Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (6 tema)

QUOTE(gozė @ 2010 08 25, 10:03)
Sveikos mamytes.
As su savo mergytem savaite ilsejausi stai cia: [img]

kokia kaina parai?
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2010 08 25, 19:16)
kokia kaina parai?

120-150 4u.gif
Atsakyti
vInybės karavanai tragedija. Niekam nepatariu. Reikėjo pervesti avansą už pirmą dieną, aišku nuotraukos internete puikios,o realybėje ten kiaulidė. Kai įėjome noras atostogauti dingo norėjau namo. Mama su tėčiu nusprendė,kad reikia pasilikti nors vieną dieną juk avansas pervestas internetu. Patalynė smirdėjo rūkalais. Tik įėjus radome ant stalo tuščius alaus butelius. Baisu buvo prisiliesti prie sienų. Drabužius laikėm mašinoje,kad neprigertų kvapų iš karavano. Kad galėtumėm sėdėti ant sofų tiesėm paklodes. Iš tualeto pro vamzdį tekėjo visas turinys,tėtis pats taisė,mama neiškentė pati skalbė užuolaidas,aš valiau sienas. Lovoj bijojau pajudėt. Kilimai siaubingi. Mama nemiegojo visą naktį, seses 4m . visą naktį prasiblaškė. Kitą rytą 7 val. mama pasakė,kad nekentės susikrovėm daiktus išvažiavom. Susiradom naujos statybos rąstinį namą,su kiemu,patogumais ir pigiau.
Atsakyti
Aš ne į temą, bet ką daryt doh.gif -pervedusi avansą už poilsį (3 dienom užsakėm kambarius)-bet kad orą nuo sekmadienio tragišką praneša, o aš nuo sekmadienio užsakiau. Ir mėtausi, ar dzin tas avansas ir nevažiuot , ar važiuot ir sėdėt per lietų kaip kokiems urviniams kambary blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2010 08 26, 22:14)
Aš ne į temą, bet ką daryt doh.gif -pervedusi avansą už poilsį (3 dienom užsakėm kambarius)-bet kad orą nuo sekmadienio tragišką praneša, o aš nuo sekmadienio užsakiau. Ir mėtausi, ar dzin tas avansas ir nevažiuot , ar važiuot ir sėdėt per lietų kaip kokiems urviniams kambary blink.gif ?

Mano nuomone: as vaziuociau, nes prie juros orai neatitinka prognoziu schmoll.gif juk tikrai nebus taip, kad is vieno visas tris dienas lis. Prie juros uzejes lietaus debesis greitai praeina, nes nuo juros didelis vejas ji greitai nupucia. As sau nesukciau galvos ir vaziuociau drasiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2010 08 27, 08:21)
Mano nuomone: as vaziuociau, nes prie juros orai neatitinka prognoziu schmoll.gif  juk tikrai nebus taip, kad is vieno visas tris dienas lis. Prie juros uzejes lietaus debesis greitai praeina, nes nuo juros didelis vejas ji greitai nupucia. As sau nesukciau galvos ir vaziuociau drasiai ax.gif

Didelis ačiū už palaikymą ir nuomonę. Malonu, kad kažkas atsiliepė, nes parašiau tikrai ne į temą drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2010 08 26, 23:14)

Vaziuociau ir as.
O jeigu kuria diena oras bus blogesnis nuvaziuokite iki Palangos, Klaipedos, nueikite i muziejus i delfinariuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2010 08 27, 09:44)
Vaziuociau ir as.
O jeigu kuria diena oras bus blogesnis nuvaziuokite iki Palangos, Klaipedos, nueikite i muziejus i delfinariuma  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tina456 @ 2010 08 26, 22:19)
vInybės karavanai tragedija. Niekam nepatariu. Reikėjo pervesti avansą už pirmą dieną, aišku nuotraukos internete puikios,o realybėje ten kiaulidė. Kai įėjome noras atostogauti dingo norėjau namo. Mama su tėčiu nusprendė,kad reikia pasilikti nors vieną dieną juk avansas pervestas internetu. Patalynė smirdėjo rūkalais. Tik įėjus radome ant stalo tuščius alaus butelius. Baisu buvo prisiliesti prie sienų. Drabužius laikėm mašinoje,kad neprigertų kvapų iš karavano. Kad galėtumėm sėdėti ant sofų tiesėm paklodes. Iš tualeto pro vamzdį tekėjo visas turinys,tėtis pats taisė,mama neiškentė pati skalbė užuolaidas,aš valiau sienas. Lovoj bijojau pajudėt. Kilimai siaubingi. Mama nemiegojo visą naktį, seses 4m . visą naktį prasiblaškė. Kitą rytą 7 val. mama pasakė,kad nekentės susikrovėm daiktus išvažiavom. Susiradom naujos statybos rąstinį namą,su kiemu,patogumais ir pigiau.

Tai jūs pirmą prie jūros būvimo dieną nieko neveikėt tik taisėt santechniką, skalbėt, šveitėt? tai reikėjo prie jūros sėdėt g.gif g.gif
Atsakyti
Dar turiu vieną klausimėlį, tik nežinau, ar suspėsiu gauti atsakmą, nes rytoj ryte jau išvažiuojam - kas buvę Ošupynėj ir gyvenot svečių namuose, ar ten nebus baisiai šalta, jei tikrai pasitvirtins savaitgalio prognozės-nerimauju, nes važiuojam su vaikiuku.
Ačiū iš anksto už atsakymą, jei tokio sulauksiu. blush2.gif
Atsakyti
Truputį bus vėsoka. Ošupynėj gerai, aplink medžiai, bet eisit pasivaikščiot - vėjas darys savo. Tačiau jūra, smėlis ir, svarbiausia, gera nuotaiką (kurią siūlau pasiimti) turėtų sušildyti bendrus įspūdžius. Bet šiltesni rūbai pravers.
Atsakyti
QUOTE(tina456 @ 2010 08 26, 20:19)

vienai dienai nusprendete pasilikti tam kad viska issveistumete????
Atsakyti