkamai ir dėlioja planus. Vaikas juk iš esmės gyvena pas ją, tai jai ir žinoti, kada tą vaiką pasiimti. Ne? Ne taip?
pazadejo vaikui siandien nuvaziuoti i vichy vandens parka (nes ispradziu kai paklause ar nori namo vaikas pasake kad nori but pas teti), o tada maziukas iskart pradejo zirzeti kad nori pas mama dabar jau. Nezinau man tai zema ir pikta
Na gerai. Vat aš matau tokį vaizdelį mama kviečia pyplį namo, tas ožiuojasi ir tenka greituoju būdu imtis vyliojimo taktikos
Na, čia ir pagelbėja tas vandens parkas, nes su penkiamečiu ir dar telefonu susitarti nėra lengva. Na aš sakyčiau, kad mama elgtųsi nesąžiningai jeigu ji tik pažadėtų nuvežti vaiką į vandens parką, o realiai to nedarytų
Dabar gi situacija išrutuliota daugiau nei gerai vaikas patenkintas ir laimingas
Taip, kad nelabai suprantu ko čia nirštat ant tos mamos.