Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (6 tema)

QUOTE(Cashmere @ 2010 08 21, 15:13)
Nu niekur tas vanduo nebėgdavo, kad ir neatskirta, o kad vaikai laksto ir rėkauja ir galima pakentėt, ten daug šeimų su vaikais atvažiuoja. Man kartais atrodo, kad žmonės mokėdami 100lt nori gyvent kaip 5 žvaigždučių viešbutį su visais patogumais, aš manau kaip už 100lt ten viskas pakankamai normalu

O kam kentėti??? schmoll.gif Galima rasti vietų, kur nebus šeimų su vaikais schmoll.gif Reikia tik rinktis tinkamus viešbučius. Už 100 Lt tai visiškai įmanoma įgyvendinti. Ir nereikia jokių negyvenamų salų.
Atsakyti
Kad visada ilsėjomės namukuose, bet dabar ieškojom geresnių sąlygų, ir mokėjom ne 100 o 140, kažkaip visur skaičiau, kad toj viloje kaip tik ramus poilsis, nu bet gavosi kaip gavosi, pasimokėm ir kitą kart būsi atidesni. smile.gif
O dėl vaikų, tai ir kentėjom o ką daryt, nors patys buvom su vaiku 8m, ir susirado daug draugų ten, bet kai ryškiai būna tokios situacijos, kad vaikus anksčiausiai rytą paleidžia į lauką, tie ten duodasi, rėkauja, o tėvai parpia sau toliau, ir jiem tas pats. Mes tai ir vakarais ir rytais, stengdavomės būt tylesni, tyliau kalbėt.
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2010 08 22, 19:46)
Kad visada ilsėjomės namukuose, bet dabar ieškojom geresnių sąlygų, ir mokėjom ne 100 o 140, kažkaip visur skaičiau, kad toj viloje kaip tik ramus poilsis, nu bet gavosi kaip gavosi, pasimokėm ir kitą kart būsi atidesni.  smile.gif
O dėl vaikų, tai ir kentėjom o ką daryt, nors patys buvom su vaiku 8m, ir susirado daug draugų ten, bet kai ryškiai būna tokios situacijos, kad vaikus anksčiausiai rytą paleidžia į lauką, tie ten duodasi, rėkauja, o tėvai parpia sau toliau, ir jiem tas pats. Mes tai ir vakarais ir rytais, stengdavomės būt tylesni, tyliau kalbėt.

Mes irgi žadėjom šią vasarą ten vykt, bet iš įvairių mamyčių pasisakymų supratau, kad ten šeimų labai daug renkasi, tai persigalvojom, norėjosi daugiau ramumos smile.gif Na va, nepabandęs nežinosi mirksiukas.gif kitąkart nesirinksit gal tos vietos 4u.gif
Atsakyti
Mes Vila-Inga atostogaujam kelinti metai is eiles,taip pat su vaiku ir nezadu nieko geriau ieskot.Kiek teko ten buti,tai vaikus isgirsdavau apie 9 val.ryto.Patys tuo metu jau budavom atsikele.Nezinau iki keliu reikia miegot,kad vaikai maisytu lauke rolleyes.gif
Ir pietu pamiegodavom grize,kazkaip man neuzkliuvo sitas dalykas smile.gif
Atsakyti
Na tik žmonės su vaikais gali sakyt, kad iki 9 pakanka miegot, man asmeniškai vienas iš atostogų malonumų yra normaliai išsimiegoti biggrin.gif bent iki 10, kadangi kasdien ten anksti keltis į darbą. O mane ten būtent vaikai ir erzino, po langais baisus staugimas, dar prieš 9 būdavo
Atsakyti
O tai ka jus darytumet,jei jusu vaikai atsikeltu 8.30 val.?
As manau,kad nameliuose ne ka geriau(turiiu galvoj pvz.Elektrono,kur uz sienos knarkimas girdisi blink.gif )Nebent kokiam viesbuty,tai taip.Ten kitas reikalas.
Atsakyti
Tai nieko nedaryčiau, tiesiog kitam sykiui jau nesirinksiu tos vietos, nebent kai pati vaikų turėsiu ir šiaip man Šventoji visai nepatiko, dėl to nesiruošiu ten atostogaut daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 08 22, 22:07)
Na tik žmonės su vaikais gali sakyt, kad iki 9 pakanka miegot, man asmeniškai vienas iš atostogų malonumų yra normaliai išsimiegoti  biggrin.gif  bent iki 10, kadangi kasdien ten anksti keltis į darbą.

PRITARIU!!!! drinks_cheers.gif juk ATOSTOGOS, norisi ''atsigriebt'' miegelio bent per jas bigsmile.gif
Atsakyti
Geriausiai gyventi nameliuose, kurie yra gyventoju kiemuose. Ten namelis vienai seimai, miegok kiek nori, vaikai neklykia. Ka domina, galiu i az parasyti adresu. Man net p.n. girdejosi televizorius.
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 08 22, 21:33)
Tai nieko nedaryčiau, tiesiog kitam sykiui jau nesirinksiu tos vietos, nebent kai pati vaikų turėsiu ir šiaip man Šventoji visai nepatiko, dėl to nesiruošiu ten atostogaut daugiau  mirksiukas.gif

vat būtent, ten kiek matau tai tik su vaikais ir važiuoja... o kai su vaikais važiuojam, tai miegoti netenka iki 10-12 val... tad ir triukšmas vaikų už lango netrukdo... na o iki 8 kokių tikrai neteko nė vienus metus triukšmo girdėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2010 08 21, 12:08)
Grįžom iš Vila Inga, tai nemanau, kad dar kartą ten keliausim  schmoll.gif  Pats kambarys pasirodė normalus, tačiau iš tuoleto baisiai smirdėjo, o jame pačiame net sunkiai įmanoma apsisukti, dušas net neatskirtas, visas vanduo teka po visa vonios plotą. Nors gyvenom antram aukšte, iš kažkur pradėjo lašėt vanduo pro lubas, nuo 6 ryto prasideda vaikų bliovimai iš visų kampų. Vienintelis pliusas tai tik gera vieta. Nežinau, gal gyvenant jų namukuose geresnė padėtis.

Man tie ju namukai tokie mazyciai, kaip suns budeles, MB kai nuvaziavom pasake,jog suns budoj negyvens, ieskojomes kitos vietos.
Atsakyti
Sveikos mamytes.
As su savo mergytem savaite ilsejausi stai cia: user posted image
user posted image
pakankamai ramu ir saugu. plastikiniai langai, sarvuotos, nors ir kinietiskos, durys.
Nameliose dusas, wc arba tik wc su kriaukle, pagal pasirinkima. mes buvome su dusu pasirinke.
Minusas - vanduo turi sioki toki kvapa, ji naudojome tik prausimuisi. gerimui, maistui ir t.t. naudojome geriama zalios girios.
baldai apinaujai, tvarkingi be neaiskiu demiu , isgulejimu ir t.t.
salia (keli metrai) Sventosios upelis, lieptelis.
Zodziu visai patenkinamos salygos, be to nameli budavom tikrai labai mazai.
O dideliausias pliusas - jura visai arti, iki bezdzioniu tilto vos keliolika metru thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gozė: 25 rugpjūčio 2010 - 09:04